Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

sennas bir çok kadının gizlediği şeyi açık açık söylemiş.hiçbir kadın evliliğini bu kadar çabuk yıkamaz yıkarım diyende yalan söylüyor.belki bir tane çıkar ama konuda baktım tüm kadınlar yıkar görünüyor ve bence yalan söylüyor.sanırım yapamayacakları şeyleri burada düşüncede olsa yapar gibi görünerek tatmin oluyorlar.ben olsam bir celsede boşanmazdım sennas gibi evliliğimi kocamı geri alabilmek için mücadele ederdim.

Canm ya sana ve bebeğine yazık ediyor bu adam. Gözü dışarıda olmasın diye neler düşünüyosun bu güzel ama kocan senin benim gibi düşünmüyor anladığım kadarıyla. Fazla üzerine gitme ama elindende bırakma kocanı. Sürekli takipte ol. Allahım sana ve bebeğine bağışlar inş.eşini aklını başına getiirir.

sana sonuna kadar katılıyorum tatlım herkes esiyor gürlüyor ,kimse dağıtmak istemez yuvasını ,çalşımıyorum diye laf sokmaya çalşıyorlar ,onu sevmiş diyorlar,neden benle evlendi ozaman bu kadar basit mi,sevdiğim erkeği kaybetmek istemiyorum ben açık açık söylüyorum ,kendilerini tatmin ediyorlar işte haklısın .

sağol canım amin inşş.

sennas bence bu mesajından itibaren hata yapmaya başlamışsın. sen burda hatuna evlenmemesinden dolayı bel altı vurursan o da sana aldatılmandan bel altı vurur, altından kalkamazsın. benim fikrimi sorarsanız hiç girmeyin böyle konulara, deyip kaçıyorum iyi sohbetler.

hayır canım ne alaksı var yazarsın tabi,ama evlenmeyi saplantı haline getirmiş arkadaş baksana birşey dedim diye bana evde kaldın dedin diyorsun dedi bana ondan yazdım ben.

Bak arkadaşım şu an yazacaklarımı iyiniyetle yazıyorum. Anladığım kadarıyla eşini çok seviyorsun bu güzel sorun yok, ortada aldatma resmi olarak yok yani ispatlanan bişey yok. Yapman gereken tek şey şu, eşinle ilgilenmek.

Ve kesinlikle bu konuyu konuşmak, haa bu yüzden senden boşanma davası açacaksa açsın seni sevmeyen insanla sırf ortada bebek var diye evli durmak ister misin? Mutlaka yok öyle bişey saçmalama felan diyecek, aynen

şunu diyeceksin eğer en ufak bir şüphe içime düşerse bu evi terk ederim çocuğumuda alır giderim diyeceksin. Kesinlikle kadınla konuşma kadınla konuşmak kadının ekmeğiine bal çalmak olur.

Ailene gelince emin ol boşandın diye üzülmezler, aldatıldığını bile bile o adamla evli kalırsan (eğer böyle birşey var ise bak aldatıldın demiyorum) üzülürler, babanın başı o zaman yere eğilir.

Sonuç ne olacakk sennaz hanım ne yapmaya karar verdınızz... eısnızle konusmayacakmısınızz.. ya da aranızı duzeltmeye sıcaklık olusturmaya bakın ıstersenızz sızın ıcın daha hayırlı olurr :))) bı arkadas yazmış yaa eşınızı bıraz kıskandırınn size olan sevgısı ılgısı artsınn

kendimi senin yerine koydum bende aynısını yapardım.Çalışan çalışmayan farketmiyor güzelim kadınlar böyleyiz işte allahın hakkı üçtür deriz ve biz onu beşe ona çıkarırız.Kocalarımız bizi bırakmazsa bırakmayız onları,hem niye bırakalım seviyoruz.Sevmesek hadi neyse.

güzelim sende genelleme yapıyosun konu burdan çıktı geldi buralara kadar, hayır efendim ben Allahın hakkı 3 falan demem yahu kadından bahsediyoruz elma armuttan değil ne demek hakkı 3, bende diyim o zaman hakkım 3 diye, bak kendin diyosun onu çıkarıyoruz 5e diye, böyle düşünürseniz 10da olur 20de, siz böylesiniz diye biz kadınlar böyleyiz diyemezsin konuyu okuyan arkadaşların yarısı senin gibi düşünür belki, ama yine hepsi değil

klasik türk kadını gibi karşılıyorsunuz olayı...tabiki aldatılırsınız.
bir defa ilk sevgiliye vurup duruyorsunuz..ne malum ,karaktersiz (dikkat çekici ve kariyerli ) koca modelinin, diğer bayana aşk sözleri söylemediği? onuda şimdiki eşi gibi kandırmadığı??
ama tabi eşler olarak bunun düşüncesini bile kabul edemeyiz:) neyse, herşey olacağına varıyor. bu koca modeli, bu bayanın tek ve son şansı gibi anlatılıyor. o zaman susun ve bebeklerinizle ilgilenin...

bide hepimiz böyleyiz diyolar her erkek aldatır diyolar, hayır efendim çok mazbut çok düzgün aile babalarıda var, adam evlenene kadar yemiş içmiş gezmiş tozmuş evlenmiş gözü dışarda değil

genelleme yapıyorum tabii biz kadınların genelide böyleyiz.O kadar çok örnek varki etrafta öyle hemen ha deyince evlilikler yıkılamıyor.başa gelince ancak anlaşılır başına gelmeyen bilmez.bende senin gibi düşünütdüm önceden ama kazın ayağı öyle değil işte o yüzden sennası suçlamayın onun yerine kendinizi koyun ama geröekten koyun.

bide hepimiz böyleyiz diyolar her erkek aldatır diyolar, hayır efendim çok mazbut çok düzgün aile babalarıda var, adam evlenene kadar yemiş içmiş gezmiş tozmuş evlenmiş gözü dışarda değil

evet bu arkadaş herşeyi biliyor huylu huyundan vazgeçmez canım aa adam çok mazbut olur evlenmeden birşey yapmaz evlendikten sonrada yazpmaz ,diğer türlü yapıyolar klasik bir türk kadınıyım sende bırakamazdın boşa atıp tutma burda sana birşey söyledim hemen alındın gerçekler acı canım alınmaca gücenmece yok burda.

arkadaş düşündüklerimi yazmış aynen katılıyorum kesinlikle eşinle bi konuş bakalım ne diyor ve diğer bayanla sakın konuşma

tatlım konuyu baştan okudunmu bilmiyorum ama bel altı vuran oydu, insan tepeside bi yere kadar dayanıyo sonra atıyo, senin fikrine hala katılmamakla birlikte en azından üslubunu bozmuyosun bu yüzden teşekkür ederim

gördüm canım msj ları kadının nasıl sırnaaştığını aşk msjı atmaz benim kocam tarzı değil zaten ona değil kimseye atmaz kocamı benden daha iyi tanıyorsun galiba .

El_mas böyle düşündüğünü eşin hissederse eşin seni aldatamaz mı? Her erkek aldatır diyerek eşine aldatma fırsatını vermiş olmuyor musun? Sen sıradan bir kadın değilsin eşin seni sen olduğun için severek evlendi ve seni aldatamaz aldatarsa kaybeder işte bunu kocana hissettirirsen seni kaybetme korkusu olursa kendi ayakların üstünde durabildiğini eşine gösterirsen senin tek bir saç telini bile kıramazki hata daha en başta yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…