- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.621
Ya da her kasık ağrısı bebek olmuyor. Benim o kadar sık kasık ağrım olur ki, bu benim için bir belirti olsa her ay hamile olmam gerekir :)Ahh canim ahh, bende senin gibiyimBelirti ariyorum bulamiyorum, Kasik agrisi veya batmasi felan yok bende o yüzden üzülüyorum tutmadimi diye,, herkeste Kasik agrisi oluyormu
Heyecan olsa da olmasa da süreç belli zAten. Sonu iyi olsun gerisi önemli değil :) tedavi belli oldu canım, bu kez bölüm şefi planladı ama çok da değişik bir durum yok bence. Zaten ellerinde de üç beş grup ilaç var döndürüp duruyorlar en uygun tedaviyi bulana kadar :) Tüm tedaviler bunların üstüne kurulu sonuçta.dennisgo canim tedaviye basladiginda heyecanin baslar. Tedavi planini aldin mi? Tatilde bir kac gun bir yerlere gidip kafanizi dagitin. Tedaviye cok fayda sagliyor.
B Bahar0107 canim bugun 7. Gunun belirti icin erken henuz. Sen hic kendini strese sokma. Insallah sen de pozitif haberi alacaksin.
S Sese1212 25 Nisan a az kaldi insallah cok guzel bir randavun olur ve tedaviye baslarsin hemen.
Evet canım belli oldu. 2. Gün kan veriyorum 3. Gün 225 menopur ile başlıyorum 7. Gün kontrol sonra cetrotide eklenecek. Regl olmayı bekliyorum şimdilik.
cok sukur arkasi gelmedi canim. Aynen oglusum ile ilk randevum olacak. Insallah bu sefer her sey yolunda gider ve sag salim kucagima da almak nasip olurNasılsın canım ?lekelenme devam ediyor mu? Randevuna bir şey kalmamış yarın oğluşunla görüşüyorsunuz :)
Hayirli olsun canim tedavin, insallah bu tedavinde bebisine kavusursun. Her tedavi yeni bir umut. Insallah kaliteli yumoslarin olur.Evet canım belli oldu. 2. Gün kan veriyorum 3. Gün 225 menopur ile başlıyorum 7. Gün kontrol sonra cetrotide eklenecek. Regl olmayı bekliyorum şimdilik.
Evet canım belli oldu. 2. Gün kan veriyorum 3. Gün 225 menopur ile başlıyorum 7. Gün kontrol sonra cetrotide eklenecek. Regl olmayı bekliyorum şimdilik.
Canim, kontrolüm iyi gecti 10+6 oldu bugün. Uyumlu gidiyormuş haftasıyla kuzum.yelek kontrolun nasil gecti? Kac haftalik olmus minnos?
Canim, kontrolüm iyi gecti 10+6 oldu bugün. Uyumlu gidiyormuş haftasıyla kuzum.
Canım, kontrolüm iyi geçti çok şükürCanım hayırlı olsun yeni plan! 2. transferde tutturuyoruz ya biz, seninde 2. transfer yakında inşallah.
@yelek’cim nasıl geçti kontrolün?
@Dilan60’cım bugün nasıl hissediyorsun? Büyük buluşmaya hazır mısın? Sende 2li 3lü taramalar yapılacak mı canım biliyor musun?
biraz usutmusum galiba canim yatiyorum. Ben yaptirmayi dusunmuyorum. Yasim 35 oldugu icin ordaki oran da dusuk gosterecek. Ama yine de ultrason gorunumu onemli benim icin. 12. Hafta da high risk dr na da gitmeye basliyacagim.Canım hayırlı olsun yeni plan! 2. transferde tutturuyoruz ya biz, seninde 2. transfer yakında inşallah.
@yelek’cim nasıl geçti kontrolün?
@Dilan60’cım bugün nasıl hissediyorsun? Büyük buluşmaya hazır mısın? Sende 2li 3lü taramalar yapılacak mı canım biliyor musun?
Masallah canim, buyuyor minnosCanim, kontrolüm iyi gecti 10+6 oldu bugün. Uyumlu gidiyormuş haftasıyla kuzum.
Sağol canım, en zorlandığım anlarda bana gerçekten çok güzel moral verdiniz.. o anları unutamam. Burada hep anlayışla, şevkatle karşılandım.Maşallah, ne güzel büyümüş, yelek’cim 3 ayı doldurdun nerdeyse. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ay canım benim kafam karışmış 9+6 henüz. Düzeltebilirsem düzelteyim. Söylediğin iyi oldu. Yaşımız aynı bu arada seninle:)biraz usutmusum galiba canim yatiyorum. Ben yaptirmayi dusunmuyorum. Yasim 35 oldugu icin ordaki oran da dusuk gosterecek. Ama yine de ultrason gorunumu onemli benim icin. 12. Hafta da high risk dr na da gitmeye basliyacagim.
Masallah canim, buyuyor minnos. Takvimin 1 hafta geriden geliyor herhalde. Ultrason kagidinda dogum tarihi ne gosteriyor?
Canim, kontrolüm iyi gecti 10+6 oldu bugün. Uyumlu gidiyormuş haftasıyla kuzum.
9+6 ise takvimin dogru canim. Bakalim Benim minnos yarin kac kaftalik cikacak. Evet canim ayni yastayiz , 35 den sonra testler riskli cikabilir bizde. Sen yine ikili testini yaptir ama oran yuksek cikarsa uzulme onemli olan ultrason goruntusu.Ay canım benim kafam karışmış 9+6 henüz. Düzeltebilirsem düzelteyim. Söylediğin iyi oldu. Yaşımız aynı bu arada seninle:)
Canım, kontrolüm iyi geçti çok şükürŞimdi bu 1 ay nasıl bekleyeceğim bakalım.
Sen nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? İlk hamilelik heyecanınla kıyasladığında fark var mı duygusal olarak?
dennisgo Benim de 2. Denemede olmuştu bu arada...
biraz usutmusum galiba canim yatiyorum. Ben yaptirmayi dusunmuyorum. Yasim 35 oldugu icin ordaki oran da dusuk gosterecek. Ama yine de ultrason gorunumu onemli benim icin. 12. Hafta da high risk dr na da gitmeye basliyacagim.
Masallah canim, buyuyor minnos. Takvimin 1 hafta geriden geliyor herhalde. Ultrason kagidinda dogum tarihi ne gosteriyor?
Ay canım benim kafam karışmış 9+6 henüz. Düzeltebilirsem düzelteyim. Söylediğin iyi oldu. Yaşımız aynı bu arada seninle:)
Öğrendim canım geçen ay kızım olacak.Ogrendinmi cinsiyetini canim. Erken degilmi ya:)
Valla benimde gece hep hareketli doğunca da öyle olursa biraz zorlayacak :)Selma’cim siki dur; birde denirki, bebek anne karninda hangi saatlerde hareketli ayaktaysa doguncada uyku rutini oyle olur :) benim kizim gece uyuturdu beni, tekme falan olmazdi. Dogdugundan beri de ayni duzeni. Kuzenimin gece tekmelerden uyutmayan bebegide dogdugundan beri geceleri uyanikti, rutinini degistirdi ama kolayca. Prensesle ilk haftalarda uyanik olabilirsiniz sonra rutini degistirirsin, zaten yeni dogan bebek hep uyudugu icin gece gunduz pek fark etmiyor, anneyi perisan etmiyor yani. Gerci etmelerine raziyiz yeterki saglikla gelsinler
Bahar’cim ben transfer+5. günden itibaren erken gebelik testi yaptim canim, bende silik cizgi cikmisti. Idrar testi yapmayi dusunuyorsan bence erken testi dene derim.
Belirti herkeste olmuyor canim, rahat ol. Benim gecmiste 3 hamilelik, 1 negatif 1 pozitif transferim var. Hepsi birbirinden farkliydi :S Negatif dusunme! Guzel haberler alacaksin ona odaklan lutfen.
Maşallah büyümüş kuzucukCanim, kontrolüm iyi gecti 10+6 oldu bugün. Uyumlu gidiyormuş haftasıyla kuzum.
Yumurta geliştirici ve dozu aynı. bir öncekinde hormon baskılayıcı ve çatlamaması için gonapeptyl vardı onu kaldırıp, cetrotide vermiş. Farklı olan bu. Geçen sefer az sayıda toplandı yumurta baskılayıcı sebep olduysa bu ay öyle bir etken olmaz. Bakalım yaşayıp göreceğiz canım. Umarım bu kez pozitif sonuçlanır :)Canim simdiden hayirli olsun. Bir oncekiyle aynimi kullandiklari protokol. Ayni olmasi daha mantikli sanki. Cunku gecen sefer yumurtalari tam zamaninda toplayabildiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?