- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.601
Tam sana yazacaktım nasılsın diye sen kendin anlatmışsın canım... aman ne tatlı me sevimli yaaa... kaçıncı haftada başlıyor ki bu durum?Aynen canım hareketlerini hissetmeye başlayınca beklemez çok zor gelmiyor ilk aylar gibi ben 4 haftadır görmedim ama tekmeler atıyor baya hisediyorum artık iyi olduğunu biliyorum o yüzden sabredebiliyorum:)
Iyim şükür canım bende pazartesi görucem inşallah kızımı.Tam sana yazacaktım nasılsın diye sen kendin anlatmışsın canım... aman ne tatlı me sevimli yaaa... kaçıncı haftada başlıyor ki bu durum?
Hahaha tamam canim. Dur bir kac turk filmi izleyim. Duygusal konusmalara hazirlayim kendimi:)))
Aynen canim foto verirler oglusum ile tanisacagiz 2 gun sonra. Belirtiler farkli olabilir canim. Benim gecen sene ile bu sene arasinda baya fark var. 6-7 haftalik olsun senin de baslar belirtilerin.
Olabilir canim. Ben haftaya persembe de buradaki kendi jinekoloji dr dan randevu alacagim. Kontrollerimi burdaki dr yapacak dosyami actirmam gerek.
Beklemesi cok zor oluyor biliyorum. Ben de hamile oldugumu ogreneli 3 hafta oldu. Bekliyorum bebisle tanismayi. Onlar iyi olsunda gormesek de olur artik. Hayirlisi ile su bir kac haftayi atlatalim hepimizin ici rahat edecek.
Blablup canım, ilk hamileliğinle kıyaslama bence.. bu da başka bir bebek. Bir de bir doktoru dinlemiştim Youtube’dan karnım ne zaman şişecek diye merak ederken... ilk hamilelik değilse daha erken haftalarda şişliği belli oluyormuş. Bunu şu yüzden söyledim, atıyorum tabii, belki daha rahat gelişecek rahmin?? Olamaz mı?
Benim de senin gibi oldu ama 3-4-5. hafta kasık ağrılarım oldu. Çok alıştım, seviniyordum yerlesiyor diye.. 6. Haftada eh azaldı diyeyim. Sondasında yok oldu. Hatta ben de nasıl korku doluydum, size yazıyordum en ufak şeyde.
Kıyaslama canım, o başka bi hamilelikti, bu başka. Sen değiştin, bebek başka bir bebek☺
Sizin iletisiminiz artik tekme yumruk kafa atma oldu Selma’cim :) Prensesin cok hareketli mi senin? Anne karninda hareketli cocuk dogunca da oyledir derler :)Aynen canım hareketlerini hissetmeye başlayınca beklemez çok zor gelmiyor ilk aylar gibi ben 4 haftadır görmedim ama tekmeler atıyor baya hisediyorum artık iyi olduğunu biliyorum o yüzden sabredebiliyorum:)
Iyim şükür canım bende pazartesi görucem inşallah kızımı.
Aynen çok güzel bisey hareketlerini hissetmek bazen çıkarıp sevip yerine koyasim geliyor
Hareketlerini hisetmek herkeste farklı oluyor temmuz anneleri topigini takip ediyirum bazıları 11 .haftada hissetmeye başladı ben 19. Haftada net hissetmeye başladım ilk gaz hareketleri gibi oluyor ayirtedemiyorsun. Sonra netleşiyor şimdi bazen bi vuruyor acıyor bile:)
Ay öyle mi oluyormuş desene yandık genelde hep hareketli sabah erkenden kaldırıyor ve gecede hep oynuyor doğunca da öyleyse uykusuz geceler geliyor :)Canim aslinda demek istedigim, psikolojik olarak yiprandigini, turkiyede asilamalari denedigini, tup bebek icin kendini hazirladigini ve bedenen ruhen bu kadar hazirlanmisken yeniden ertelenmesinin seni kotu etkileyecegini vs soyle. Sadece biyolojik olarak bakiyoruz bu tedavilere ama
ruh halimizin durumunu da unutturmayalim doktorlara. Emin ol doktorun ciddiye alacaktir ruhsal durumunu.
Zaten ilk ultrasound randevulari beklerken 2ser aylik oluyoruz nerdeyse, sonraki randevuyu beklerkende topicteki bebek sayisi artacak, onlarin heyecani, oldu sana 3 ay. Sonra yavas yavas cinsiyetler belli olacak, testler falan derken 4.-5. aylarida öyle gecirecegiz. 6. Aylarda sicaklardan, bozulan fizigimizden sikayet ederiz. 7. aydan büyük alisverisler. Sonra gelsin dogumlarBak ne guzel gecirdik 9 ayi :)))
Ah canim cok sagol. Benimde mantigim boyle soyluyor ama icimdeki huzursuzlukta bir turlu bitmiyor. Ama hep hatirlamam lazim, bu baska hamilelik. Insallah haftaya guzel haberler alacagim doktorumdan.
Sizin iletisiminiz artik tekme yumruk kafa atma oldu Selma’cim :) Prensesin cok hareketli mi senin? Anne karninda hareketli cocuk dogunca da oyledir derler :)
Sağol canım sende inşallah sağ salim kucağına al.Ayy yerim ya, Allahim saga salim kavustursun insallah. Renkli ultrasoundda bakilmadi degil mi Selma’cim? Orda saclari ve yuz hatlari cok belli oluyor. Benim kizimin dogduktan sonra ve ultrasounddaki son resimleri ayni. Kime ve neye benzedigini yakinda ultrasound resimlerinden anlayabilirsin.
Canim 11. haftada hissedilmesi imkansiz. Ama rahim buyudukce bagirsaklar falan sikisiyor bazen pit
pit atma, bazende minnak tekmeler atiliyor saniyorsun ama onlar senin kendine yeni yer yapan ic organlarin ve gaz baloncuklari oluyor :) 5. aydan itibaren hissedebiliyorsun net olarak.
Canim aslinda demek istedigim, psikolojik olarak yiprandigini, turkiyede asilamalari denedigini, tup bebek icin kendini hazirladigini ve bedenen ruhen bu kadar hazirlanmisken yeniden ertelenmesinin seni kotu etkileyecegini vs soyle. Sadece biyolojik olarak bakiyoruz bu tedavilere ama
ruh halimizin durumunu da unutturmayalim doktorlara. Emin ol doktorun ciddiye alacaktir ruhsal durumunu.
Zaten ilk ultrasound randevulari beklerken 2ser aylik oluyoruz nerdeyse, sonraki randevuyu beklerkende topicteki bebek sayisi artacak, onlarin heyecani, oldu sana 3 ay. Sonra yavas yavas cinsiyetler belli olacak, testler falan derken 4.-5. aylarida öyle gecirecegiz. 6. Aylarda sicaklardan, bozulan fizigimizden sikayet ederiz. 7. aydan büyük alisverisler. Sonra gelsin dogumlarBak ne guzel gecirdik 9 ayi :)))
Ah canim cok sagol. Benimde mantigim boyle soyluyor ama icimdeki huzursuzlukta bir turlu bitmiyor. Ama hep hatirlamam lazim, bu baska hamilelik. Insallah haftaya guzel haberler alacagim doktorumdan.
Sizin iletisiminiz artik tekme yumruk kafa atma oldu Selma’cim :) Prensesin cok hareketli mi senin? Anne karninda hareketli cocuk dogunca da oyledir derler :)
Iyim şükür canım bende pazartesi görucem inşallah kızımı.
Aynen çok güzel bisey hareketlerini hissetmek bazen çıkarıp sevip yerine koyasim geliyor
Hareketlerini hisetmek herkeste farklı oluyor temmuz anneleri topigini takip ediyirum bazıları 11 .haftada hissetmeye başladı ben 19. Haftada net hissetmeye başladım ilk gaz hareketleri gibi oluyor ayirtedemiyorsun. Sonra netleşiyor şimdi bazen bi vuruyor acıyor bile:)
Ay pardon Selmal’cim ya. Bunu yelek yazdi sandim bi an:)))Ogrendinmi cinsiyetini canim. Erken degilmi ya:)
Yok canim bulantilar devam malesef giderek de artiyor.
Yok canim bulantilar devam malesef giderek de artiyor.
Ahh canim ahh, bende senin gibiyimCanim aslinda demek istedigim, psikolojik olarak yiprandigini, turkiyede asilamalari denedigini, tup bebek icin kendini hazirladigini ve bedenen ruhen bu kadar hazirlanmisken yeniden ertelenmesinin seni kotu etkileyecegini vs soyle. Sadece biyolojik olarak bakiyoruz bu tedavilere ama
Ay öyle mi oluyormuş desene yandık genelde hep hareketli sabah erkenden kaldırıyor ve gecede hep oynuyor doğunca da öyleyse uykusuz geceler geliyor :)
Bahar’cim ben transfer+5. günden itibaren erken gebelik testi yaptim canim, bende silik cizgi cikmisti. Idrar testi yapmayi dusunuyorsan bence erken testi dene derim.Ahh canim ahh, bende senin gibiyimBelirti ariyorum bulamiyorum, Kasik agrisi veya batmasi felan yok bende o yüzden üzülüyorum tutmadimi diye,, herkeste Kasik agrisi oluyormu
+5 de positif gördünmü ?Bahar’cim ben transfer+5. günden itibaren erken gebelik testi yaptim canim, bende silik cizgi cikmisti. Idrar testi yapmayi dusunuyorsan bence erken testi dene derim.
Belirti herkeste olmuyor canim, rahat ol. Benim gecmiste 3 hamilelik, 1 negatif 1 pozitif transferim var. Hepsi birbirinden farkliydi :S Negatif dusunme! Guzel haberler alacaksin ona odaklan lutfen.
+5 de positif gördünmü ?
ne güzel, insallah benimde tutunmusdurEvet gordum. Erken gebelik testi +5 te aksam uzeri yaptim silik cikti. +6 da sabah ilk idrarla yaptım daha koyuydu.
Nasılsın canım ?lekelenme devam ediyor mu? Randevuna bir şey kalmamış yarın oğluşunla görüşüyorsunuz :)Masallah prensese. Gelin canim gunesli gunlerin tadini cikartin.
Evet canim biraz artti, ozellikle ilac ictikten sonra cok kotu oluyorum. Sen nasilsin? Benim cumartesi hafif lekelenmem oldu randavumu persembe gunune aldilar.
Bence hemen ilk tedavide sonuç alamadığım için benim için sanki hayatın olağan akışında iğne vurmak varmış gibi :) sende de benzer bir durum olmalı. Ama bebek olması farklı bir durum olduğu için her durumda seviniriz bence :)Bende de öyle oluyor artık hatta korkuyorum hamile kalacağım ama sanki ona bile sevinemeyecekmişim gibi geliyor
Evet canım belli oldu. 2. Gün kan veriyorum 3. Gün 225 menopur ile başlıyorum 7. Gün kontrol sonra cetrotide eklenecek. Regl olmayı bekliyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?