- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
merhaba arkadaşlar..5ay sonra düğünüm var ..içimde hep kötü bi his var ..farklı bi aileye katılıcam acaba hal hareketlerimi yadırgıyacaklarmı diye sürekli düşünüyorum.çok kötü bi durumdayım aklıma geldikçe sanki kalbime bi boşluk düşüyomuş gibi oluyorm.midem bulanıyor ve hiç bişey yemek istemiyorm.almanyaya gelin gidicem bende bu arada o korkuda var orda zorlanıcağımı düşünüyorum ..büyük bi güvensizlik ve gelecek korkusu var napmalıyım nolur yardımcı olun arkadaşlar...beni rahatlatıcak bişiler söleyin...??
ödümüzü kopardiniz yaza isvece gidiyorum bea
Yeşim gerçekten Korelilerin bize bir sempatisi var.Ayrıca Korece öğrenmenin Türkler için kolay olduğunu duymuştum öyle mi? Alfabeyi öğrendikten sonra gerisi geliyor demişlerdi.Allah kolaylık versin canım.
Benimde siyirmama az kaldi
evde oturmaktan biktim.. turkiyede oyle neseli ve ozguven sahibiydim, burada hepsi gitti!!!
canim ya hic boyle dusunme, evde surekli oturdugundan sana
oyle gelmistir. Kurslara katilabilirsin ne bileyim piona , keman ogrenebilirsin
hem arkadaslarin artar, sosyallesirsin.
benim suan surem az diye hicbir yere baslamyamiyorum ama gelince ins.
bircok sey aklimda. kizimida yanimizda yuva var. oraya goturmeye basladim gunde 2 saat
kadar .
hikom gercekten sinir bozucu nasil bir izlenimleri varsa artik. yikmak lazim bu dusunceleri
tamam ulkemiz super gelismis bir ulke degil ama "market varmi?" da nasil soruymus oyle??
yok canim biz kimiz ki onlarin o yuce dusuncelerini yikacagiz...biz ortadogudan gelme parasiz, cahil insanlariz...hasa ne haddimize!
ya aslinda cabaliyorum bazi seyleri anlatmaya ama kafalarina oyle bir yer etmis ki orta dogu, anlatamiyorsun canim. ayrica ingilizcem de onlarla bu konulari enine boyuna konusacak kadar mukemmel degil henuz. market degilde alisveris merkezi var mi diye soruldu canim. Turkiye deyince iran'dan, irak'tan, afganistan'dan bir farkimiz yok onlarin gozunde. hele bir de Muslumansan...
sen sanslisin Koreliler Turkleri cok sever, burdakiler de oyle.
Kanada'da Iranlilar Turkleri seviyor ve Turkler durust insanlardir onlari seviyoruz diyorlar. Ruslarin bazisi seviyor bazisi sevmiyor. Iraklilar da seviyorlar gibi. Turkleri seven az zaten, nedense...
Hikom, bana İranlılardan gına geldi, özellikle erkekleri maalesef çok yapışkan ve Türk kızlarına ayrı bir ilgisi var, okulda kaç defa başıma geldi.Evliyim deyince gidiyorlar tabi.Bir de Faslıların ilgisi çok
Rus bir tane tanıyorum pek hoşlanmıyor benden biliyorum, belli ediyor.
Iraklı tanımadım henüz.Burada Yunanlılar çok şeker, okulda onların aktivitelerine katılıyorum tabi bazı geçmişten gelme düşünceleri var ama gene de onları kendime çok yakın buluyorum ve yapışkan da değiller. :hulya:
pek gelen giden yok buraya maalesef.
kizlar cok bunaliyorum ya 2 gun kaldi gitmmize hapise kapatilmis gibi hissediyorum
ozgurlugumu istiyorum ve bunu bana yasattigi icinde esime cok kiziyorum.
ben ona gunler oncesi ben gideyim sen arkadan gel cok daraldim dedim.
boguluyorum dedim, yalnizim cunku.
oda az kaldi birlikte gideriz zaten islerim azaldi artik erken gelicem dedi , tabi oyle birsey
olmadi pazar dahi gitti calismaya beni kandirdi resmen,
bunlari dusundukce daha da kuduruyorum ya.
sonrada diyorki ben tahmin etmemistim, boyle olucagini .
Etmene gerek yok beni niye gondermedin ya. offf ya cok sinirliyim
persembe gelsede ciksak yola.
o zamana kadar da Allah aklima mukayyet olsun
kafayi yicem cunku.
ilk geldigim de cok gücüme giitti.ne isik var gece ne insan.ruh gibi ölü bi sehre giriyormusum gibi hissettim.hala öyle burada türkiyedeki gibi her bi metrede bi isik yok.hatta sokak isik lari bile cok az.tasarruflu devlet :)cok SIKICI:bildigin köy gibi.bide ben istanbulda fatihte dogup büyüdüm.her sey ayagim altindaydi.bakirköy,taksim besiktas,ama heryere bi arabayala 20 dakka ya variyordun.burda bi yemege götürüyor esim.bi saat otobandan gidiyoruz .aman ne bicim yermis.suna cok moralim bozuluyor.burdaki kapali hanimlar acaip derecede utaniyor yabancilardan.burda dogmus büyümüs biri bile mesela sert cikcak karsisindakine sessiz sessiz karsi cikiyor.hic girisken degiller.hep iclerine kaapanik,evinden alisverise alisveristen evine burda hep böyleler.ama esinden bosan hepsinin agzinda sakiz olursun.burasi resmen köy.kusura bakmayin ama öyle.bizim köye giderdik ben bekarken babamgille.3 ay kalirdik.oraya yabanci ülkelerden almanyadan falan gelenler oluyordu.ay bi görseniz yolda yürürken eteklerini kaldiriyorlar güya kibarlik tasliyorlardi.ha bide ayyyyy burasi hayvan pisligi kokuyor diye yüzlerini burustururlardi.bi geldim buraya anam 4 ay baslasin sekizinci ayin sonuna kadar her yer gübre kokuyor.köy hic olmasa adi üstünde.ama varya les les burasi.güya heryer yesillik ya gübrenin cok etkisi oluyormus.ah be kadin madem böyle düsünüyon ne demeye köydeki pisligi agiz burun büküyon.o eteklerini kaldirip yürüyen kadinlar burda milletin tuvaletini temizliyormuslar.tuvalet temizlemek ayip degil ayip olan kendi köyündeki pislikten tiksenip,yabancilarin pisliginden tiksenmedigindir.ben burdakileri anlamiyorum.allah diye zikir cekerler.türkiyedede yallah diye halay cekerler.hepsi icin demiyorum.bazilari öyle.bence hepsi öylede siz polemige girmiyim diye öyle yazdim.yuvam icin burdayim.sadece burda yasanilanlari bilin diye yaziyorum.
Maalesef sizin oturdugunuz yer koy demekki avrupada yasanilacak supper yerler var parasi olana..!süprizzzzz
parasi olana yasadigi heryer supper lakin super olabilmesi icin ne kadar para? ustelik is parayla bitse iyi...süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?