Yurtdna gelin giden arkadalar... Buraya

ama ben sizide anliyorum insan zaten gurbet ele cikiyor dgilmi istiyorki karsisindaki adam olsun evet cok haklisiniz burda insanlik varmiki

bir bucuk yil durdum ama evim ayrildi diye mesafe koymadim zaten diger gelinleri konusmuyo katlanamadilar bi ben varim alttan alan simdi ne oldu sacim beyazlamaya basliyo ayrica evim ayriyken de cektim simdi samimi olsam yine ayni
ben evim ayrildi yinede temizligini yapardim esim her islerine kostururdu yinede yarnamadik
artik en son cocuklarimiza laf edince bide evden kacinci oldu bilmem kovunca arsizlik etmeyelim dedik ben yinde konusurum karsilastigimizda

Son düzenleme:
kac yasindasin mnyk sacin beyazlasin kizzz nurdur o nurrr iki oglan buyutmek kolay degil bende iki oglan annesiyim sac beyazlamasini bosuna kafaya takma boya gitsin millet beyaza boyatiyor irsi seyler bunlar

evet canim cektiklerimin sonucu ailede bi tek bende var yas 23 aormal bi durum yani kaynanam 50 yasina gircek hala kendi disi falan duruyo ama zaten takmiyorum ben evimiz tadilata gircek onunla oyalaniyorum gecen reiter diye bi ev textil merkezi varmis elinde kalan top top perdeleri 5m 6m falan 5ila10 €arasinda satiliyodu hem anneme hem kendime aldim artik kendimi yormuyorum

iyi canim gul gule kullan kiz benimkide beyazladi kaynanamda yok masallah anneminkide beyaz mnyk hamur kesme makinasi ariyorum bulamadim ablama ev hediyesi alacaktim nerde satilirki hicbiryerde yok yeni eve gecti biliyorsan yazarmisin ne yapiyim bulamadim derim viyanayi fethettim habilmiyorumkismile

zuerst im google maascenterwien schreib dann komm adresse
ilkönce googleye yaz maascenterwien diye sonra adres gelir bende viayanayi bilmem hic ama googleye yazdinmi geliyo
bende gitcem ev icin hali koltuk falan bakilcak ama esimde bilmiyo internetten bakip gitcez

sana sonuna kadar hak veriyorum almancayi ögrendikten sonra buralara alistim yani islerimi kendim yapiyorum bu iyi oldu burdaki gelinlere tavsiyem dil ögrenin

selam bayanlar,bende almanya ya 1997 senesinde gelin olarak geldim.gelmez olaydim.benim kocam kiymetimi hic bilmedi,hep üzdü ve incitti beni.aile olmanin evliligin 4 duvar arasi mahremiyetin nedemek oldugundan bi haber.zamanla ögretirim düzelir sandim aradan 15 sene gecti hala ögretemedim,hala ilgisiz ve kirici.kadin ruhundan anlamiyor,gönül almayi bilmiyor,nekadar üzülüp aci cektigimi görüyor ama beni teselli etmiyor,oysa biz kadinlar sicacik bir kucaklamadan,iki tatli rahatlatici sözden mutlu oluruz.o bunun farkinda bile degil,cok hoyrat..maalesef böyle bir adamdan iki cocuk sahibi oldum.biri 10 yasinda biri 8.yaptigim en büyük enayilik bu oldu.ama nerden bilirdim hep umut ettim bir gün bizde bir bütün oluruz diye,ben degil biz oluruz diye hep bekledim,ona olan sevgim gözlerimi kör etmisti,kendi kendime mutlu oldugumu saniyordum demekki,onun da beni sevdigini ama sevgisini gösteremedigini düsündüm durdum yillarca.böyle böyle devirdim seneleri,ya sabir ya sabir...bir gün olacak diye bekledim durdum...ama olmuyor ben kendimi kandirmaktan baska birsey yapmadim,seven koca karisini bukadar incitip üzermi?üzülen kirilan karisinin gönlünü almayi bilmezmi? üzülüyorum diye agliyorum diye birde beni suclu cikarmaya calisirmi? sevdigi kadindan cocuk istemezmi? hafta sonlari evinden kacip neredeyse bütn hafatsonunu annesiyle gecirirmi?cocuklara tahammül edemezmi?kadina el kaldirirmi? sözde binde bir seni seviyorum ben diyor ama sadece lafta kaliyor bu.davranis ve hareketleriyle bunu onaylamiyor,beni cok dövdü ilk zamanlr,cok olaylar yasadim,polislik olduk,eve girme yasagi getirdim,annesi hep sorun oldu,annesine asiri düskün ve 1 dedigini 2 etmiyor,sanal ortamda beni aldatti,o bayanlarla telefonda görüstü,alemin karisina kizina sulandi gözümün önünde.cok kirdi beni cokkkk.yinede inanmak istedim beni sevdigine,cünki ben onu cok seviyorum,ama su son yaptigi olay belkide bardagi tasiran son damla olacak bilmiyorum.hep idare ettim,bekledim,umud ettim..gecenlerde faceebook ta yabanci bir kiza ingilizce seyler yazmis,cok atesli ve seksi oldugunu söylemis ve sesini duymak istedigini yazmis.bende bunu yeni fark ettim.ve simdi yine tüm yaralarim kaniyorrr,kabuk baglamisti uzun zamandir,yine gidiyordum bir sekilde,cocuklarim icin belkide mutluyum,mutlu olucaz diye sükredip duruyordum..ama simdi gecmiste yasadigim bütün o acilar yine su yüzüne cikti.durup düsünüyorum hal ve hareketlerine bakiyorum bu adam beni 15 senedir üzmekten baska birsey yapmadi diyorum... cok kötü hissediyorum,bana birseyler söyleyin nolur.cok ihtiyacim var .bunlari kimseyle paylasamiyorumki..iyiki burayi gördüm..

diyecek bisey bulamiyorum keske yardimci olabilsem ama nasilllllllllllll.
bence sorunlarinizi oturup konusmayi deneyin bilmiyorum tabi konusuyormusunuz.
esinin yanlislarini ona anlatmayi dene oluyorsa.
disardan konusmak kolay bize ama yasayan sensin keske yardimci olabilsem.
kari koca arasina girilmez derlerya ALLA.H YARDIMCIN OLSUN

aldatma var siddet var olabilicek her türlü olumsuzluk var
bosanmayi düsünmedinizmi hic belkide hayata yanliz devam etmek
sizin icin daha hayirli olur

bosanmayi cok düsündüm ama bugüne kadar bir türlü yapamadim,kac defa bosanmanin esiginden döndük bilmiyorum,iyice yüz göz oldu ilskimiz.maddi gelirim olmadigi icin bosanmak cok zor olacak benim icin,ailemin yaninda yapamam iki cocukla artik olmaz. cok caresizim ne yapicam bilmiyorum.

Almanya'da hic calistiniz mi? yani bu 15 sene icinde...yada ne bileyim akrabalariniz Avrupa'nin her hangi bi ulkesinde kimseniz yok mu?...biraz olsun dil ogrenebildiniz mi?
soruyorum cunku bunlar size bir nebze olsun belki avantaj saglayabilir...
aslinda Almanya'yi pek bilmiyorum ama kadin siginma evleri var hatta cocuklariniz oldugu icin oraya bile gitmek zorunda degilsiniz size ev veriyorlar kirasini oduyorlar belirli miktarda maas bagliyorlar, cocuk paranizida siz alirsiniz ...
ne bileyim esiniz cocuklar icin para odemek zorunda zaten devlet onun parasindan bankadan her ay cekip sizin hesabiniza hemen yatirabilir....

yani cok incinmis kirilmissiniz...elbette kesinlikle hak etmiyorsunuz...en iyisini yine siz bilirsiniz.
esinizi hic terkedip uzaklastiniz mi mesela?...ne bileyim, hani burnu surtsun anlaminda filan ...

bosaniyorum arkadaslar..

Canım tam okuyamadım geçmişi o yüzden fazla bir bilgim yok yaşadıkların hakkında ama okudugum kadarıyla çok üzülmüşsün

Hakkında hayırlısı olsun canım
benim çok değer verdiğim bir hocam okuldan demiştiki..
Eğer bir insan bu arkadaşın olur sevgilin veya akraban! seninle geçirdiği 5 günün 3 ünde seni üzüyorsa hemen ondan uzaklaş..

Ben bu lafı kulağıma küpe yapmaya calıstım evet zor ama en azından başında üzülüp kurtuluyorsun..

bende güney koreye gelin gittim.eşim güney koreli.halimden gayet memnunum.hiç zorluk çekmedim.hatta türklerden daha samimi ve içtenler.dürüstler.ahlak yapıları bizden daha sağlam.burada erkeklerin hepsi ev işleri yapar,dışarıdada kadının çantasını yükünü ve çocukları o taşır.korede kızlar erkek gibi.son söz kadından çıkar.erkekler eşlerinin her istediğini yapmak ve almak zorunda.burada kural bu.kayınvalidem bana "ev işlerini oğlum yapacak..sen sadece oğluma sadık ol ve çok sev bu yeter " dedi.korede türklere ilgi çok fazla.ben koreyi çok seviyorum.dönmek istemiyorum.burada prensesler gibi yaşıyorum...herkesten büyük ilgi görüyorum..acayip çevrem var.genel olarak utangaç insanlar ama samimiler.kore benim kaderim.
şuan tatilden dolayı türkiyedeyim...evimi çok özledim.kocamı çok özledim :'(

maşallah Allahım daim etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…