- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
- Konu Sahibi Zumraserhan11
-
Demek ki bey amcamiz her hafta hamile kalabiliyor sncbbsbxbsbs.Eski konularınıza baktım da,dün de 7 haftalık hamileyim diye konu açmışsınız.Ne ayaksınız ?Canınız sıkıldı bizle oynuyorsunuz herhalde.
Keşke o kadar kolay olsa o işlerDemek ki bey amcamiz her hafta hamile kalabiliyor sncbbsbxbsbs.
Mrb ben 7 haftalık hamileyim ama kese gözükmüyordu bir türlü üç gündür de bel agrisi ve karin ağrısı yasiyordum dün gece birden kanamam başladı ama parca gelmedi sıvı halinde bir kanama oluştu ve devam ediyor hastaneye gittik hem vajinadan bakıldı hem normal bakıldı doktor kese yok diyor kan testi yapıldı 3949.00 cıktı doktor pazartesi günü yine gel dedi ne bir mudale yapıldı nede önlem alındı söylediği şey gebelik var ama kese yok pazartesi yine gel dedi sizce ben nasıl bir durum yaşıyorum şuanda
Ben gitmek istiyorum zaten ve o adamı kendimden uzak tutuyorum bunu oda biliyor sadece çocukların okulu benim birşey ler yapmama engel ve adam benim evimi gözetliyor evi tasimami engellemk için
Kolay iste.Keşke o kadar kolay olsa o işler
Ooooo o da bişey mi dark.3 aylik cocugu alan doktorun ismini bir yaziverin diyecektim ben de.
uzerine ceketini koymus da olabilirAdamı kendinizden uzak tuttuğunuz halde hamilesiniz yani. Adam wifi ile hamile bırakabiliyor heralde. Üstelik bebeği kurtarmak için de doktora gidiyorsunuz.
İyice saçma biyere gidiyor konu siz demediniz mi bu adam yüzünden ailem kızdı diye şimdide korunmak için bilmem ne baya korumuş yalnız adam arkanızdan ne diye bağırıyorlar size bağırsınlarda o çocuklar duymasa keşkeBen ressamım çalışmaktan utamam kesinlikle yeri geliyor sabah kadar tutun sarıyorum devlet bana kanunen yardım etmesi lazım ama ben onu bile almıyorum benden çok ihtiyacı olanlar var diye ben gündüzleri tutun sarıyor gece resim çiziyorum porte resim aylık gelirim 1500 tl ve nafaka alıyorum 700 tl banada yetiyor bu para miktarı ben evet bu adama muhtaç oldum ama madiyattan değil korunmaktan muhtaç oldum ailem sahip çıkmadı arkamda durmadı ben bunu anlatmak istedim tamda olarak yoksa çok şükür bir mesleğim olmasa bile ekmeğini taştan çıkartacak biriyim
Mrb ben 7 haftalık hamileyim ama kese gözükmüyordu bir türlü üç gündür de bel agrisi ve karin ağrısı yasiyordum dün gece birden kanamam başladı ama parca gelmedi sıvı halinde bir kanama oluştu ve devam ediyor hastaneye gittik hem vajinadan bakıldı hem normal bakıldı doktor kese yok diyor kan testi yapıldı 3949.00 cıktı doktor pazartesi günü yine gel dedi ne bir mudale yapıldı nede önlem alındı söylediği şey gebelik var ama kese yok pazartesi yine gel dedi sizce ben nasıl bir durum yaşıyorum şuanda
Duruyorum evet ama ilişkim yok uzak duruyorum sadece buradan gitmeye çalışıyorum kaçamaya çalışıyorum anlayın lütfen buyuzdende buraya yazdım
Kendisinden grillcimSoran oldu mu bilmiyorum ama bu bebek kimden?
Ressam hemi de aylık 1500 sabit geliri varmış.Kendisinden grillcim
Üstelik devletten yardım alma hakkı bile varmış ya laRessam hemi de aylık 1500 sabit geliri varmış.
Bir dokunuşla hamile kalacak kadar aktif ama korunamayacak kadar cahil.
Her yeri sırıtıyor konunun :)
4 çocuğunuza hiç acımadınız mı?Kimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?