Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

Canim ne guzel sabah yapmissin sporunu ben genelde aksamlari cocuklar uyuyunca yapabiliyorum..ama bugun kocis evde belki o cocuklarla ilgilenirse yapabilirim gunduz..

Canim genelde bende aksamlari yapabiliyorum sporu ama görümcem tatile geldi genelde aksamlari bizde oturuyoruz onunla
gec saatte de yapamıyorum kalıyor sabah zorlayip yaptim iyi geldi.
Yani firsat kollamamiz lazım sabah akşam farketmez O SPOR YAPILACAK
Kızım gece 1 de uydu oğlumda sürekli uyu uyan emek için yapamadım. En iyisi gündüzyapmak aksama birakmamak

Her gün en az yarım saat yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor yarın ebru Şallı cd ile plates baslicam inş.

@milad2014 canim sen yuruyus bandinda egimli mi yuruyosun?

Evet metracim eğimli yürüyorum ama değişicem zararliymis. Benim de dizlerim sanciyor kac gündür ondan sanırım
Bu arada kızlar bugun dışarıda çok yurudugum icin yürüyüş yapamicam. Felaket yorgunum.

Kizlar bugunluk sporu yaptim insallah hep boyle devam ederim..
50 dk. 5 km.yuruyus 638 kal.

Ben 3 km yuruyorum son zamanlarda 55 kalori yakiyorum. Önceden 45 dk yururdum 4 km fazla 75 kalori gosteriyordu 638 kalori nasıl oluyor metracim ben mi yanlış anlıyorum acaba yürüme bandindakini?

Ben 3 km yuruyorum son zamanlarda 55 kalori yakiyorum. Önceden 45 dk yururdum 4 km fazla 75 kalori gosteriyordu 638 kalori nasıl oluyor metracim ben mi yanlış anlıyorum acaba yürüme bandindakini?
Bilmiyorum ki bende kosu bandinin uzerindeki rakami yaziyorum bende 75 kaloride az az degilmi dur resim atiyim canm

metra bende anlamadım ama her kosu bandı ayni göstermiyor. Bizim topicteki saheste de 60 kalori civarı harcadigini yazmıştı benimle aşağı yukarı ayniydi. Aslinda önemli olan spor yaparak yag yakimini hizlandirmak canim rakamlar teferruat takilmamak lazim.

Aynen canim rakamlar onemli degil simdi netten baktim da hizina ve dakikaya gore degisiyo 400-450 kal.civari diyo canim gerci spor yapmak onemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…