Yurtdna gelin giden arkadalar... Buraya

valla size katiliyorum...isin kolayina kaciyorlar....ben ögrendim ogrenmeyede devam...ama afedersin ki...ini kipirdatmayanlar var....ne olacak rahat herseyi kocalarina yaptiriyorlar....sordugundada kafam almiyor....:90:

ben de evlenip Fransaya geldim, berbat igrenç bir memleket
Nerde Istanbul nerde burasi pufff
Ama haftaya evimde olacagim insallah 1 ayligina da olsa burdan kurtulucamm

bende yurtdisina gelin geldim istanbuldan. burasi igrenc bir yer bir an once kurtulmak istiyorum.dilde ogrendim herseyide kendim hallediyorum buna ragmen alisamadim.4senedir burdayim ama firsatim olsa asla arkama bakmadan kacarim.benden tavsiye askinizdan olsenizde yurt disina gelin gitmeyin derim.

Ayyy Allahima bin sukurler olsun ki ben o ulkeden tasindim Dubai'ye yerlestim aman yarabbim refah seviyesindeki farki anlatsam kafa buluyorum sanar millet. Hele de Turkiyedeki bazi web sitelerine ne bunalim yazilar yazmislar kendimi onlarla kiyasladikca daha bi halime sukrediyorum. 600 liraya yasam mucadelesi veren 2 cocuklu baba falan, aman Allahim!

Dusunsene burda bir ay kazandigimiz parayla her aksam yemegini restorantta yiyebiliyoruz hafta sonlari geziyoruz senede bir avrupada tatile gidiyoruz esim ve ben 2 kisi ikimizin altinda da birer jip zaten petrol sudan ucuz aksama kadar gez gunde 8 saatten fazla isverenin calistirmasi yasak haftada 5 gun zaten, universite sinavi denen bisey yok isteyen istedigi bolume kayit yaptiriyo, yollar genis ferah tertemiz, gezilcek eglenilcek yer bol parayi kazan harcayabildigin kadar harca, bi hastaneye gidiyosun sirada bekleyen ya bir ya da 2 kisi var zaten hastane 5 yildizli otel gibi duruyo disardan bakinca hastaneden cikinca aksama doktor ariyo nasil durumunuz daha iyi mi nasil hissediyosunuz kendinizi diye aman Allahim Turkiyeyle kiyaslayinca ruyalar ulkesi gibi bi yer. Burda yasamanin guzelliklerini anlata anlata siralayamam avrupaya da gittim orda da hicbisey yok orasi da turkiye gibi fakir artik is de yok. Dubaide bi isten cikicam diyosunuz patron ikna etmek icin ozel toplanti yapiyo isten cikmayin diye turkiyedeki gibi insan bollugu yok, bi iste calisirken baska sirketler ariyo sizi kapmaya calisiyo falan :-D turkiyedeki issizlik sorununun tam tersi eleman kitligi sorunu. Allahima bin sukurler olsun simdi hem kazaniyorum hem insan gibi yasiyorum hem para biriktiriyorum hem geziyorum, hayatimin projelerini gerceklestircek birikim yapiyorum her ay sonu kiyafetime makyajima para harciyorum haftada bir masaj salonuna gidiyorum aman Allahim ya burda insanlarin suratinda stres ifadesi bile yok. Istanbulda hic unutmam bi sabah metroya bindigimde butun insanlarda ay su aksam olsa da eve donsem bunalimi istemeyerek ise gidiyolar.

Burasi ayrica hic oyle sanildigi gibi bi Arap ulkesi de degil ozgurluk var bayanlar super mini etekle dolanabiliyo plajlarda bikini giyiliyo bayan erkek ayni evde yasayabiliyo icki de serbest ortadogunun parisi dedikleri tam dogru yani paris az bile kalir. Eglence yerlerine gelince gezilcek eglencek cok yer var sosyal hayat super nufusun sadece %5 kadari yerli herkes avrupali, hintli ya da asyali burda cok kulturlerin karistigi bi yer. Herkesin dinine inancina o kadar buyuk saygi varki bi arap ulkesi olmasina ragmen cristmas gunleri her yil tatil, olulerin yakildigi bi yer var islamda yanlis olmasina ragmen hindistanlilarin olulerini yaktigi yer var turkiye bile kaldiramazdi bunu, supermarketlerde domuz eti satiliyo inanabiliyomusunuz turkiye bile bunlari kaldiramiycak kadar bagnaz bazen. Yani kimsenin dinine inancina karisma yok oyle islam kanunlari falan yok rahat rahat gezebilceginiz yasayabilceginiz bir yer tek yasak olan sokakta icki icmek ve cinsel iliskiye girmek veya opusmek bu ikisini yapmadiginiz taktirde hersey serbest evde ne yaptiginiza devlet asla karismaz.
Ayrica ulkede konusulan dil arapca da degil ingilizce. Buraya is aramaya gelcek kisilerin tek bilmesi gereken ingilizce ve de gecerli bi vasiflarinin olmasi gerekiyo. Dikkat edilcek tek husus da vasifsiz isciye kesinlikle Dubainin ihtiyaci yok zaten ucuz iscilik sektoru var hintliler ve cinliler almis vasifsiz isciligi burda 300 dolara bile calisan isciler var bitek ona dikkat etsinler.

Benim tavsiyem yurt disina cikabilen ciksin arkadaslar ulkede zaten yeterince issiz var birakin o is imkanlari cikamayanlara kalsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkeklere inat olsun dye dubaiye gelmek isteyen bayanlara yardimci olucam, erkeklere bi gicigim var nedense :-D bayanlar vize ya da is konusunda ne isterlerse yazsinlar kendilerinin vizesine de bizzat yardimci olucam lutfen beni eklesin dubai vizesi isteyen bayanlar. bu erkekler herseyin en adisine layik ellemeyin surunsunler orda kalip da

...............

gunaydin herkeze bende evlenip yurt disina gelin gitiim amerikaya okadar guzelki amerika anlatamam dil sorununu tam cozemedim aslinda ama cat pat yani amerikaya gelmeden once istemiyodum napcam ben orda cok uzak yapamam diyorum aama iyikide gelmisim diyorum simdi geric biiz 3 sene kalip donduk simdi yine yurt disinda yasiyorum ama burayi hic sevmedim artik turkiye donmek istiyorum.

baska ukkelrei bilmem ama amerikaya gidp gitmeme konusunda karasiz olalr varsa mutlaka gitsin sonra cok pisman olursunuz insanlari cok sicak dillerini konusmasanda onlar icin hic oneli degil bisekilde anlasiyosun..

amaaaaan bende biktim buralardan almancada belledim her isimide yapiyom hicbir halta yaramaz buralar....bir evine varacagin adam yok....

tatlım alsana beni oraya

almanyaya gelenler var mi icinizde arkadaslar??? ben halen alisamadim diyebilirm.. 2 sene oldu sayilir. ama sevemedim özellikte insanlari.. sanki burayi sömürmeye geldik gibi.. calismanin da önemi yok.. offf keske bi kac gercek arkadasim olsa... aile gibi yani.. ne güzel olurdu daha kolay cekilirdi buralar..

almanyanin neresinde yasiyorsun cnm

canim sikma canini... bende geleli 3 sene oldu. ilk senem cok kötüydü hep aglamakla gecti günlerim.kimsem yoktu burda esimin de kimsesi yoktu. anliycan en azindan bi görümcem olsa yada bi eltim yine onada ragziydim ama yoktu kimsem.komsularim bile almandi, 2. senemde ayri eve ciktik dini sohbet gruplarina katildim derken bikac arkadasim oldu,ama sadece merabalik. sonra bebegim oldu biraz daha alistim. ailemi cok özlüyordum ama bebek felan derken eskisi kadar düsünemez oldum. aksam nasil oluyordu anlamiyordum ama bebegim benim icin cok güzel bir tesellim oldu. suan 3. yilim ve Allaha cok sükür alisitim yani türkiyem kadar olmasada eskisi gibi degilim, almancamida gelistrdim. carsiya canim sikildigimda aliyorum kizimi geziyorum yeni yerler yeni ortamlar derken 3. yilimida doldurdum. yeni arkadaslaiklar edindim. simdi cok arkadasim var hepside cok cok iyi . ayni bizim gibi onlarda TR den gelmis kimi kimsesi yok. hepimiz birbirimize kol kanat olduk baci gibiyiz birbirimize! hepimizinde ayni yas gurubu cocuklari var gidip gelyiorum devamli. ailme gibi oldular bana...

ne kadar güzel kii böyle insanlarla denk gelmissin... burda benim arkadas olabilicegim insan tanimiyorum ben.. bi tane arkadasim var.. o da hamile zaten.. kafa yapimizda farkli biraz.. iste kaldim ben öyle yapayalniz... aaah ah.. :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…