Yurtdışında yeni bir başlangıç

Tamam
Neyse uzatmicam iyi geceler size

Allah'a şükür derdimi anlatıyorum.Doktorada hep tek giderim yanıma kimseyi almadan.Ama tıp dili biraz daha zordur.Ana dilin gibi herşeyi yüzde yüz anlatıp anlayamazsın .
tıp diline ne ihtiyacınız var hasta olarak gidiyorsanız?sağlık personeliyseniz de mecbur bileceksiniz zaten

Bence ilk birkaç yıl çevreyi öğrenme, ünlü yerleri gezme, ünlü yemekleri yeme, diğer ülkeleri gezme ile geçer. Diğer ülkelerden Hollanda’ya çok yakın olanlar var biliyorsunuz.

Bir de orada çalışan arkadaşlarım bizim gibi işkolik değiller. Biz iş için yaşıyoruz, mesai saatlerimiz çok uzun. Onlar iş çıkışı bisiklete biniyorlar, hafta sonları diğer ülkelere geçiyorlar, nehir kenarında şarap içiyorlar vb.

Tamam

Neyse uzatmicam iyi geceler size
Yazdıklarınız gerçekten çok komik, bugün 5000lira memur maaşı alabilmek için milyonlarca kişi sınavlara girip sonra mülakatlarda giriyor... çocuklarımız Normal düzey bir eğitim alması için yılda 50000lira para harcıyoruz, 6 ay mr sırası beklememek için yılda 1500liraya özel sağlık sigortası yaptırıyoruz.

Bizim için lüks olan şeyler Avrupalı için bir hak olarak sunulurken sizin yazdıklarınız rahatsız edici.

Elif e doktor şoku

benim aile ozlemimle ,burada zorlanmamla sizin soyledikleriniz ne alaka simdi

yarama tuz bastın gene gece gece ahhh ahhhhh eğitimin eşit ve bedava olduğu bir ülkede olmak varkenn kara kara düşünüyorum 1 tane çocuğum için ya 3 olaydı halim ne olurdu

Anaaa biliyorum ben. Siz gelin ben gideyim, teklifimde ciddiyim. Keşke olsa öyle bir şey.

Neyse konu sahibinin sayfasını boş şeylerle doldurduk.Hakkinda hayırlısı olsun

Böyle bir fırsat varsa gidin deneyin sansinizi
Ben kamuda olmama rağmen izin kullanamiyorum ailemi 1.5 yıldır görmüyorum yurtdışında olsam daha sık gorusurdum herhalde en azindan kurallar insanlarin egolarina gore degil usulüne göre uygulaniyor
Ayrica yurtdışı deneyimi donseniz bile size cok sey katar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…