- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
sana sonuna kadar hak veriyorum almancayi ögrendikten sonra buralara alistim yani islerimi kendim yapiyorum bu iyi oldu burdaki gelinlere tavsiyem dil ögreninBende 2005 senesinde Almanyaya gelin geldim kizlar,yazdiklarinizin hepsini okudum ve ayni sikintilari bende yasadim,tabi en kötüsü de Dil problemiydi.Ama onu da astiktan sonra suan pek bi sikayet edecegim konu kalmadi aslinda,ailemden uzak olmak ve Almanyanin gri havasi disindaYurt disinda yasamak zorunda kalan arkadaslara benim tavsiyemde hemen orada konusulan dili ögrenmeleri olur,onu becerebildikten sonra diger hepsi de corap sökügü gibi arkasindan gelir...basarilar
bosaniyorum arkadaslar..
bosaniyorum arkadaslar..
bende güney koreye gelin gittim.eşim güney koreli.halimden gayet memnunum.hiç zorluk çekmedim.hatta türklerden daha samimi ve içtenler.dürüstler.ahlak yapıları bizden daha sağlam.burada erkeklerin hepsi ev işleri yapar,dışarıdada kadının çantasını yükünü ve çocukları o taşır.korede kızlar erkek gibi.son söz kadından çıkar.erkekler eşlerinin her istediğini yapmak ve almak zorunda.burada kural bu.kayınvalidem bana "ev işlerini oğlum yapacak..sen sadece oğluma sadık ol ve çok sev bu yeter " dedi.korede türklere ilgi çok fazla.ben koreyi çok seviyorum.dönmek istemiyorum.burada prensesler gibi yaşıyorum...herkesten büyük ilgi görüyorum..acayip çevrem var.genel olarak utangaç insanlar ama samimiler.kore benim kaderim.
şuan tatilden dolayı türkiyedeyim...evimi çok özledim.kocamı çok özledim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?