Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

konuyu baştan itibaren okudun mu?

sen bir evlen canım ben altın takıcam sana yeter ki evlen ,belki onu sevdi ama benle evlendi böyle şeylerde sonuç önemlidir senin yorumunu eleştirdim diye benim canımı acıtmaya çalşıyorsun ne basit bir davranış ,evet onu çok sevdi diye evlendi benle bebek yaptı evinin kadını yaptı bir gün seni istemiyorum derse emin ol bir dakika durmam ,ama evlilik ciddi birşey bilmem anlatabildim mi ,çalşıyormsuun sen dedin bana kinayeli bütün ev hanımlarına laf soktun kocanızın parasını yiyorsunuz demeye getirdin evet yiyoruz canım haklısın .

Sen arkadaşın söylediği şeyleri okumadın galiba kimseye ama hiçkimseye diplomasıyla hava atamaz heleki burda. Susmam yazarım sanki babasının okulu bizde kazandık biz de okuyoruz ama kimseye hava yapmıyoruz.Bir de arkadaşa sen daha evlenememişsin falan demiş bunlara yorum yapıyoruz biz. Boşanır veya boşanmaz zaten eşinin aldattığını düşünmüyorum ama kalkıpta burda kimseyi küçümseyemez.En başından beri güzel güzel yorum yapıyoduk karşı çıktığımız şey her erkek aldatır diyerek kendini rahatlatamazsın burdaki nişanlı evliinsanları kuşku içinde bırakamazsın her erkek aldatmaz anca kendini kandırır konu sahibi ama kocası aldatmamış diyorum ona yorum yapmıyor.Biz de kk nın üyesiyiz yorum yaparız biz de bu forumun bir kullanıcısıyız küçümseyecekse birini iyi düşünsün diplomayla kimseyi küçümseyemez.

Çok iyi üniversite de çok iyi bir bölüm mezunu sayın hanımefendi!Lütfen önce doğru düzgün yazmayı öğrenin.Öyle diplomayla hava atmadan önce pratikte uygulamaya geçmek lazım.Okulda Türk dili dersini vermiyorlardı sanırım İnsanı zorla çileden çıkarıyorlar.Diplomaları vuruşturmaya getirdin işi senin seviyene insem her türlü ezerim...

aşkım teşşekür ederim ya sinir oldum sabahtan beri gurusuzsun bebek yapmışsın vs sanki nikahsız doğrdum ben bu çocuğu ,arkadaş evlenememiş bence bundan saldırıyor burda evli kadınlara .

Konu sahibinin üslubundan ve konuşmalarından anladığım kadarıyla bu konuya sadece evli insanlar yorum yapabilecek. O yüzden bişey yazamıyorum:)

o senin yorumun, ankaradaysan mutlaka bekliyorum bu arada gelicek olursan adresi yazarım özeline altınımıda isterim

konuyu baştan itibaren okudun mu?

evet okudum arkadaş zaten derdi başından aşkın desteklerinizi bekliyo neden bu kadar uzatıyosunuzki evlilik kolay deil bende boşandım sevmedigim halde devam ettirdim ama sonunda yine boşandım hatta bende çalışıyordum ayaklarım üstünde durabiliyodum ama kolay deil direk boşanmak

evet ben bu şekilde yazıyorum seni ilgilendirmez canım diplomamdan dolayı gerildin galiba ,çileden çıkma madem ,birisi sordu söyledim evde mi oturuyorsun dedi bana ,ayrıca burda diplomam var diye konu açmadım ,ne alaka yani ne tuhaf insanlar var hayatta .

neden küçümseyeyim arkadaşım sizi ,siz evlenmeyi problem yapmışsınız bence .

faceden telefon falan bulunmaz tatlım. uyanık ol biraz...

aşkım teşşekür ederim ya sinir oldum sabahtan beri gurusuzsun bebek yapmışsın vs sanki nikahsız doğrdum ben bu çocuğu ,arkadaş evlenememiş bence bundan saldırıyor burda evli kadınlara .

Bak hala aynısın.Sonra da ben yapmadım etmedim demedim.Evlenememiş ne demek yahu.Off baş ağrısı sadece sizle diyolağa girmek ciddenHaydi selametle

Konu sahibinin üslubundan ve konuşmalarından anladığım kadarıyla bu konuya sadece evli insanlar yorum yapabilecek. O yüzden bişey yazamıyorum:)

hayır canım ne alaksı var yazarsın tabi,ama evlenmeyi saplantı haline getirmiş arkadaş baksana birşey dedim diye bana evde kaldın dedin diyorsun dedi bana ondan yazdım ben.

Yahu sen cidden kaç yaşındasın?Ben sana ne dedim yanlış anlama konusunda yüksek ihtisas mı yaptın?Bundan ne anlam çıkarıyosun sen cidden vahim durumun.Hangi bölümü okuduğunu sormuyorum ki.Olayları yanlış anladığını belirtmeye çalışıyorum sen bana sen ne mezunusun diyorsun.Banane senin diplomandan yahu.Ben eğitimsiz bir insan değilim ki seni kıskanayım.Şaka gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…