- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Erkeklere inat olsun dye dubaiye gelmek isteyen bayanlara yardimci olucam, erkeklere bi gicigim var nedense :-D bayanlar vize ya da is konusunda ne isterlerse yazsinlar kendilerinin vizesine de bizzat yardimci olucam lutfen beni eklesin dubai vizesi isteyen bayanlar.bu erkekler herseyin en adisine layik ellemeyin surunsunler orda kalip da
Erkeklere inat olsun dye dubaiye gelmek isteyen bayanlara yardimci olucam, erkeklere bi gicigim var nedense :-D bayanlar vize ya da is konusunda ne isterlerse yazsinlar kendilerinin vizesine de bizzat yardimci olucam lutfen beni eklesin dubai vizesi isteyen bayanlar.bu erkekler herseyin en adisine layik ellemeyin surunsunler orda kalip da
bende turkiyeden hollandaya geldim malesef
Baska varmi nl e gelen ?
almanyaya gelenler var mi icinizde arkadaslar??? ben halen alisamadim diyebilirm.. 2 sene oldu sayilir. ama sevemedim özellikte insanlari.. sanki burayi sömürmeye geldik gibi.. calismanin da önemi yok.. offf keske bi kac gercek arkadasim olsa... aile gibi yani.. ne güzel olurdu daha kolay cekilirdi buralar..
almanyanin neresinde yasiyorsun cnm
canim ben de hamburgdanim...sen neresimde oturuyorsun hamburg un...:)hamburg da oturaniniz varmi ?
canim sikma canini... bende geleli 3 sene oldu. ilk senem cok kötüydü hep aglamakla gecti günlerim.kimsem yoktu burda esimin de kimsesi yoktu. anliycan en azindan bi görümcem olsa yada bi eltim yine onada ragziydim ama yoktu kimsem.komsularim bile almandi, 2. senemde ayri eve ciktik dini sohbet gruplarina katildim derken bikac arkadasim oldu,ama sadece merabalik. sonra bebegim oldu biraz daha alistim. ailemi cok özlüyordum ama bebek felan derken eskisi kadar düsünemez oldum. aksam nasil oluyordu anlamiyordum ama bebegim benim icin cok güzel bir tesellim oldu. suan 3. yilim ve Allaha cok sükür alisitim yani türkiyem kadar olmasada eskisi gibi degilim, almancamida gelistrdim. carsiya canim sikildigimda aliyorum kizimi geziyorum yeni yerler yeni ortamlar derken 3. yilimida doldurdum. yeni arkadaslaiklar edindim. simdi cok arkadasim var hepside cok cok iyi . ayni bizim gibi onlarda TR den gelmis kimi kimsesi yok. hepimiz birbirimize kol kanat olduk baci gibiyiz birbirimize! hepimizinde ayni yas gurubu cocuklari var gidip gelyiorum devamli. ailme gibi oldular bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?