Yurtdna gelin giden arkadalar... Buraya

Evet ne gibi zorlukları var?Hem ben sevdiğimle mutlu olacağıma eminim evet ailemden uzak olacağım fakat seviyorum onu sevdiğim adamla yaşamaktan asla pişmanlık duyacağımı sanmıyorum zemuszemus

Evet ne gibi zorlukları var?Hem ben sevdiğimle mutlu olacağıma eminim evet ailemden uzak olacağım fakat seviyorum onu sevdiğim adamla yaşamaktan asla pişmanlık duyacağımı sanmıyorum zemuszemus

ben de hicbir zaman pismanlik duymadim . duymuycam da .. ben 2 yilligina geldim Amerikadayim esim burada mastir yapiyor . evlendikten 1 hafta sonra geldim .. 7 ayim var tr donmek icin ama inanin gun sayiyorum .. yanlizlik cok zor sadece esim vardi yanimda .. Burada birkac yerlesik turk arkadaslar edindim onlarinda pismanliklari var .. gurbet cok zor uzaktan gorundugu gibi olmuyor ..

Evet insanın ailesinden sevdiklerinden alıstığı ortamdan ayrılması cok zor ...
Ama insan sevdiği insanla birlikte oldugunda ki eşiniz destekcinizse eğer inanın hersey o kadar güzel ki..
O kadar cok arkadasım var kı aılesıne yakın olupta gurbet hayatı yasayan ..
Yeter ki ınsan mutlu ve huzurlu olsun ..
Allah herkesi cok mutlu etsin ınsallah :)

walla keşke A.B.D.'de U.S 'DE olsam da gurbetlik çeksem inş. birgünn 1 hafta bile olsa gidebilsem...

abim 4 sene londrada kaldı geldiğine pişman bir de abim newyorka gitti bu yıl .. bir arkadasım daha newyorkda okuyor hiç şikayetleri yok

Evet keşke bende Amerikaya'ya gelin gitsem de pişmanlık duysam neden evde oturuyorsun ki ben senin yerinde olsam türk arkadaslar edincegime ingilizce ögrenmeye calısırdım benim kuzenim de amerikada ve dil ögrenmek için gitti şu an da hem calısıyor hem de dil ögreniyor ne kadar güzel

Arkadasım aynı sehirde olup da aileler arasında gurbetlik yasayan var demişsin evet cok haklısın sana katılıyorum sen evlendikten sonra zaten yeni. bir aile kuruyorsun artık o ailen senin ailen ben o kadar aileme düşkün değilim o yüzden zorluk cekecegimi sanmıyorum huzur duydugum kişi yanımda olduktan sonra hiç kimseyi özleyecegimi sanmıyorum

KESİNLİKLE!! :) Ben burada iki ailenin arasını iyi tutucam yok annemle eşimin arasını iyi tutucam yok o yok bu canım cıkıyor.. birde hora da geçmiyor..

uzakta olunca kıymattli de olıursun

keske gelipte bir gorseniz buralari . birine bagimli yasiyorsun . araba olmazsa disari cikamiyorsun . hayat 9 da bitiyor .. Esimin burada ise girme durumu da var ben istemyorum ..1 yil daha kalamam buralarda

arkadasin soylemeyor olabilir mi acaba ? ben burada ogrenci cok tanidigim var ve memenun olmayan o kadar kisi var ki... face ye boy boy resim koyuyorlar gezdikleri yerleri koyuyorlar ama inanin sadece mutluluklari o resim de kaliyor

ev de oturmuyorum .. ayrica evde oturmayip ne yapican :)) burdakiler de bi turk gelsinde biz ona ingilizce ogretelim diyolar .. umarim birgun yolun buraya duser ... ama pisman olmazsin ...

keske gelipte bir gorseniz buralari . birine bagimli yasiyorsun . araba olmazsa disari cikamiyorsun . hayat 9 da bitiyor .. Esimin burada ise girme durumu da var ben istemyorum ..1 yil daha kalamam buralarda

dil ögrenmeye calıs ne biliyim benimde yurt dısında yasayan kuzenim var arkadaslarım var nişanlım yurt dısında ama hepsi de bir caba peşindeler dil bilmeden tabiki birine bagımlı yasarsın ama bu konuda özellikle dilin önemini zaten daha önceki arkadaslar bahsetmişler dil olmadan hiç bir sey olmaz insanın kendine cesareti gelmez kimse mecbur kalmasa yurt dısına gitmez kendi vatanını ama orda yasaman gerekirse de yasarsın biz çalışmak için gidiyoruz hem dilimizi geliştirecegiz hem çalışacagız hem ordaki yerleri gezecegiz bu böyledir sonuçta aileni de özlersin ama yeni ailen yani eşin yanındadır

ev de oturmuyorum .. ayrica evde oturmayip ne yapican :)) burdakiler de bi turk gelsinde biz ona ingilizce ogretelim diyolar .. umarim birgun yolun buraya duser ... ama pisman olmazsin ...

zaten dil için kurslar var o kurslara gidebilirsin eline fırsat geçmiş work and travella giden bir sürü para ödeyen hem ingilizce ögrenip hem de calısan insanlar var ya da çalışma iznin varsa çalışabilirsin sonuçta yurt dısına giden herkes bilinçli olarak gidiyor biz bu site sayesinde gidecegimiz yerlerle ilgili olumlu olumsuz her durumu okuduk yani az çok gidecegimiz ülkede ne ila karsılasacagımızı biliyoruz saolsun arkadaslar bize çok yardımcı oldular sen yurt dısına çıkarken nelerle karsılacagını biliyormuydun?

canim benim biz zaten yuksek lisan icin geldik , herhangi bir dil problemi yok .. esim burslu burada ...Calismaya da ihtiyacimiz yok ,devlet gonderdi . Sizin durumunuz daha zor olacak ..hangi eyalete geliyorsunuz. nerede calisicaksiniz ? gezme imkanimiz cok var , tadini cikardik biz :)) sikici geliyor artik bana buralar ..

neyse konunun dısına tasmayalım anladıgım kadarıyla sen sıkılmıssın umarım türkiyede sıkılmadıgın bir hayatın olur baska arkadaslar yurt dısıyla ilgili olumlu olumsuz yorumlarını yazarlar paylasırlar okuruz ben de 6 ay sonra cıkacagım yurt dısına elimden geldigince her türlü destegi saglamaya calısırım olumlu olumsuz yorumlarımı yazarım tskür ederim arkadaslar her türlü desteginiz için

ooo neyse guzelim sen simdiden kendini kasma bence . daha 6 ayin varmis senin .. simdiden kafan karismasin ..dilerim hayal ettigin butun guzellikler seninle olur .

ooo neyse guzelim sen simdiden kendini kasma bence . daha 6 ayin varmis senin .. simdiden kafan karismasin ..dilerim hayal ettigin butun guzellikler seninle olur .

kendimi kasacak bir durumum yok benim kasmıyorum zaten ::)))) çünkü AŞK evliligi yapıyorum ve sevdigim insanın yanına gidiyorum bundan daha güzeli de yok benim için bu kadar olumsuz olmana ragmen yine de saol iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…