- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Tabiki o da hatalı ama...! Ben tedavi olma tavsiyelerinize kayıtsız kalmıyorum neden siz şiddete kayıtsız kalıyorsunuz bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir vermiyorsunuz hakketti mi diyorsunuz!Karşılıklı hatalar tabi ki vardır, burda yazdığınız olaya istinaden, gerizekalı diyerek kavgayı başlatan sizsiniz. Ayrıca bugün gelmiş, yemek hazırlayalım demiş, ne yapsam aklım karışık fln diyorsunuz nazlanıyorsunuz hala. Tbai ki o da çok hatalı. Ama ben olsam yerinizde, şuan yaşanan herşeyi bir kenara bırakıp, ilk olarak tedavi olurdum, hemen yarın başlardım.
Şiddeti hiç kimse ne sebep olursa olsun haketmez. Ne yapmam gerekiyor sizce diyorsunuz, ben de diyorum ki , benim fikrim, eğer eşinizi seviyorsanız, evliliği devam ettirmek istiyorsanız, yarın ilk işiniz tedaviye başlamak olsun. Ben olsam önceliğim o olurdu şuan. Eşinizle boşansanız bile, bu tedavi size yine lazım olacak zaten, hayatınıza biri girecek elbet yine. Tedavinizi olursunuz, eşiniz sizdeki çabayı görür, tedavi de olursunuz, cinsel hayatınız normale döner, hala hakaret ve şiddet devam ediyorsa tabi ki hemen ayrılın derim.Tabiki o da hatalı ama...! Ben tedavi olma tavsiyelerinize kayıtsız kalmıyorum neden siz şiddete kayıtsız kalıyorsunuz bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir vermiyorsunuz hakketti mi diyorsunuz!
Ben oralarda çakılı kalmadığımı bilmeniz gerekir eski konularını okuduysanız daha beterlerini de yaşadım çünkü ve hiçbir zaman eskiyi açmadım. Ki istediğimi de yazmayın zaten ben fikrinizi almak için burdayım benim merak ettiğim neden o da hatalı cümlelerinden sonra ama varBakın burda konuyu açan eşiniz olsaydı derdik senin yanlışın bunla bu diye ama konuyu siz açmışsınız haliyle sizin yanlışlarınızı konuşup sizi eleştiriyoruz. Eşinizin yaptığı elbette yanlış ama siz ısrarla kendi hatalarınızla yüzleşmek yerine konuyu eşinizin yanlışına getiriyorsunuz. İlk başta hakaret eden sizsiniz, kışkırtan sizsiniz. Üzgünüm bu konuda doğru olduğunuz bir nokta yok o yüzden istediğiniz gibi bir yorum yazamıyoruz. Elbette bu durum eşinizi aklamaz ama sürekli eşim de bunu yaptı demek yerine kendinize ben ne yaptım sorusunu sormalısınız.
Eğer diyorsanız ben eşimin çenemi sıkmasını unutamam hep orda çakılı kalacağım o zaman hiç vakit kaybetmeden ya siz toplayın eşyalarınızı ya eşinizi söyleyin o gitsin. Bu şekilde evlilik yürümez çünkü
Gel yemek hazırlayalım demişti en son, ne yaptınız, aranız nasıl şimdi?Tabiki o da hatalı ama...! Ben tedavi olma tavsiyelerinize kayıtsız kalmıyorum neden siz şiddete kayıtsız kalıyorsunuz bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir vermiyorsunuz hakketti mi diyorsunuz!
Teşekkür ederim fikrinizi dikkate alıcamŞiddeti hiç kimse ne sebep olursa olsun haketmez. Ne yapmam gerekiyor sizce diyorsunuz, ben de diyorum ki , benim fikrim, eğer eşinizi seviyorsanız, evliliği devam ettirmek istiyorsanız, yarın ilk işiniz tedaviye başlamak olsun. Ben olsam önceliğim o olurdu şuan. Eşinizle boşansanız bile, bu tedavi size yine lazım olacak zaten, hayatınıza biri girecek elbet yine. Tedavinizi olursunuz, eşiniz sizdeki çabayı görür, tedavi de olursunuz, cinsel hayatınız normale döner, hala hakaret ve şiddet devam ediyorsa tabi ki hemen ayrılın derim.
En son ben gittim konuşalım demek için ben 1 cümle kurduysam eşim üstüne 30 cümle kurdu bide üstüne ağladım ve daha büyük hayal kırıklığına uğradım ben hakaret ettiğimin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen o şiddet yanlısı olduğunu kabul etmedi normalleşir meye çalıştı davranışınıGel yemek hazırlayalım demişti en son, ne yaptınız, aranız nasıl şimdi?
Şiddete kimse kayıtsız kalmıyor. Siz sadece onu konuşalım istiyorsunuz. Çünkü bu konuda haklı olduğunuz tek yer şiddet gördüğünüzTabiki o da hatalı ama...! Ben tedavi olma tavsiyelerinize kayıtsız kalmıyorum neden siz şiddete kayıtsız kalıyorsunuz bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir vermiyorsunuz hakketti mi diyorsunuz!
Yeterli Bi sebep değilmi burda ki sorunu ben sadece vajinismus olarak açmadımkiŞiddete kimse kayıtsız kalmıyor. Siz sadece onu konuşalım istiyorsunuz. Çünkü bu konuda haklı olduğunuz tek yer şiddet gördüğünüz
Yapmaması lazımdı ama iki yıldır evli ve cinsellik yaşamayan birinin karşısına geçip de kavga edersen zıvanadan çıkar ...Evet çenemi sıkıp itti şimdi buna yorum bekliyorum herkesten
Cevap verirmisinizEn son ben gittim konuşalım demek için ben 1 cümle kurduysam eşim üstüne 30 cümle kurdu bide üstüne ağladım ve daha büyük hayal kırıklığına uğradım ben hakaret ettiğimin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen o şiddet yanlısı olduğunu kabul etmedi normalleşir meye çalıştı davranışını
Neden ağlayp kendnzi güçsüz ve aciz hissettiriyorsunuz? Gözyaşlarınızı neden silah olarak kullanmayı seçyorsunuz?Cevap verirmisiniz
TabikiCevap verirmisiniz
Ben oralarda çakılı kalmadığımı bilmeniz gerekir eski konularını okuduysanız daha beterlerini de yaşadım çünkü ve hiçbir zaman eskiyi açmadım. Ki istediğimi de yazmayın zaten ben fikrinizi almak için burdayım benim merak ettiğim neden o da hatalı cümlelerinden sonra ama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?