Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen canım hareketlerini hissetmeye başlayınca beklemez çok zor gelmiyor ilk aylar gibi ben 4 haftadır görmedim ama tekmeler atıyor baya hisediyorum artık iyi olduğunu biliyorum o yüzden sabredebiliyorum:)
Tam sana yazacaktım nasılsın diye sen kendin anlatmışsın canım... aman ne tatlı me sevimli yaaa... kaçıncı haftada başlıyor ki bu durum?

Tam sana yazacaktım nasılsın diye sen kendin anlatmışsın canım... aman ne tatlı me sevimli yaaa... kaçıncı haftada başlıyor ki bu durum?
Iyim şükür canım bende pazartesi görucem inşallah kızımı.
Aynen çok güzel bisey hareketlerini hissetmek bazen çıkarıp sevip yerine koyasim geliyor

Hareketlerini hisetmek herkeste farklı oluyor temmuz anneleri topigini takip ediyirum bazıları 11 .haftada hissetmeye başladı ben 19. Haftada net hissetmeye başladım ilk gaz hareketleri gibi oluyor ayirtedemiyorsun. Sonra netleşiyor şimdi bazen bi vuruyor acıyor bile:)

Hahaha tamam canim. Dur bir kac turk filmi izleyim. Duygusal konusmalara hazirlayim kendimi:)))

Canim aslinda demek istedigim, psikolojik olarak yiprandigini, turkiyede asilamalari denedigini, tup bebek icin kendini hazirladigini ve bedenen ruhen bu kadar hazirlanmisken yeniden ertelenmesinin seni kotu etkileyecegini vs soyle. Sadece biyolojik olarak bakiyoruz bu tedavilere ama
ruh halimizin durumunu da unutturmayalim doktorlara. Emin ol doktorun ciddiye alacaktir ruhsal durumunu.

Zaten ilk ultrasound randevulari beklerken 2ser aylik oluyoruz nerdeyse, sonraki randevuyu beklerkende topicteki bebek sayisi artacak, onlarin heyecani, oldu sana 3 ay. Sonra yavas yavas cinsiyetler belli olacak, testler falan derken 4.-5. aylarida öyle gecirecegiz. 6. Aylarda sicaklardan, bozulan fizigimizden sikayet ederiz. 7. aydan büyük alisverisler. Sonra gelsin dogumlar Bak ne guzel gecirdik 9 ayi :)))

Ah canim cok sagol. Benimde mantigim boyle soyluyor ama icimdeki huzursuzlukta bir turlu bitmiyor. Ama hep hatirlamam lazim, bu baska hamilelik. Insallah haftaya guzel haberler alacagim doktorumdan.
Aynen canım hareketlerini hissetmeye başlayınca beklemez çok zor gelmiyor ilk aylar gibi ben 4 haftadır görmedim ama tekmeler atıyor baya hisediyorum artık iyi olduğunu biliyorum o yüzden sabredebiliyorum:)
Sizin iletisiminiz artik tekme yumruk kafa atma oldu Selma’cim :) Prensesin cok hareketli mi senin? Anne karninda hareketli cocuk dogunca da oyledir derler :)

Ayy yerim ya, Allahim saga salim kavustursun insallah. Renkli ultrasoundda bakilmadi degil mi Selma’cim? Orda saclari ve yuz hatlari cok belli oluyor. Benim kizimin dogduktan sonra ve ultrasounddaki son resimleri ayni. Kime ve neye benzedigini yakinda ultrasound resimlerinden anlayabilirsin.

Canim 11. haftada hissedilmesi imkansiz. Ama rahim buyudukce bagirsaklar falan sikisiyor bazen pit
pit atma, bazende minnak tekmeler atiliyor saniyorsun ama onlar senin kendine yeni yer yapan ic organlarin ve gaz baloncuklari oluyor :) 5. aydan itibaren hissedebiliyorsun net olarak.

Ay öyle mi oluyormuş desene yandık genelde hep hareketli sabah erkenden kaldırıyor ve gecede hep oynuyor doğunca da öyleyse uykusuz geceler geliyor :)

Sağol canım sende inşallah sağ salim kucağına al.
Renkli hiç bakılmadı ama bu sefer unutmasam yaptiricam 4 d renkli bakılıyor cd falan veriyorlar ücretli ben biraz büyümesini bekledim .
En çok merak ettiğim kime benziyor acaba .

Bencede 11. Haftada hisetmek mümkün değil ama hissedenler varmış ben o zaman kafama da takıyordum hatta ben niye hissetmiyorum diye .Ben ilk başlarda batma şeklinde hisettim sertleşip batıyordu bi yerde toplanıyordu sonra hareket hisettim 19. Haftadaydım.

Evet canim iyi fikir bu. Denicem dediklerini. Tesekkur ederim. Insallah ise yariyacak:)

Ogrendinmi cinsiyetini canim. Erken degilmi ya:)

Ahh canim ahh, bende senin gibiyim Belirti ariyorum bulamiyorum, Kasik agrisi veya batmasi felan yok bende o yüzden üzülüyorum tutmadimi diye,, herkeste Kasik agrisi oluyormu

Ay öyle mi oluyormuş desene yandık genelde hep hareketli sabah erkenden kaldırıyor ve gecede hep oynuyor doğunca da öyleyse uykusuz geceler geliyor :)

Selma’cim siki dur; birde denirki, bebek anne karninda hangi saatlerde hareketli ayaktaysa doguncada uyku rutini oyle olur :) benim kizim gece uyuturdu beni, tekme falan olmazdi. Dogdugundan beri de ayni duzeni. Kuzenimin gece tekmelerden uyutmayan bebegide dogdugundan beri geceleri uyanikti, rutinini degistirdi ama kolayca. Prensesle ilk haftalarda uyanik olabilirsiniz sonra rutini degistirirsin, zaten yeni dogan bebek hep uyudugu icin gece gunduz pek fark etmiyor, anneyi perisan etmiyor yani. Gerci etmelerine raziyiz yeterki saglikla gelsinler
Ahh canim ahh, bende senin gibiyim Belirti ariyorum bulamiyorum, Kasik agrisi veya batmasi felan yok bende o yüzden üzülüyorum tutmadimi diye,, herkeste Kasik agrisi oluyormu
Bahar’cim ben transfer+5. günden itibaren erken gebelik testi yaptim canim, bende silik cizgi cikmisti. Idrar testi yapmayi dusunuyorsan bence erken testi dene derim.

Belirti herkeste olmuyor canim, rahat ol. Benim gecmiste 3 hamilelik, 1 negatif 1 pozitif transferim var. Hepsi birbirinden farkliydi :S Negatif dusunme! Guzel haberler alacaksin ona odaklan lutfen.

+5 de positif gördünmü ?

Masallah prensese. Gelin canim gunesli gunlerin tadini cikartin.

Evet canim biraz artti, ozellikle ilac ictikten sonra cok kotu oluyorum. Sen nasilsin? Benim cumartesi hafif lekelenmem oldu randavumu persembe gunune aldilar.
Nasılsın canım ?lekelenme devam ediyor mu? Randevuna bir şey kalmamış yarın oğluşunla görüşüyorsunuz :)

Bende de öyle oluyor artık hatta korkuyorum hamile kalacağım ama sanki ona bile sevinemeyecekmişim gibi geliyor
Bence hemen ilk tedavide sonuç alamadığım için benim için sanki hayatın olağan akışında iğne vurmak varmış gibi :) sende de benzer bir durum olmalı. Ama bebek olması farklı bir durum olduğu için her durumda seviniriz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…