Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ahh canim ahh, bende senin gibiyim Belirti ariyorum bulamiyorum, Kasik agrisi veya batmasi felan yok bende o yüzden üzülüyorum tutmadimi diye,, herkeste Kasik agrisi oluyormu
Ya da her kasık ağrısı bebek olmuyor. Benim o kadar sık kasık ağrım olur ki, bu benim için bir belirti olsa her ay hamile olmam gerekir :)

Heyecan olsa da olmasa da süreç belli zAten. Sonu iyi olsun gerisi önemli değil :) tedavi belli oldu canım, bu kez bölüm şefi planladı ama çok da değişik bir durum yok bence. Zaten ellerinde de üç beş grup ilaç var döndürüp duruyorlar en uygun tedaviyi bulana kadar :) Tüm tedaviler bunların üstüne kurulu sonuçta.
Gonapeptyl vermemiş bu kez. 2. Gün kan testi ile başlıyorum 3. Gün 225 menopur 7. Gün kontrol sonra cetrotide eklenecek. 2. Gün ultrason istememiş. Bence benim için çok gerek yok. Doktorla katılıyorum. 2. Gün kaçla başladığımız değil, 7. Güne kaç dengeli büyüyenle ulaştığımız önemli :)

Evet canım belli oldu. 2. Gün kan veriyorum 3. Gün 225 menopur ile başlıyorum 7. Gün kontrol sonra cetrotide eklenecek. Regl olmayı bekliyorum şimdilik.

Canim simdiden hayirli olsun. Bir oncekiyle aynimi kullandiklari protokol. Ayni olmasi daha mantikli sanki. Cunku gecen sefer yumurtalari tam zamaninda toplayabildiler.

Nasılsın canım ?lekelenme devam ediyor mu? Randevuna bir şey kalmamış yarın oğluşunla görüşüyorsunuz :)
cok sukur arkasi gelmedi canim. Aynen oglusum ile ilk randevum olacak. Insallah bu sefer her sey yolunda gider ve sag salim kucagima da almak nasip olur
Evet canım belli oldu. 2. Gün kan veriyorum 3. Gün 225 menopur ile başlıyorum 7. Gün kontrol sonra cetrotide eklenecek. Regl olmayı bekliyorum şimdilik.
Hayirli olsun canim tedavin, insallah bu tedavinde bebisine kavusursun. Her tedavi yeni bir umut. Insallah kaliteli yumoslarin olur.

Canım hayırlı olsun yeni plan! 2. transferde tutturuyoruz ya biz, seninde 2. transfer yakında inşallah.

@yelek’cim nasıl geçti kontrolün?
@Dilan60’cım bugün nasıl hissediyorsun? Büyük buluşmaya hazır mısın? Sende 2li 3lü taramalar yapılacak mı canım biliyor musun?

Canım, kontrolüm iyi geçti çok şükür Şimdi bu 1 ay nasıl bekleyeceğim bakalım.
Sen nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? İlk hamilelik heyecanınla kıyasladığında fark var mı duygusal olarak?
dennisgo Benim de 2. Denemede olmuştu bu arada...

biraz usutmusum galiba canim yatiyorum. Ben yaptirmayi dusunmuyorum. Yasim 35 oldugu icin ordaki oran da dusuk gosterecek. Ama yine de ultrason gorunumu onemli benim icin. 12. Hafta da high risk dr na da gitmeye basliyacagim.
Canim, kontrolüm iyi gecti 10+6 oldu bugün. Uyumlu gidiyormuş haftasıyla kuzum.
Masallah canim, buyuyor minnos. Takvimin 1 hafta geriden geliyor herhalde. Ultrason kagidinda dogum tarihi ne gosteriyor?

Maşallah, ne güzel büyümüş, yelek’cim 3 ayı doldurdun nerdeyse. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım, en zorlandığım anlarda bana gerçekten çok güzel moral verdiniz.. o anları unutamam. Burada hep anlayışla, şevkatle karşılandım.
Allah bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah...
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.

Ay canım benim kafam karışmış 9+6 henüz. Düzeltebilirsem düzelteyim. Söylediğin iyi oldu. Yaşımız aynı bu arada seninle:)

Ay canım benim kafam karışmış 9+6 henüz. Düzeltebilirsem düzelteyim. Söylediğin iyi oldu. Yaşımız aynı bu arada seninle:)
9+6 ise takvimin dogru canim. Bakalim Benim minnos yarin kac kaftalik cikacak. Evet canim ayni yastayiz , 35 den sonra testler riskli cikabilir bizde. Sen yine ikili testini yaptir ama oran yuksek cikarsa uzulme onemli olan ultrason goruntusu.

Bu ay oyalanmak için önerim; ultrason görüntüsüne bakarak cinsiyet tahmini meşguliyeti
Benim kızım tamamen plansız gelerek bize büyük sürpriz yapmıştı, o duygu çok eşsiz bende :) Bunda da tabiiki seviniyorum ama riskleri bilmek, tedavi sürecinde yaşadıklarımız o coşkuyu törpülüyor.

Bu arada kızım bugün ilk defa “benimde kardeşim olsa şöyle olurdu” gibi bir cümle kurdu :) Çok istiyor bir kardeşinin olmasını, bende en çok onun için seviniyorum.

Canım çok geçmiş olsun Hemen toparlanırsın inşallah. 35 yaş olunca risk yüksek çıkmıyor mu? Hangi oran diyorsun cnm?

Bende 35 liler klubundeyim :)

Yaşasın 35 yaş!

Valla benimde gece hep hareketli doğunca da öyle olursa biraz zorlayacak :)
Hayırlısıyla doğsun da katlanırız.

Canim simdiden hayirli olsun. Bir oncekiyle aynimi kullandiklari protokol. Ayni olmasi daha mantikli sanki. Cunku gecen sefer yumurtalari tam zamaninda toplayabildiler.
Yumurta geliştirici ve dozu aynı. bir öncekinde hormon baskılayıcı ve çatlamaması için gonapeptyl vardı onu kaldırıp, cetrotide vermiş. Farklı olan bu. Geçen sefer az sayıda toplandı yumurta baskılayıcı sebep olduysa bu ay öyle bir etken olmaz. Bakalım yaşayıp göreceğiz canım. Umarım bu kez pozitif sonuçlanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…