Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

En iyisi sabah yapacaksın yok gün sonuna doğru bahane cok oluyor

Sabah yapmak gune zinde başlamak için de muhteşem oluyor. Ben tatil dolayısıyla sabahları rahat yapabilirim ama tatilden sonra ne olur bilmiyorum çünkü çocukları okula gonderip söyle bir temizlik yaptıktan sonra öğle yemeği hazırlığına girisiyorum. o yüzden akşama erteleyebiliyorum çoğunlukla.. ya yapalım da sabah akşam farketmez yeterki yag yakalım forma girelim. Ben hareket edince yemegime de dikkat ediyorum. Yapmayinca hantallasiyorum ve daha çok yiyorum

Miladcim bende yaptim sporumu 50dk.hizli tampo yurudum canm
Sizden de bekliyorum canlarim T tatlitambak izmirinsani

Helal sana bebisine rağmen 50 dk benim de hedefim zamanla arttırmak ama spor duş giyinme falan 1 saatten fazla sürmesin diye bende 45-50 dk olsun istiyorum

Helal sana bebisine rağmen 50 dk benim de hedefim zamanla arttırmak ama spor duş giyinme falan 1 saatten fazla sürmesin diye bende 45-50 dk olsun istiyorum

Yani gerçekten bebekle çocukla yapmak zor...
ben artık yapmadan yatmama karari aldim

Saol caniiim tesekkur ederim
Firsat kolluyorum canm bebisi oglen uykusuna yatirdim direk esofmanlari giyinip makinanin basina gectim nezaman firsat bulabilirsem yapicam insallah bahanelere siginmicam artik makinayi alali 3 ay oldu ilk defa bukadar kararli kullaniyorum..
Hedefime ulasana kadar hergun yapmak istiyorum koruma surecinde de ucgun yapmayi planliyorum bakalim kismet

Miladcim bende yaptim sporumu 50dk.hizli tampo yurudum canm
Sizden de bekliyorum canlarim T tatlitambak izmirinsani

canım ben çalışıyorum biliyrsun. o yüzden anca akşam işten dönünce yemek yedikten 1 saat sonra ypabilirim. o da saat 9 da falan oluyor. 50 dk yapıyorum ben 1 saate tamamlamıyorum. çünkü duş alıp saçımı da kuruttummu 1 saati buluyorum. iyii oluyor. yoksa 1,5 saatti buluyor. ee çalıştığım için de zor oluyor. o yüzden hızlı tempo 50 dk yürüyorum. cuma günleri hariç her gün.

yarın bende tartılcam canım

Senin kilonu merakla bekliyorum canim

Benim bide bütün gün temizliği ekleyin yaaa cok yorgunummm

Ben de bugün dışarıda idim şimdi de ev temizliği yapacam arkasından inşallah spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…