Yuva yıkan olmak

Ressam olmak icin okul okumak lazim degil mi? Senin "porte" n 1500 ediyorsa neden agaya yalvariyorsun birak diye gayet de iyi yasarsin 3 porte satsan

Valla ben burda adamın ilk karısına da acimadim. Aslında karısı da değil sanırım kimliğinde bekar yazıyor denmiş. Ailece sizin evinize geliyorlar, adam sizi kendi yaşadığı şehre getiriyor. Kadın bunlara rağmen o adamın çocuğuna hamile kalıyor. Ki muhtemelen adam zengin. Size ev açıp mobilya alabildiğine göre. İlk kadın da onun için bırakmıyordur. O kadınla sizin aranızda pek bir fark göremiyorum.

Bu hikayede olan sizin 4 çocuğunuza oluyor. O kadının okulun önünde size o. diye bağırmasını çocuklar hayatları boyunca unutmayacak.

Ne kadar da üreyen bir hanımefendisiniz. Çeşit çeşit korunma yöntemi var, gidip bir spiral taktırmak zor olmamalıydı. Yanlış kararlar birbirini kovalamış. Nasıl düzelir bu durumlar bilmem. Hayatınızın geri kalanında daha doğru kararlar alarak ilerlemenizi temenni ediyorum.

kadın birgün okula giderken arkamdan orospu diye bağırıyor arkasında 10 tane kadın var benim yanimda okula giden çocuklarım var

Çocuklarınız büyüyüpte bu kelimenin (o....u) anlamını tam olarak kavrayınca hakkınızda ne düşünecekler...bir düşünün....

Evi zaten adam düzdü demistiniz, evde hicbirseyiniz yok yani.... kişisel eşyalarınızı ve çocuklarınızı alın çıkın evden....

Geliriniz ve nafakaniz varmış zaten...baska bir şehre gidin.. eşyalı ev kiralayın...gerisi gelir...

Ben bunun farkına vardığım gün bebeği aldırdım o çocuk acı çekmesin diye Ve ayrıldım ama beni esir almış durumda bırakmıyor
Siz kendi bebeğinizi kurtardınız ama o kadının yavruları ne olacak.Esir almış olduğunu düşünmüyorum.Nasılki çocuklarınızın babasından kurtuldunuz gayet bundan da kurtulabilirsiniz.Kolay olanı seçip arkasına bahaneler sıralasanızda gerçekler kapanmıyor.

Ben hiç dolu dolu baba diyemedim.Bir sürü sıradan şeyler içimde kaldı.Gelinliğimle görmedi beni.Nazlanamadım babamın kızıyım diyemedim.Neden kendine nefsine hakim olamayan babam ve kadın yüzünden.Yazarsam satırlar yetmez.Yapmayın girmeyin bu ağır vebale.Benim ve kardeşlerimin ahı,gencecikken hayatı yarım kalmış annemin ahı gerçekten çok fazla.Karşı taraftan sizin için konuşuyorum ben.Buralar yangın yeri ortak olmayın derim.

İlk mesajını okudum sana inandım ve üzüldüm gercek oldugunu düşündüm ancak gene hamileymişsin bu nasıl olcak ???

Nikahtan sonra kimlik değiştirmemişse bekar yazar

Lohusayken nasil hamihamile kaldiniz
Evliyim , anneyim , defalarca hamile kaldim
Kirkiniz cikmadan mumkun degil hamile kalamazsiniz
Sallarken duzgun sallayin bari

Kırkı çıkmadan hamile kalan, üç aylık bebeği aldırabilen bir bey var bence karşımızda. Bir kadının kadınsal meseleleri bu kadar bilmemesi mümkün değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…