Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Artık yumurtalıklarımı da bir ciddiyete davet ediyorum :) sakin sessiz dengeli bir şekilde büyümelerini tavsiye ediyorum kendilerine :)
Senin için çok heyecanlı olmalı, tadını çıkar bu güzel buluşmanın. Bu buluşmalar sonunda Harika bir kavuşma ile tamamlanacak :)

Ayy ne tatlıymış ilk gebeliğin :)
Benim 35’e 4 gün var henüz 34’üm diyeyim

Insallah canim bu sefer o pozitif test sonucunu duyacagiz senden.

Inşallah bu sefer sende güzel haberi alırsın burası hamilelerle dolsun inşallah.
Bahar sonra sen arkadan da sese geliyor inşallah burası herkes için uğur getirir.

tedavi surecinde yasadiklarimiz kolay degil ozellikle daha once bir kaybimiz varsa icimizde hep bir korku oluyor. Baskalarini okuyorum pozitifi gorup aglayan sizlayan. Diyorum herhalde Ben duygusuzlastim ben sevindim ama bir yandan da bir tarafimda hala korkularim duruyor.
Canim 35 Yasin altindaki oran mesala 1000 kiside 1
Hastalikli diyorsa 35 Yasin ustunde bu oran 300 de 1 e dusuyormus. Tabi ki dr un yorumu daha onemli burda. insallah bu sefer kendilerine gelmislerdir canim. 4. Tedavi olacak artik alismislardir ignelere. Hayirlisi olsun canim sabirsizlikla senin yumoslarin ignelere verecegi tepkiyi merak ediyoruz.

Ayy ne tatlıymış ilk gebeliğin :)
Benim 35’e 4 gün var henüz 34’üm diyeyim

Ben senden tam olarak 364 gün büyüğüm o zaman :) Koç kadınlarını çok severim

Evet canım, bizim sevinçler bile biraz şüpheli oluyor. Maalesef. Allah bundan sonrasında sıkıntı göstermesin bize inşallah.
Evet yazdığın oranı biliyorum canım, ben risk olasılığıyla düşündüm, risk azalıyor gibi anlamış biran sevinmiştim :)))

Inşallah bu sefer sende güzel haberi alırsın burası hamilelerle dolsun inşallah.
Bahar sonra sen arkadan da sese geliyor inşallah burası herkes için uğur getirir.
Selmaal25 canim insallah sonra da ben de gelirim arkadaslarin arkasindan.hepimizden pozitif haber aliriz umarim

Olsun bi hafta neki.hemen geçiyor:)
Ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimde nasıl geçecek bu kadar ay demistim ama geçiyormuş 3 ay kaldı hayırlısıyla ama zorlaştı artık simdide 3 ay geçmez gibi geliyor:)
Ah canım o da geçer, en zor kısmı atlatmışsın sen. Umarım hepimiz o günleri görürüz.

Koçlarla iyi anlaşırım ben de bayılıyorum enerjilerine.. 2 gün sonra doğum günün demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…