- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tatlitambak
-
En iyisi sabah yapacaksın yok gün sonuna doğru bahane cok oluyor
Miladcim bende yaptim sporumu 50dk.hizli tampo yurudum canm
Sizden de bekliyorum canlarim T tatlitambakizmirinsani
Helal sana bebisine rağmen 50 dk benim de hedefim zamanla arttırmak ama spor duş giyinme falan 1 saatten fazla sürmesin diye bende 45-50 dk olsun istiyorum
Saol caniiim tesekkur ederim
Helal sana bebisine rağmen 50 dk benim de hedefim zamanla arttırmak ama spor duş giyinme falan 1 saatten fazla sürmesin diye bende 45-50 dk olsun istiyorum
Yani gerçekten bebekle çocukla yapmak zor...
ben artık yapmadan yatmama karari aldim
@gunessel canim supersin valla bir aya kalmadan inersin 75-76 lara darisi basimiza
Kizlar yarin tartilcam bakalim ne cikcak kim ne kadar vermis haftalik sizlerin kilo verdigini gormekte beni motive ediyo @tomurcukkk cum bu hafta liste yapcakmisin canm
canım ben çalışıyorum biliyrsun. o yüzden anca akşam işten dönünce yemek yedikten 1 saat sonra ypabilirim. o da saat 9 da falan oluyor. 50 dk yapıyorum ben 1 saate tamamlamıyorum. çünkü duş alıp saçımı da kuruttummu 1 saati buluyorum. iyii oluyor. yoksa 1,5 saatti buluyor. ee çalıştığım için de zor oluyor. o yüzden hızlı tempo 50 dk yürüyorum. cuma günleri hariç her gün.
yarın bende tartılcam canım
Senin kilonu merakla bekliyorum canim
Evet canim herkes formda sen neyaptin bugun firsat bulabildin mi spor yapmaya ...Kızlar bugun maşallah iniz var yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?