- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
canim Montreal'i cok merak ediyorum bir gun o taraflari gezip gormek istiyorum mutlaka :icecream:
tam Fransiz kulturlu diyor herkes, buralarin tersi yani kaydirigubbakcemile2
yakinima gelirsen bi haber et canim :lepi:
keske bana yakin olsaydin ya kk'dan bana yakin kimseyi bulamadim :sm_confused:
sanirim-kanada'da-fransizca-agirlikli-konusan-tek-yer-burasi...oyleki-ing-bilseler-bile-cvp-vermiyorlar..ne-milliyetcilik-amaakaydirigubbakcemile3buralari-bende-merak-ediyorum-ins.gelirsinde-beraber-gezerizolumunekankayizsmile
iki-hafta-once-toronto'da-turk-dugunu-vardi-burdan-bikac-aile-oraya-geldi-bizde-gelecektik-ama-oglum-rahatisdi-onu -icin-gelemedik
aaa boyle yaptiklarini hic duymamistim, cok ilginc.
oraya gelince tercuman mi tutacagiz o zaman yandik desene :roflol:
insallah gezeriz canim
aaaa-tercumana-ne-hacet-sekerim-esim-var-super-fransizca-konusuryerimseniben
ing.de-konusuluyor-ama-fransizcaya-nazaran-az
kanadada bir turk dugunune hci gitmedim, merak ediyorum calgicilar ortam falan nasil oluyor
gecmis olsun canim umarim iyilesmistir oglun
tesekkur-ederim-simdi-cok-iyi-sukurler-olsun...ben-bir-sene-oldu-geleli-bir-dugune-katildim-trdeki-gibi...org-saz,sanatci-halay-dedikodu-merakli-bakislar-vs.vs.....bide-genelde-yemekli-oluyormus-biz-gittigimizde-lahmacun-mesrubat-vardi:jeyyar:
19.mayis-senlikleri-felan-katildinizmi-hic?turkbayragi
ayni Turkiye'deki dugunlerden desene kaydirigubbakcemile2
dugunde lahmacun dagiltilir mi yaww onlar da bi garipmis :roflol: :roflol:
hic senliklere gitmedim canim, haberimiz olmuyor zaten derneklere falan hic katilmiyoruz cunku...
bir tek yazlari sehir merkezinde festival oluyor onlari biliyorum.
arkadasin biri sehir merkezindeki caddelerde gunlerce mehter takimi mars soylerek geziyor demisti bunu goremedim ama :teytey:
Turk-kultur-merkezi-turk-gunlerinde-guzel-etkinlikler-yapiyor.Toronto'dada-buradakinden-daha-guzel-etkinlikler-oluyo-tvde-reklamlarini-goruyorumhihoyyyt
tavsiye-ederim-cnm-git-guzel-oluyo:lepi:lahmacun-olayi-enteresan-ama-guzeldi...
gene-olsa-gene-yerimmmmsempatiksalakcinni
yabancıyla yurt dışında evli olup iyi bir tecrübesi olan yok mu mafoldumben
Cok sevindim Deniz Fistigi ise baslamana...... Benim daha oncede belirttigim gibi burda pek bi sorunum yokkk... Esimle mukemmel bi iliskimiz var ama iste gel gor ki hiic : arkadasim yook o upuzun yaz gunlerini tek basima evde geciriyordum... Kimseyi tanimiyorsun,kimseye gidemiyorsun hos tanisande samimi olamiyosun.... :1no2: Biz turkiyrden doneli 3 hafta oldu ve iki hafta once ise basladim :sm_cool: inan sanki baska bi hayat yasiyor gibiyim cook cook daha mutluyum..... isimi pek sevmesemde. Eger yurt disindaysaniz asla evde oturmayin derim,, hastaneye kapatilmis ruh hastasi gibi hissediyorsunuz vala
hangi ulkeden bahsediyorsun yaren arkadasim?
merhaba bende aynı dertten muzdarıbım..bende evlenelı 3 sene oldu 3 senede 2 arkadaşım var arkadaş denırse işte,yalandan herkez burda çok acı çok kötü...kimseye guvenemıyosun,bende öyle bır kızım oldu gunum zamanım hep onunla ama ınsan ıstıyor bır ses kapısının çalınmasını bır dost!zor yurtdışında yaşamak ailesını bırakıp gelmek helede...eşimi çok sevıyorum oda benı ama aması var ıste....zor cnm zor
amaaa kendi dilini konusamadiktan sona bu dunyada neden yasiyoruzki....esiniz turk degilse bilmiyorum...ama size katiliyorum cok zor bu memleketler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?