feminist olmak kötü birşey mi canım suçlamıyorum seni evde kalmış da demedim ayrıca oyaladı da demedim sen öyle demek düşünüyorsun hemen neler çıkardın hemen özel hayatın bizi ilgilendirmez ayrıca istersen 9 yyıl ilşki yaşarsın istersin 19 yıl tabiki çocuğmada bakarım kendimede mühendisim sonuçta elimde diplomam var ben sevdiğim adamdan ayrılmak istemiyorum suçsa suç bu kadar basit .ben erkekleri geçtim kadınlardan medet umuyorum kızlar, kadınların güçlü olduklarına bu tarz hakaretlere gurur kırıcı şeylere katlanmak zorunda olmadıklarına inanmak istiyorum, bir kadının aslanlar gibi çocuğumada bakarım kendimede diyebilecek güçte olduğuna inanmak istiyorum, böyle düşündüğüm için feminist olmakla suçlandım, 9 senelik ilişkim var dedim konu sahibi bana adam seni oyalıyo evde kalmışsın falan demeye getirdi lafı, bu arkadaşa nasıl bi akıl verebilirizki, okumamış kadınlar bile katlanmıyolar sen övünüyosun şurdan mezunum diye kocam çalışma dedi çalışmadım ama istesem çalışırım diyosun yani bu gücünde var ama yinede kolaycılığı seçiyosun, ben bi erkeğe acil gel diye mesaj atamam belli bi sınıra gelmediysem bu kadar diyim
Sanırım o çok iyi üniversitede ''Yanlış Anlama'' üzerine yüksek ihtisas yaptınız.
feminist olmak kötü birşey mi canım suçlamıyorum seni evde kalmış da demedim ayrıca oyaladı da demedim sen öyle demek düşünüyorsun hemen neler çıkardın hemen özel hayatın bizi ilgilendirmez ayrıca istersen 9 yyıl ilşki yaşarsın istersin 19 yıl tabiki çocuğmada bakarım kendimede mühendisim sonuçta elimde diplomam var ben sevdiğim adamdan ayrılmak istemiyorum suçsa suç bu kadar basit .
sen ne mezunusun ?
Söylesem ne yapacaksınız?
Olayı benim diplomam senin diplomanı dövere getirdiniz ya pes doğrusu.Banane sizin diplomanızdan.Ben orada ne anlatmak istiyorum siz ne anlıyorsunuz.
hatun olayı ego sorunu yaptı yalnız bu tavrı eşine yapacak bize değil
hatun olayı ego sorunu yaptı yalnız bu tavrı eşine yapacak bize değil
konuyu açarken yazdıklarından alıntı yapıp bel altı vurulacak yer çok ama buna girmeye gerek yok, o kadar sinirlendim ki anlatamam ben istediğim zaman evlenirim bu ne hırs bu ne öfke yaa
Eğer üniversite mezunuyum diye burda hava yapacaksa söylerler adama bu devirde herkes üniversite mezunu diplomayla hava atmak eskilerde kaldı.O diplomayı kullanabiliyo musun yoksa kocan aldattığında onu terkedemeyecek kadar aciz misin mühendismiş mantar mühendisliği de var bu ülkede kimse ama kimse ben şu mezunuyum ben bu ünide okudum diye hava yapmasın bak evi terkedip gidemiyosun kendi ayaklarının üstünde duramıyosun yemişim öle diplomayı.
kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?
hava yapmadım ben sordular söyledim bekara karı boşamak kolay tabi önce git bir ilişki yaşa sonra konul benle okay terk etmiyorum seviyorum bitti benle evlendi benle olucak hayatı boyunca gitmiyorum biryere ister aciz deyin ister gurursuz ,ben maddiyattan dolayı terk etmiyorum değil eşimi sevdiğimden dolayı terk etmiyorum ,emek verdim,çocuk yaptım terk etmem ,bu tarz kadınlar her yerde var zaten böyle tipler için yuvamı yıkmayacağım .
Eğer üniversite mezunuyum diye burda hava yapacaksa söylerler adama bu devirde herkes üniversite mezunu diplomayla hava atmak eskilerde kaldı.O diplomayı kullanabiliyo musun yoksa kocan aldattığında onu terkedemeyecek kadar aciz misin mühendismiş mantar mühendisliği de var bu ülkede kimse ama kimse ben şu mezunuyum ben bu ünide okudum diye hava yapmasın bak evi terkedip gidemiyosun kendi ayaklarının üstünde duramıyosun yemişim öle diplomayı.
bu kızın sorunları var, hem bana diyo ev hanımlarına laf ediyosun diye, ki benim o şekilde tek bir yorumum yok aksine çalışır çalışmaz ayrımı yapmadan kadınlar güçlüdür teması etrafında dönüp duruyorum,hem de kendisi mezuniyet soruyo, hem banane senin ilişkinden moduna giriyo hem evlende konuş diyo ölmezde sağ kalırsak 16 Temmuzda evleniyorum kocasını alsın gelsin düğünüme madem bu kadar sıkıntı yaptı
Hem yazıp yazıp duruyo sonrada ben demedim ben küçümsemedim diyor.Ev hanımlarını küçümseyen resmen kendisi.Tepem attı resmen ne demek sen ne mezunusun hacettepe tıp mezunuyum hadi bakalım küçümsede görelim. Diplomasıyla hava yapacak güya, o kadar basitmisin sen.baştan beri arkasındaydım ama bel altı vuruyor
ya arkadaşlar yuva dagıtmak bu kadar kolaymı ya yazık ya arkadaş size dert yanmış siz neler diyosunuz bu kadar aciz olmayın yuva kurmak kolay deil dagıtmakda kolay deilarkadaş en dogrusunu yapıyor yuvası için çaba gösteriyo demekki kendini baglayan bi durum var ortada tam aldatttıgını düşünmüyorr yorumlarınız çok sinir bozucu bencee destek olmayacaksanız köstekte olmayın yorum yapmayın bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?