Yurtdna gelin giden arkadalar... Buraya

Ben de Qatardayim...Anlattiklarinin tamami burada da gecerli...

canim sende bulursun merak etme...sen nerde oturuyorsin ki bu arada?

ben frankfurt yakinindayim... buralarda pek kimseler yok yaa... var da iste her insan arkadas olmuyo.. diyorum bazen stuttgart cevresi felan olsaydi daha kolay olur muydu ki cevre edinmek.. hani oralarda daha cok türk var..ne biliyim.. bi tane kankam olsun istiyorum...

regen tatlimm sana kankalik istegi yolluyorum burdan :))) inan hepimiz ayniyiz..türk cok ama biz yalniziz.bize dost lazim dertlesecek.kederi sevinci paylasacak dimi..özelden msn yazalim kankacim :))

regen tatlimm sana kankalik istegi yolluyorum burdan :))) inan hepimiz ayniyiz..türk cok ama biz yalniziz.bize dost lazim dertlesecek.kederi sevinci paylasacak dimi..özelden msn yazalim kankacim :))

canim benim msn face felan yok burayi kullaniyorum burasi benim her seyim oldu.. face vardi kapattim cünkü bütün vaktimi burda harciyorum..burda özelden msjlasmayi cok isterim ama... dedigin gibi insana dost lazim.. cok insan var ama yine de yalnizim... iste en zor olanida bu...

cnmsin ya..yazdiklarini okuyunca kendimi buluyorum cogu yorumunda..zeki ve magrur biri oldugunu düsünüyorum.kuzum sen en azindan hamilesin ne ka güsel yakindir alisman buraya..ama benim oda yok :/

cnmsin ya..yazdiklarini okuyunca kendimi buluyorum cogu yorumunda..zeki ve magrur biri oldugunu düsünüyorum.kuzum sen en azindan hamilesin ne ka güsel yakindir alisman buraya..ama benim oda yok :/

kiz hamis felan degilim ben bebek istiroum... orda bebegim gel artik yaziyo yaaa hani gel artik hamis olayim anlamin daa... aaahh tatlim ah insallah Allah söyletti vallahi... insallah hamis olurum da bebgim zaten alir bütün vaktimi.. zaten vaktimi hamis olmak iyteyenlerin topiginde geciriyorum hep.. belki bi yöntem bulurum diye... benim de yok yani...

canim ben de ilk zamanlar cok sorun yapiyordum..ama alistim yaaa...mesela ben yabancilarin oldugu semtlerde oturmayi hic sevmiyorum..hem arkadasim ,tanidgim olsun istiyorum hemde pek fazla icli disli olmak istemiyorum,benim oturdugum semtte de cok turkler var ama ben pek kimseyi tanimiyorum,ama dertte etmiyorum,cunkuherkesle arkadas olunmuyor be guzelim...ben turkiyedeykende tek bir arkadasim vardi cok iyi anlastigim,onunla halen bile gorusruz mesela..ben bu yanlizligin can SIKintiisinin,kimsesizligin ustesinden calisarak geldim,inan bana 4 sene olacak calisiyorum ve cook ta mutluyum,cunku insan evde olunca kuruyorda kuruyor,niye arkadasim kimsem yok diye,yabancida olsa is yerinden arkadaslarim var,hem dilimide gelistirdim bu sayede,demem o ki sirf arkadasim olsun diye helak etme kendini,kendine yeni ugraslar,is bul,bu seferde sen vakitsizlikten sikayaet edeceksin inan banabir de allahin izniyle cocuklarimizda olursa bizden iyisi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…