ya arkadaşlar yuva dagıtmak bu kadar kolaymı ya yazık ya arkadaş size dert yanmış siz neler diyosunuz bu kadar aciz olmayın yuva kurmak kolay deil dagıtmakda kolay deilarkadaş en dogrusunu yapıyor yuvası için çaba gösteriyo demekki kendini baglayan bi durum var ortada tam aldatttıgını düşünmüyorr yorumlarınız çok sinir bozucu bencee destek olmayacaksanız köstekte olmayın yorum yapmayın bu kadar basit
bu kızın sorunları var, hem bana diyo ev hanımlarına laf ediyosun diye, ki benim o şekilde tek bir yorumum yok aksine çalışır çalışmaz ayrımı yapmadan kadınlar güçlüdür teması etrafında dönüp duruyorum,hem de kendisi mezuniyet soruyo, hem banane senin ilişkinden moduna giriyo hem evlende konuş diyo ölmezde sağ kalırsak 16 Temmuzda evleniyorum kocasını alsın gelsin düğünüme madem bu kadar sıkıntı yaptı
ya arkadaşlar yuva dagıtmak bu kadar kolaymı ya yazık ya arkadaş size dert yanmış siz neler diyosunuz bu kadar aciz olmayın yuva kurmak kolay deil dagıtmakda kolay deilarkadaş en dogrusunu yapıyor yuvası için çaba gösteriyo demekki kendini baglayan bi durum var ortada tam aldatttıgını düşünmüyorr yorumlarınız çok sinir bozucu bencee destek olmayacaksanız köstekte olmayın yorum yapmayın bu kadar basit
ego sorunu sende bence canım evde kaldın demedim ben sana ,evlenmeği bir mükafat olarak görmüyorum sevdi evlendi eşim benle tabikide onu çok seviyorum yavrumuz var ben sizdeki bana nasıl katlanıyorsun sanki benim eşim hergün gecelerde bana gururun yok çalışmıyorsun da ev hanımlarına laf söylüyorsunuz resmen bu sitede ev hanımlarıda var ,ilokul mezunuda olabilir hanımlar saygısızlık yapamazsın kimseye ,kolay seçtim evet 22 yaşında evlendim bbebek yaptım evme baktım çok kolay işler bunlar anne olmak herşeyden zor canım inan bana sana bir daha yorum yapmayacağım gerek yok kendi kendine yazarsın artık msjlarını
kesinlikle katılıyorum....nasıl kadınlar bunlar demeden önce nasıl kocam var diye sorman gerekmez mi
herkesin doğruluğu kendine..kadının kocası değilsinki onun namusunu sorguluyorsun? ancak , kendi kocanı sorgulayabilirsin....onuda diyorum ama erkekleri yoldan çıkaran kadınlar erkek istese bile o kadının evli bir adama msj atması normal mi sence?
sen bir evlen canım ben altın takıcam sana yeter ki evlen ,belki onu sevdi ama benle evlendi böyle şeylerde sonuç önemlidir senin yorumunu eleştirdim diye benim canımı acıtmaya çalşıyorsun ne basit bir davranış ,evet onu çok sevdi diye evlendi benle bebek yaptı evinin kadını yaptı bir gün seni istemiyorum derse emin ol bir dakika durmam ,ama evlilik ciddi birşey bilmem anlatabildim mi ,çalşıyormsuun sen dedin bana kinayeli bütün ev hanımlarına laf soktun kocanızın parasını yiyorsunuz demeye getirdin evet yiyoruz canım haklısın .
konuyu baştan itibaren okudun mu?
Çok iyi üniversite de çok iyi bir bölüm mezunu sayın hanımefendi!Lütfen önce doğru düzgün yazmayı öğrenin.Öyle diplomayla hava atmadan önce pratikte uygulamaya geçmek lazım.Okulda Türk dili dersini vermiyorlardı sanırımİnsanı zorla çileden çıkarıyorlar.Diplomaları vuruşturmaya getirdin işi senin seviyene insem her türlü ezerim...
Sen arkadaşın söylediği şeyleri okumadın galiba kimseye ama hiçkimseye diplomasıyla hava atamaz heleki burda. Susmam yazarım sanki babasının okulu bizde kazandık biz de okuyoruz ama kimseye hava yapmıyoruz.Bir de arkadaşa sen daha evlenememişsin falan demiş bunlara yorum yapıyoruz biz. Boşanır veya boşanmaz zaten eşinin aldattığını düşünmüyorum ama kalkıpta burda kimseyi küçümseyemez.En başından beri güzel güzel yorum yapıyoduk karşı çıktığımız şey her erkek aldatır diyerek kendini rahatlatamazsın burdaki nişanlı evliinsanları kuşku içinde bırakamazsın her erkek aldatmaz anca kendini kandırır konu sahibi ama kocası aldatmamış diyorum ona yorum yapmıyor.Biz de kk nın üyesiyiz yorum yaparız biz de bu forumun bir kullanıcısıyız küçümseyecekse birini iyi düşünsün diplomayla kimseyi küçümseyemez.
Konu sahibinin üslubundan ve konuşmalarından anladığım kadarıyla bu konuya sadece evli insanlar yorum yapabilecek. O yüzden bişey yazamıyorum:)
faceden telefon falan bulunmaz tatlım. uyanık ol biraz...canım çok sağol desteğin için ,baktım işte acil gelmen gerek çok önemli demiş en son buda işte ne var ne oldu gibisnden cevap yazmış,şimdi gelemem vs ,daha öncede oluyordu ama hiç cevapladığını görmedim kaç kere telini değiştir dedim değiştirdi,bu seferde faceden buluyor bence yoksa değiştiriyor telini ,beni çok seviyordu bebeği gibi sever beni normalde saçımı okşar dışarda bile çok hassasdır ama anlayamıyorum o kadına cevap yazıyor belkide buluşuyorlar ,dedğim gibi boşanmaya gider diye korkuyorum çok kötü bunalıma girdim canım kimseyle konuşmak istemiyor ,yalnız kaldım kimseye anlatamıyorum bu durumu ,anneme söylesem bırak gel der ama kolay değil bebeğim çok küçük ,bizim ailede de boşanma yok pek ne yapıcağımı şaşrıdım ,çok üzgünüm.
aşkım teşşekür ederim ya sinir oldum sabahtan beri gurusuzsun bebek yapmışsın vs sanki nikahsız doğrdum ben bu çocuğu ,arkadaş evlenememiş bence bundan saldırıyor burda evli kadınlara .
faceden telefon falan bulunmaz tatlım. uyanık ol biraz...
neden küçümseyeyim arkadaşım sizi ,siz evlenmeyi problem yapmışsınız bence .
Konu sahibinin üslubundan ve konuşmalarından anladığım kadarıyla bu konuya sadece evli insanlar yorum yapabilecek. O yüzden bişey yazamıyorum:)
hava mı attım?ne zaman attım söylesene çalışmıyorsun diye saldırdı arkadaş bana ondan dedim ben yanlış anlama dediklerimi istersen .hayır senin diplomanla hava atmaya çalışmanı problem yaptım.
evet ben bu şekilde yazıyorum seni ilgilendirmez canım diplomamdan dolayı gerildin galiba ,çileden çıkma madem ,birisi sordu söyledim evde mi oturuyorsun dedi bana ,ayrıca burda diplomam var diye konu açmadım ,ne alaka yani ne tuhaf insanlar var hayatta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?