Yurtdna gelin giden arkadalar... Buraya

Son düzenleme:

Ayrıca sunu da belirtiyim Philip Morrisde satış temsilcisi olarak çalışıyorum adımı soyadımı da verebilirim her türlü kültürüne zekana karsı da savasabilirim evde oturup bebek yaparak kocanın eve para getirmesini bekleyen tiplerden değilim çok bildigini sanıyorsun ama hiç bir sey bilmiyorsun canım....

Ayrıca hamile kilolu selülütli karnında yırtıklar olan evde oturup koca bekleyen işsiz koca mı almayım ben canım sana mutluluklar :))))istersen resimlerimizi koyalım ne dersin...

Allah daha cok versin guzelim ... Ben de kiskanclik fesatlik yok .. Umarim hersey gonlunce olur .. Biran once de bulursun bir koca ... dualarim seninle guzelim bye .. BU sana son msj .. Saygilarimla...

Ayrıca hamile kilolu selülütli karnında yırtıklar olan evde oturup koca bekleyen işsiz koca mı almayım ben canım sana mutluluklar :))))istersen resimlerimizi koyalım ne dersin...

Guzelim buraya mastir icin geldik ..Ama sen mastir nedir bilmiyorsun ... Bu arda ben burada calismazken bebisimiz olsun istedik .. bIZ buraya devlet gonderdi . burslu geldik .. TR ikimiz de cok guzel isleri miz var . Donunce kaldigimiz yerden basliycaz ... Ama senin gibiler buna anlamazlar ... Himm ben koca aramiyorum senin gibi . kendimi de kimseye goztermek zorunda degilim .. Ben bir anne adayiyim . bu guzelligi yasiyorum .. Kilomu hiccc sorun degil . Yeterki bebisim saglikli olsunda 1oo kilo olayim ...hicc umrumda olmazzzzz cunku ben anne olacagimmm .. BYE kISKANMA NE OLUR CALIS SENINDE OLURRR ))

Arkadaslar kendinize gelin lütfen, kimse kültürden egitimden bahsetmesin bosuna burda resmen mahalle kavgasi yapiyorsunuz..Siz kendinize gercekten yakistirabiliyormusunuz burda gecen konusmalarinizi, ben sizleri tanimadigim halde acikcasi yakistiramadim!!

Bizler burda mahalle kavgasi yapmak icin bulunmuyoruz, birbirimize destek amacli paylasimlarda bulunuyoruz. Ayrica ANNELIK gercekten kutsaldir ve her ne olursa olsun hamile bir bayana asla söylenilmemesi gereken sözler söylenilmis, unutmayalim ki hepimizin bir annesi var! Sizi leylekler getirmedi herhalde yok selülit, karninda yirtiklar, kilolu vs bunlar ne kadar cirkin sözlerdir... Anneniz sizi ne sekilde dünyaya getirmis acaba?

Buraya fotograf eklemenize gerek yok ayrica cünkü burasi insanlarin egolarini tatmin etmek icin kurulmus bir platform degil ve artik lütfen konuyu saptirmayalim.

Ayrica hic kimsenin karsisinda ki insani asagilamaya hakki yoktur yarinin ne olacagi belli degil büyüklerimiz cok güzel bir söz söylemis "Büyük lokma ye ama büyük laf konusma" diye.

sen ne zavalli bir insansin ki bizim nasil insanlar oldugumuzu bilmeden burada hakkimizda atip tutuyorsun?

belki yazilarinin arasina bosluk degilde tire koymak istiyor arkadasin cani, belki de klavyesi bozuk, sanane? tire koyuyor olmasi du$uk bir insan oldugunu gostermez niye insanlari boyle kucumsuyorsunuz?

ayrica hakkimda atip tutma ben aile parasiyla okul okumuyorum, ailemin beni burdaki universitelerde okutacak kadar parasi da yok zaten...
yazlari calisiyorum cep harcligimi cikariyorum okul harcim icinse devletten ogrenci kredisi aliyorum ve okul bitince de bu parayi pa$a pa$a calisip kendi odeyecegim.
hem beni ailem okutuyor olsa bile sanane kardesim ne abuk sabuk yaklasimlarda bulunmussun oyle...beynin sulanmis bence senin ne dediginin farkinda degilsin!
haddini bil ve aklinda senaryolar yazma!

baba parasiyla ahkam kesiyor musum!!!!!!!!!!!!!
bir sor bakalim babam var mi, babam hayatta mi!!!!!!!!!
terbiyesiz seni!!!!!!!!!!!!!!!
haddini bil ve tanimadigin insanlar hakkinda atip tutarak konusma.
bunlari okuyan da beni taniyorsun falan sanacak benim babam yok ki beni okutsun...

Son düzenleme:

sassygirl dene kisi,
kesinlikle saygisizlik yapiyorsun.
olumsuz yorumlari kaldiramadin nedense, cok zoruna gitti yazdigimiz olumsuz yorumlar ama bunlar aci gercekler canim kendini alistirsan iyi edersin.
kimse sana esek te demedi, o mecazi bir benzetmedir ama sen bunu bile idrak edemeyecek bir insansin ki o arkadasi da saygisiz sozlerinle kirdin.
iste sen ve senin gibi dar beyinliler yurt disinda yasayan insanlari devletin ustunden gecinen asalaklar gibi goruyorsunuz, sizin dusunce tarziniz bundan ibaret.
yurt disindaki farkli hayatlara tutunabilmek icin gece gunduz calisan, coluguna cocuguna guzel bir gelecek vermeye calisan insanlardan hic haberiniz yok.
ozellikle ulkesinde iyi egitim almamis gurbetcilerin ne zorluklara gogus gerip buralarda tutundugundan ve hangi islerde calistiklarindan da hic haberiniz yok...
sizin hic bir seyden haberiniz yok ve hayal aleminde yasiyorsunuz ve sonra da gurbetcilere asalak damgasi vurup itham ediyorsunuz.
Allah sana akil fikir versin, o sahip oldugun Turk diplomasina guvenip insanlari kucumseme cunku Libyayi bilmiyorum ama Avrupa'da Amerika'da sahip oldugun Turk diplomasiyla sana anca McDonalds'ta hamburgerci yaparlar. herseyine oyle cok guvenme Allah ters duz ediverir...

oy oy nereye gitmiş konu..

arkadaşlar neden yapıyorsunuz bunu?? gidip mutlu olan da var, mutsuz olanda.. çoğunluk mutsuz diye her giden öyle olacak diye bir kural yok..

belli ki bu arkadaş da zorluk yaşayacak.. azıcık da olsa destek olsak ne olur ki? illa mutsuz olacaksın, yaşa gör, yerinde olsam gelmem diyerek ne olacak merak etmiyor değilim..

konu diplomalara gelmiş, ilginç valla..

burada kimse illa mutsuz olacaksiniz deme di ki sadece olumsuz yonlerinin agir bastigi anlatmaya calisildi ama anlasilmiyorsa bu bizden kaynaklanan bir sey degil...
anlayamayanlarin sorunu...

ayrica laf soylendigi zaman karsiligini elbetteki verecegiz. beni baba parasiyla okuyo diye itham eden bir ton sey sayan insanlara karsi susamam kusura bakmayin arkadaslar...

konuyu diplomalara getiren de kimler belli zaten...

konu dagildi evet, uzgunum...

tatlim bu arkadas gercekleri kabullenmek istemiyor. gozunu kapamis kulaklarini tikamis vaziyette ama merak etme cok yakinda anyayi konyayi gorur. tum saygisizliklarina ragmen yine de insallah gormez diyorum ama

cok-dogru-yazmissiniz..tebrik-ederima.s.

canim kanada'nin neresindesin?
ben toronto'dayim. yakinmiyiz acep? boshayallersmile

montreal'deyim..uzaklik-onemli-degil-gonuller-bir-olsun-guzel-arkadasim...

sizinle-sizin-tarzinda-konusmayida-bilirim-ama-ailemden-aldigim-terbiyeme+egitimime+kulturume+herseyden-once-'INSANLlGIMA'-ters-duser...neyin-yanlis-neyin-dogru-oldugunu-iddaa-edecegine-essekle-insan-arasindaki-farki-bilin...ben-size-essek-demedim-yazimi-iyi-okuyun...edebli-edebinden-susar-edepsiz-onu -susturdum-sanir...bilmem-acaba-bu-kissadan-ne-cikarirsiniz-o-muthis-zekanizla...kaydirigubbakcemile3insanin-fikri-neyse-zikride-odur-hanimefendi...allahin-isine-karismayin-belki-bizi-islah-eder-belki-sizi-hiii-ne-dersinyerimseniben

cok-dogru-yazmissiniz..tebrik-ederima.s.

montreal'deyim..uzaklik-onemli-degil-gonuller-bir-olsun-guzel-arkadasim...

canim Montreal'i cok merak ediyorum bir gun o taraflari gezip gormek istiyorum mutlaka :icecream:
tam Fransiz kulturlu diyor herkes, buralarin tersi yani kaydirigubbakcemile2
yakinima gelirsen bi haber et canim :lepi:
keske bana yakin olsaydin ya kk'dan bana yakin kimseyi bulamadim :sm_confused:

ne-kadar-basit-ne-kadar-zeka-derecesi-dusuk-bir-tarz...spacebar'in-bozuk-oldugunu-tahmin-etmek-bukadarmi-zor??yasadigimiz-devlete-sizmi-emir-verdinizde-kim-devletten-para-aliyo-kim-hangi-parayla-okuyo-kim-cocuk-parasi-aliyo-biliyorsunuz?butun-devletler-dort-gozle-turkler-tarafindan-somurulmeyi-bekliyo,gelsinlerde-sorgusuz-sualsiz-okutalim-calismasinlar-para-verelim-diye...turkiye-dahil-hangi-ulke-kendi-uyrugundan-olmayan-kisilere-birinci-sinif-muamelesi-yapiyor?kendinizce-dunya-kurmussunuz-ordan-davulun-sesi-hos-geliyor-olsa-gerek...radikal-irkciligin-radikal-milliyetciligin-bagnaz-dusuncelere-sahip-olan-insanlarin-ulkesinde-ancak-sizin-gibi-gozu-yurtdisinda-olan-insanlar-ulkesine-hakaret-edip-baska-ulkelere-imrenerek-rahat-yasayabilir...hadi-biz-trye-donmek-istemiyoruzda-sen-trden-evlenerek-yada-evlenmeyerek-ailesini-bile-umursamayan-inatla-kacmak-isteyeni-niye-avukatligini-yapiyorsun-anlamadim...biraz-tezat-degilmi-yoksa-ayni-kisimisiniz-siz......offfff-saka-gibi-yaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…