- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Zumraserhan11
-
Hala inananlar var konuya.
Hey arkadaşlar 3 aylik bebegi aldiramazsiniz.
Ayol millet 4 cocukla portre yapip 1500 e satiyo sen hala dusun dur ne yapcam diyeNereme kapak olmuş du bi bakim, anlamadım :)))
kadın birgün okula giderken arkamdan orospu diye bağırıyor arkasında 10 tane kadın var benim yanimda okula giden çocuklarım var
Nereye dogru donupte yesek acaba :)))Ona da bir aciklamasi var, 10 haftalikken aldirmis. Yersen...
Arkadas ressam , matematigi zayif biraz , mazur gorOna da bir aciklamasi var, 10 haftalikken aldirmis. Yersen...
Siz kendi bebeğinizi kurtardınız ama o kadının yavruları ne olacak.Esir almış olduğunu düşünmüyorum.Nasılki çocuklarınızın babasından kurtuldunuz gayet bundan da kurtulabilirsiniz.Kolay olanı seçip arkasına bahaneler sıralasanızda gerçekler kapanmıyor.Ben bunun farkına vardığım gün bebeği aldırdım o çocuk acı çekmesin diye Ve ayrıldım ama beni esir almış durumda bırakmıyor
Ayol millet 4 cocukla portre yapip 1500 e satiyo sen hala dusun dur ne yapcam diye
Nikahtan sonra kimlik değiştirmemişse bekar yazarValla ben burda adamın ilk karısına da acimadim. Aslında karısı da değil sanırım kimliğinde bekar yazıyor denmiş. Ailece sizin evinize geliyorlar, adam sizi kendi yaşadığı şehre getiriyor. Kadın bunlara rağmen o adamın çocuğuna hamile kalıyor. Ki muhtemelen adam zengin. Size ev açıp mobilya alabildiğine göre. İlk kadın da onun için bırakmıyordur. O kadınla sizin aranızda pek bir fark göremiyorum.
Bu hikayede olan sizin 4 çocuğunuza oluyor. O kadının okulun önünde size o. diye bağırmasını çocuklar hayatları boyunca unutmayacak.
Lohusayken nasil hamihamile kaldiniz
Evliyim , anneyim , defalarca hamile kaldim
Kirkiniz cikmadan mumkun degil hamile kalamazsiniz
Sallarken duzgun sallayin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?