Yuva yıkan olmak

Ben sizi kınamıyorum. Ama Allah akıl vermiş kullanalım diye. Çocukları da alın kaçın gidin oradan. İzinizi kaybettirin. Siz zaten bir adamın derdinden kactınız. Bu adi herife sıgınmayın. Gidin dilenin sokakta gerekirse ama bir baskasının metresi olmayın.

Ben gitmek istiyorum zaten ve o adamı kendimden uzak tutuyorum bunu oda biliyor sadece çocukların okulu benim birşey ler yapmama engel ve adam benim evimi gözetliyor evi tasimami engellemk için

Adamı kendinizden uzak tuttuğunuz halde hamilesiniz yani. Adam wifi ile hamile bırakabiliyor heralde. Üstelik bebeği kurtarmak için de doktora gidiyorsunuz.

İyice saçma biyere gidiyor konu siz demediniz mi bu adam yüzünden ailem kızdı diye şimdide korunmak için bilmem ne baya korumuş yalnız adam arkanızdan ne diye bağırıyorlar size bağırsınlarda o çocuklar duymasa keşke

Duruyorum evet ama ilişkim yok uzak duruyorum sadece buradan gitmeye çalışıyorum kaçamaya çalışıyorum anlayın lütfen buyuzdende buraya yazdım

Soran oldu mu bilmiyorum ama bu bebek kimden?

Ressam hemi de aylık 1500 sabit geliri varmış.
Bir dokunuşla hamile kalacak kadar aktif ama korunamayacak kadar cahil.

Her yeri sırıtıyor konunun :)
Üstelik devletten yardım alma hakkı bile varmış ya la
Tecavüz de edilmis.
Arkasından irispiii denilmis.
Çok ezilmis çok

Kimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum
4 çocuğunuza hiç acımadınız mı?
Onları ne hale soktuğunuzun farkında mısınız?

Adam bekar bile olsa 4 çocuğu nasıl böyle milletin peşinden sürüklersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…