- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Canim ne guzel sabah yapmissin sporunu ben genelde aksamlari cocuklar uyuyunca yapabiliyorum..ama bugun kocis evde belki o cocuklarla ilgilenirse yapabilirim gunduz..
Kızım gece 1 de uydu oğlumda sürekli uyu uyan emek için yapamadım. En iyisi gündüzyapmak aksama birakmamak
Kimse spor yapmadimiiii kizlaaaar??@milad2014 sen haric canim
T tatlitambak veizmirinsani
ne durumdasiniz
Ben simdi yapiyorum tatlim ancak firsat bulabildim.bitince dk.sini yazarimBen oglen yaptim cnm. 1saat yine.
Aksam kocam gelcek diye onla xaman gecireyim diye gunduz yaptim. Siz yaptinizmi?
Ben simdi yapiyorum tatlim ancak firsat bulabildim.bitince dk.sini yazarim
Ben simdi yapiyorum tatlim ancak firsat bulabildim.bitince dk.sini yazarim
Evvet bitirdim kizlar
50 dk 4.90 km 627 kal.
Ohh cok rahatladim..
Tatlitambak sendende bekliyoruz canm gerci utude buyuk bi is
@milad2014 canim sen yuruyus bandinda egimli mi yuruyosun?
Kizlar bugunluk sporu yaptim insallah hep boyle devam ederim..
50 dk. 5 km.yuruyus 638 kal.
Bilmiyorum ki bende kosu bandinin uzerindeki rakami yaziyorum bende 75 kaloride az az degilmi dur resim atiyim canmBen 3 km yuruyorum son zamanlarda 55 kalori yakiyorum. Önceden 45 dk yururdum 4 km fazla 75 kalori gosteriyordu 638 kalori nasıl oluyor metracim ben mi yanlış anlıyorum acaba yürüme bandindakini?
Sabah sporumu yaptım kızlar
40 dk yurudum
Aynen canim rakamlar onemli degil simdi netten baktim da hizina ve dakikaya gore degisiyo 400-450 kal.civari diyo canim gerci spor yapmak onemli olanmetra bende anlamadım ama her kosu bandı ayni göstermiyor. Bizim topicteki saheste de 60 kalori civarı harcadigini yazmıştı benimle aşağı yukarı ayniydi. Aslinda önemli olan spor yaparak yag yakimini hizlandirmak canim rakamlar teferruat takilmamak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?