- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
aman kizlar yaaa.. oturun oturdunuz yerde .. inanin cok zor oluyor ,,ben 2 yilligina geldim ve cok zorlandim
Evet ne gibi zorlukları var?Hem ben sevdiğimle mutlu olacağıma eminim evet ailemden uzak olacağım fakat seviyorum onu sevdiğim adamla yaşamaktan asla pişmanlık duyacağımı sanmıyorum zemuszemus
ben de hicbir zaman pismanlik duymadim . duymuycam da .. ben 2 yilligina geldim Amerikadayim esim burada mastir yapiyor . evlendikten 1 hafta sonra geldim .. 7 ayim var tr donmek icin ama inanin gun sayiyorum .. yanlizlik cok zor sadece esim vardi yanimda .. Burada birkac yerlesik turk arkadaslar edindim onlarinda pismanliklari var .. gurbet cok zor uzaktan gorundugu gibi olmuyor ..
Evet keşke bende Amerikaya'ya gelin gitsem de pişmanlık duysam neden evde oturuyorsun ki ben senin yerinde olsam türk arkadaslar edincegime ingilizce ögrenmeye calısırdım benim kuzenim de amerikada ve dil ögrenmek için gitti şu an da hem calısıyor hem de dil ögreniyor ne kadar güzel
Arkadasım aynı sehirde olup da aileler arasında gurbetlik yasayan var demişsin evet cok haklısın sana katılıyorum sen evlendikten sonra zaten yeni. bir aile kuruyorsun artık o ailen senin ailen ben o kadar aileme düşkün değilim o yüzden zorluk cekecegimi sanmıyorum huzur duydugum kişi yanımda olduktan sonra hiç kimseyi özleyecegimi sanmıyorum
walla keşke A.B.D.'de U.S 'DE olsam da gurbetlik çeksem inş. birgünn 1 hafta bile olsa gidebilsem...
abim 4 sene londrada kaldı geldiğine pişman bir de abim newyorka gitti bu yıl .. bir arkadasım daha newyorkda okuyor hiç şikayetleri yok
Evet keşke bende Amerikaya'ya gelin gitsem de pişmanlık duysam neden evde oturuyorsun ki ben senin yerinde olsam türk arkadaslar edincegime ingilizce ögrenmeye calısırdım benim kuzenim de amerikada ve dil ögrenmek için gitti şu an da hem calısıyor hem de dil ögreniyor ne kadar güzel
Arkadasım aynı sehirde olup da aileler arasında gurbetlik yasayan var demişsin evet cok haklısın sana katılıyorum sen evlendikten sonra zaten yeni. bir aile kuruyorsun artık o ailen senin ailen ben o kadar aileme düşkün değilim o yüzden zorluk cekecegimi sanmıyorum huzur duydugum kişi yanımda olduktan sonra hiç kimseyi özleyecegimi sanmıyorum
keske gelipte bir gorseniz buralari . birine bagimli yasiyorsun . araba olmazsa disari cikamiyorsun . hayat 9 da bitiyor .. Esimin burada ise girme durumu da var ben istemyorum ..1 yil daha kalamam buralarda
ev de oturmuyorum .. ayrica evde oturmayip ne yapican :)) burdakiler de bi turk gelsinde biz ona ingilizce ogretelim diyolar .. umarim birgun yolun buraya duser ... ama pisman olmazsin ...
canim benim biz zaten yuksek lisan icin geldik , herhangi bir dil problemi yok .. esim burslu burada ...Calismaya da ihtiyacimiz yok ,devlet gonderdi . Sizin durumunuz daha zor olacak ..hangi eyalete geliyorsunuz. nerede calisicaksiniz ? gezme imkanimiz cok var , tadini cikardik biz :)) sikici geliyor artik bana buralar ..
ooo neyse guzelim sen simdiden kendini kasma bence . daha 6 ayin varmis senin .. simdiden kafan karismasin ..dilerim hayal ettigin butun guzellikler seninle olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?