- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.641
Artık yumurtalıklarımı da bir ciddiyete davet ediyorum :) sakin sessiz dengeli bir şekilde büyümelerini tavsiye ediyorum kendilerine :)cok sukur arkasi gelmedi canim. Aynen oglusum ile ilk randevum olacak. Insallah bu sefer her sey yolunda gider ve sag salim kucagima da almak nasip olur
Hayirli olsun canim tedavin, insallah bu tedavinde bebisine kavusursun. Her tedavi yeni bir umut. Insallah kaliteli yumoslarin olur.
Ayy ne tatlıymış ilk gebeliğin :)Bu ay oyalanmak için önerim; ultrason görüntüsüne bakarak cinsiyet tahmini meşguliyeti
Benim kızım tamamen plansız gelerek bize büyük sürpriz yapmıştı, o duygu çok eşsiz bende :) Bunda da tabiiki seviniyorum ama riskleri bilmek, tedavi sürecinde yaşadıklarımız o coşkuyu törpülüyor.
Bu arada kızım bugün ilk defa “benimde kardeşim olsa şöyle olurdu” gibi bir cümle kurdu :) Çok istiyor bir kardeşinin olmasını, bende en çok onun için seviniyorum.
Canım çok geçmiş olsunHemen toparlanırsın inşallah. 35 yaş olunca risk yüksek çıkmıyor mu? Hangi oran diyorsun cnm?
Bende 35 liler klubundeyim :)
Yaşasın 35 yaş!
Ah canım heyecandan 1 hafta geç yazmışım 9+6 henüz.Maşallah büyümüş kuzucuk
Yumurta geliştirici ve dozu aynı. bir öncekinde hormon baskılayıcı ve çatlamaması için gonapeptyl vardı onu kaldırıp, cetrotide vermiş. Farklı olan bu. Geçen sefer az sayıda toplandı yumurta baskılayıcı sebep olduysa bu ay öyle bir etken olmaz. Bakalım yaşayıp göreceğiz canım. Umarım bu kez pozitif sonuçlanır :)
Inşallah bu sefer sende güzel haberi alırsın burası hamilelerle dolsun inşallah.Yumurta geliştirici ve dozu aynı. bir öncekinde hormon baskılayıcı ve çatlamaması için gonapeptyl vardı onu kaldırıp, cetrotide vermiş. Farklı olan bu. Geçen sefer az sayıda toplandı yumurta baskılayıcı sebep olduysa bu ay öyle bir etken olmaz. Bakalım yaşayıp göreceğiz canım. Umarım bu kez pozitif sonuçlanır :)
tedavi surecinde yasadiklarimiz kolay degil ozellikle daha once bir kaybimiz varsa icimizde hep bir korku oluyor. Baskalarini okuyorum pozitifi gorup aglayan sizlayan. Diyorum herhalde Ben duygusuzlastim ben sevindim ama bir yandan da bir tarafimda hala korkularim duruyor.Bu ay oyalanmak için önerim; ultrason görüntüsüne bakarak cinsiyet tahmini meşguliyeti
Benim kızım tamamen plansız gelerek bize büyük sürpriz yapmıştı, o duygu çok eşsiz bende :) Bunda da tabiiki seviniyorum ama riskleri bilmek, tedavi sürecinde yaşadıklarımız o coşkuyu törpülüyor.
Bu arada kızım bugün ilk defa “benimde kardeşim olsa şöyle olurdu” gibi bir cümle kurdu :) Çok istiyor bir kardeşinin olmasını, bende en çok onun için seviniyorum.
Canım çok geçmiş olsunHemen toparlanırsın inşallah. 35 yaş olunca risk yüksek çıkmıyor mu? Hangi oran diyorsun cnm?
Bende 35 liler klubundeyim :)
Yaşasın 35 yaş!
insallah bu sefer kendilerine gelmislerdir canim. 4. Tedavi olacak artik alismislardir ignelere. Hayirlisi olsun canim sabirsizlikla senin yumoslarin ignelere verecegi tepkiyi merak ediyoruz.Artık yumurtalıklarımı da bir ciddiyete davet ediyorum :) sakin sessiz dengeli bir şekilde büyümelerini tavsiye ediyorum kendilerine :)
Senin için çok heyecanlı olmalı, tadını çıkar bu güzel buluşmanın. Bu buluşmalar sonunda Harika bir kavuşma ile tamamlanacak :)
Olsun bi hafta neki.hemen geçiyor:)Ah canım heyecandan 1 hafta geç yazmışım 9+6 henüz.
Ayy ne tatlıymış ilk gebeliğin :)
Benim 35’e 4 gün var henüz 34’üm diyeyim
tedavi surecinde yasadiklarimiz kolay degil ozellikle daha once bir kaybimiz varsa icimizde hep bir korku oluyor. Baskalarini okuyorum pozitifi gorup aglayan sizlayan. Diyorum herhalde Ben duygusuzlastim ben sevindim ama bir yandan da bir tarafimda hala korkularim duruyor.
Canim 35 Yasin altindaki oran mesala 1000 kiside 1
Hastalikli diyorsa 35 Yasin ustunde bu oran 300 de 1 e dusuyormus. Tabi ki dr un yorumu daha onemli burda. insallah bu sefer kendilerine gelmislerdir canim. 4. Tedavi olacak artik alismislardir ignelere. Hayirlisi olsun canim sabirsizlikla senin yumoslarin ignelere verecegi tepkiyi merak ediyoruz.
Inşallah bu sefer sende güzel haberi alırsın burası hamilelerle dolsun inşallah.
Bahar sonra sen arkadan da sese geliyor inşallah burası herkes için uğur getirir.
Inşallah canım ne zaman transferin hayırlısıyla burada artık bebisleri konuşuruz.Selmaal25 canim insallah sonra da ben de gelirim arkadaslarin arkasindan. hepimizden pozitif haber aliriz umarim
Mayisin ilk haftasi olucak canim.kesin gunu belli degil daha.insallah hayirlisiyla ben de gorurum o gunleri.Inşallah canım ne zaman transferin hayırlısıyla burada artık bebisleri konuşuruz.
Inşallah rabbimin izniyle olacak.Mayisin ilk haftasi olucak canim.kesin gunu belli degil daha.insallah hayirlisiyla ben de gorurum o gunleri.
Amin canim insallahInşallah rabbimin izniyle olacak.
Ah canım o da geçer, en zor kısmı atlatmışsın sen. Umarım hepimiz o günleri görürüz.Olsun bi hafta neki.hemen geçiyor:)
Ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimde nasıl geçecek bu kadar ay demistim ama geçiyormuş 3 ay kaldı hayırlısıyla ama zorlaştı artık simdide 3 ay geçmez gibi geliyor:)
MaşallahKizlar kontrol den geldim cok sukur bebis iyi . Bugun tam 7 haftalik olmus oglusum. 4 hafta sonra tekrar cagirdi.
Ben senden tam olarak 364 gün büyüğüm o zaman :) Koç kadınlarını çok severim
Evet canım, bizim sevinçler bile biraz şüpheli oluyor. Maalesef. Allah bundan sonrasında sıkıntı göstermesin bize inşallah.
Evet yazdığın oranı biliyorum canım, ben risk olasılığıyla düşündüm, risk azalıyor gibi anlamış biran sevinmiştim :)))
Mide bulantilarina grip de eklendi beni mahvetti. Yataktan kalkamaya hic enerjim yok.Maşallahçok sevindim canım benim. Sağlıkla büyüsünler inşallah bebeklerimiz. Minnoşlar yaa. Mide bulantıların nasıl oldu? Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsunMide bulantilarina grip de eklendi beni mahvetti. Yataktan kalkamaya hic enerjim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?