Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

ben erkekleri geçtim kadınlardan medet umuyorum kızlar, kadınların güçlü olduklarına bu tarz hakaretlere gurur kırıcı şeylere katlanmak zorunda olmadıklarına inanmak istiyorum, bir kadının aslanlar gibi çocuğumada bakarım kendimede diyebilecek güçte olduğuna inanmak istiyorum, böyle düşündüğüm için feminist olmakla suçlandım, 9 senelik ilişkim var dedim konu sahibi bana adam seni oyalıyo evde kalmışsın falan demeye getirdi lafı, bu arkadaşa nasıl bi akıl verebilirizki, okumamış kadınlar bile katlanmıyolar sen övünüyosun şurdan mezunum diye kocam çalışma dedi çalışmadım ama istesem çalışırım diyosun yani bu gücünde var ama yinede kolaycılığı seçiyosun, ben bi erkeğe acil gel diye mesaj atamam belli bi sınıra gelmediysem bu kadar diyim

feminist olmak kötü birşey mi canım suçlamıyorum seni evde kalmış da demedim ayrıca oyaladı da demedim sen öyle demek düşünüyorsun hemen neler çıkardın hemen özel hayatın bizi ilgilendirmez ayrıca istersen 9 yyıl ilşki yaşarsın istersin 19 yıl tabiki çocuğmada bakarım kendimede mühendisim sonuçta elimde diplomam var ben sevdiğim adamdan ayrılmak istemiyorum suçsa suç bu kadar basit .

daha önceki yorumlarından çıkan anlamı arkadaşlar takdir etsin.
sevdiğim adamdan ayrılmak istemiyorum cümlesi konuyu açtığından beri yaptığın en aklı başında yorum, o zaman ayrılmazsın bu kadar basit

Olayı benim diplomam senin diplomanı dövere getirdiniz ya pes doğrusu.Banane sizin diplomanızdan.Ben orada ne anlatmak istiyorum siz ne anlıyorsunuz.

Olayı benim diplomam senin diplomanı dövere getirdiniz ya pes doğrusu.Banane sizin diplomanızdan.Ben orada ne anlatmak istiyorum siz ne anlıyorsunuz.

konuyu açarken yazdıklarından alıntı yapıp bel altı vurulacak yer çok ama buna girmeye gerek yok, o kadar sinirlendim ki anlatamam ben istediğim zaman evlenirim bu ne hırs bu ne öfke yaa

hatun olayı ego sorunu yaptı yalnız bu tavrı eşine yapacak bize değil

ego sorunu sende bence canım evde kaldın demedim ben sana ,evlenmeği bir mükafat olarak görmüyorum sevdi evlendi eşim benle tabikide onu çok seviyorum yavrumuz var ben sizdeki bana nasıl katlanıyorsun sanki benim eşim hergün gecelerde bana gururun yok çalışmıyorsun da ev hanımlarına laf söylüyorsunuz resmen bu sitede ev hanımlarıda var ,ilokul mezunuda olabilir hanımlar saygısızlık yapamazsın kimseye ,kolay seçtim evet 22 yaşında evlendim bbebek yaptım evme baktım çok kolay işler bunlar anne olmak herşeyden zor canım inan bana sana bir daha yorum yapmayacağım gerek yok kendi kendine yazarsın artık msjlarını

hatun olayı ego sorunu yaptı yalnız bu tavrı eşine yapacak bize değil

Eğer üniversite mezunuyum diye burda hava yapacaksa söylerler adama bu devirde herkes üniversite mezunu diplomayla hava atmak eskilerde kaldı.O diplomayı kullanabiliyo musun yoksa kocan aldattığında onu terkedemeyecek kadar aciz misin mühendismiş mantar mühendisliği de var bu ülkede kimse ama kimse ben şu mezunuyum ben bu ünide okudum diye hava yapmasın bak evi terkedip gidemiyosun kendi ayaklarının üstünde duramıyosun yemişim öle diplomayı.

hava yapmadım ben sordular söyledim bekara karı boşamak kolay tabi önce git bir ilişki yaşa sonra konul benle okay terk etmiyorum seviyorum bitti benle evlendi benle olucak hayatı boyunca gitmiyorum biryere ister aciz deyin ister gurursuz ,ben maddiyattan dolayı terk etmiyorum değil eşimi sevdiğimden dolayı terk etmiyorum ,emek verdim,çocuk yaptım terk etmem ,bu tarz kadınlar her yerde var zaten böyle tipler için yuvamı yıkmayacağım .

eşinin 4 senelik bi ilişkisi oldu ve ondan ayrılıp seninle evlendi, onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor yazmışsın, bebek olduktan sonra bana soğuk davranıyor yazmışsın kısa sürede de evlenmişsiniz zaten, burdan şu yorumu çok rahat yaparım o kadına misilleme olsun diye seninle evlendi sonra hafiften pişman oldu bebeğinizde oldu ne evinden ne o kadından vazgeçebildi, eşim onunla konuşuyor görüşüyor diye yazanda sensin yani eşinde sütten çıkma ak kaşık değil, kısa sürede evlendiğinize göre eşini o kadarda iyi tanımadın sadece aşık oldun geçmişiyle ilgili sana ne anlattıysa o kadarını biliyosun, neyse hakkında hayırlısı olsun diyelim

konu sahibi karşı görüşler için savaş açmış adeta. Neredeyse hepsini okudum. Bence eşinizin hatası buyuk. Madem bu kı ona ulaşmasın istiyo git faceden engelle kaydını gizli tut, numaralarını engelle ne bileyim bişeyler yap. Yanlış burda. Belli ki karşındaki terbiyesizin biri evli adamla uğraşıyo hala. Ama eşinizde suç var hemen karşı tarafa yüklenmeyin. Aldatma yok şimdilik sanırım aldatma olursa yuvanızı kurtarma derdine düşmeyin bir daha guvenmeyeeğiniz bir adamla evliliğinizi devam ettirmeyin.Ayaklarınıın üzerinde durduğunuzu eşinizde görsün. ben kadınların gururlu davranmaları gerektiğini düşünüyorum kusura bakmayın.
Fakat şunu söylemeden de geçemeyeceğim. "Eşiniz onu severken sizinle evlenmiş" vs gibi yorumlara katılmıyorum. Sevmese evlenmezdi. Hepimizin hayatında geçmişte bıraktığımız en azından bir kişi olmuştur illa ki. Daha sonra onu unutup yolumuza devam ediyor nişanlanıyor, evleniyoruz. Hele erkekler daha çabuk unutuyo. Sizi sevmişde evlenmiş onu isteseydi onunla evlenirdi

Ben zaten sizin eşinizi terketmenize başta hiçbirşey dememiştim ama siz olayı yok sen ne mezunusun yok sen daha evlenememişsin olayına getirdiniz burda insanları küçümsüyosunuz sorarım size 9 sene ilişkisi olan bayanı küçümsemişsiniz eşiniz sizle 9 sene çıkarmıydı daha evlenirken aldatıyor okuduğu okulu sorarak küçümsüyosunuz ne biliyorsunuz belki sizden daha kötü bir üniversitede okudu ama sizden daha deneyimli tecrübeleri var insanları böyle küçümseyemezsiniz başında beri arkanızdaydım ama ben sizin üni mezunu olduğunuza inanmak bile istemiyorum o kadar seviyesiz küçümsemeler yapıyosunuz ki bir kere ağır insan üni mezunu diplomasıyla övünmez ben size daha da birşey demiyorum yanlız yazıp yazıp ben küçümsemedim ben öyle demedim diyosunuz çok komiksiniz gerçekten.

bu kızın sorunları var, hem bana diyo ev hanımlarına laf ediyosun diye, ki benim o şekilde tek bir yorumum yok aksine çalışır çalışmaz ayrımı yapmadan kadınlar güçlüdür teması etrafında dönüp duruyorum,hem de kendisi mezuniyet soruyo, hem banane senin ilişkinden moduna giriyo hem evlende konuş diyo ölmezde sağ kalırsak 16 Temmuzda evleniyorum kocasını alsın gelsin düğünüme madem bu kadar sıkıntı yaptı

Hem yazıp yazıp duruyo sonrada ben demedim ben küçümsemedim diyor.Ev hanımlarını küçümseyen resmen kendisi.Tepem attı resmen ne demek sen ne mezunusun hacettepe tıp mezunuyum hadi bakalım küçümsede görelim. Diplomasıyla hava yapacak güya, o kadar basitmisin sen.baştan beri arkasındaydım ama bel altı vuruyor

ya arkadaşlar yuva dagıtmak bu kadar kolaymı ya yazık ya arkadaş size dert yanmış siz neler diyosunuz bu kadar aciz olmayın yuva kurmak kolay deil dagıtmakda kolay deil arkadaş en dogrusunu yapıyor yuvası için çaba gösteriyo demekki kendini baglayan bi durum var ortada tam aldatttıgını düşünmüyorr yorumlarınız çok sinir bozucu bencee destek olmayacaksanız köstekte olmayın yorum yapmayın bu kadar basit

ilk yumruğu ben yedim sonrada seni gözüne kestirdi galiba boşver tatlım, insan ya buraya konu açmıcak ya da her yoruma açık olucak 32 yaşında adama kimse istemediği bişeyi yaptıramaz hele ki geçmişten gelen bir kadın asla, her erkek aldatır diye burdaki kızların eşlerinide zan altında bırakamaz ben okuyorum burda ne cici çiftler var Allah bozmasın inşallah

Biz onun yuvası için çaba göstermesine bir şey demedik ki.Gerçekleri görmesi için yardım etmeye çalıştık hata ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…