Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

bak simdi esinde az deil ama
biz esimizden daha yakisikli gorsek atliyomusyuz esinde agir olacak evde bi karisi oldugunu vicdanina elini koyup onu boslamicak....
topla kendini kimse icin intihar cozum deil...

evet canım biz seviyoruz ,güveniyoruz sadık oluyoruz kör kütük aşık olarak evlendim ben onla ilk erkek arkadaşımdı zaten kendisi bana bu kadar vicdansız davranması çok gücüme gidiyor.

bu kadının ailesi yokmu anası babası.o yazdıkları karşısında kıyameti koparmıştım evde,eşine gösterip hesap sorsana canım.sonra kadını arayıp anana babana söylerim akıllı ol desene.ayrılıcağın korkusuyla susma içine atma ne olacaksa olsun.sana sahip çıkan olmazmı ayrılsanda.korkma bişiyden.

yukarıda benim önerdiğim bi çözüm var. öylesi çok daha makul.

düşünce güzel ama çok inandırıcı değil.bu sefer o baskın çıkar.ilk bastıran kazanır herzaman savaşı.bu seferde nie girdin diecekk.bak bana güvenmiodun mesajımı gördün ölemi güvendin diicek:) erkekte lafmı yok.

bu lafını mı kafaya takıp susucam böyle durumda.vallaha gebertirim

ya diiktator ol iş bul oyle hesap sor. şimdilik hareket etme normal davran yapmacıkta olsa kendınden sogutma
benım durumumu anlatsam gülme kırızne girersin .d geride kaldı sen dediğimi yap sus şimdilik

aslında her iki şekilde de konu sahibinin eşiyle ayrılacağını düşünmüyorum çünkü adam sadık, diğer kadını reddetmiş. normalde burada kocası diğer kadına aşık olduğunu bile bile geri elde etmek için çırpınan kadınlara "hiç boşuna ümit etme geçmiş olsun" diyorum ama bu konu farklı çünkü adam namuslu davranmış.
telden mesajdan engelleme konusuna da olabilir diyorum. işte dışarda öğlen sürekli ararsa adamın aklına zorla sokabilir kendisini bu küçük kadın.

bence içini ferah tut canım üzülme hiç eşin zaten seni seçmiş seninle evlenmiş. o kadını istese onunla evlenirdi demek ki onun vazgeçilmezi sensin. kocanla konuşmadan kafanda ayrılık senaryoları kurma kafanda. bi de kocanla konuşurken senin face de bu yazıyodu sen de ona böyle demişsin falan deyip suçlama hemen adamı ters tepip sana tepki gösterebilir. sen zaten bana güvenmiyosun faceimi karıştırıyosun diyebilir. o yüzden konuşurken sakin ol eşini suçlamadan sor. erkekler kendilerine hesap sorulmasından nefet ederler. yanlışlıkla mesajını gördüm hayatım önemli birşey değil umarım falan de baktın inkar ediyo o zaman bir süre bu konuyu açma bu arada eşinin mesajlarını telefonlarını takip et baktın devam ediyo o zaman çekersin restini.

ama unutma o kadın senin dengin değil eşin seni seçmiş o kadın yeni heyecan da değil eski bişey zaten eminim ki aşacaksınız bu sorunlarınızı. sakın yuvam yıkılıyor falan deme bişeyi çok söylersen olurmuş ona göre canım benim. allah sabır versin

zaten girdiğimi öğrenince beni suçlar takip mi ediyorsun beni der bencede ama sessiz kalmak da çok koyyor bana aptal gibi hissediyorum kendimi.

aynı fikirdeyim.ilişki yok bencede aralarında ama kadında çaba var.inat var.bazı kadınlar reddedilmeyi yediremez çok uğraşır.eşimin eski kız arkadaşı (çıkıoduk ozaman)eşime görmek için küfür etmişti.erkeksen gel demişti.böle bel altı çalışıolar.her yol var anliicaan.

o face de gördüğünüz, bayanın o yazıları yazdığı ekranın resmini çekmeyi unutmayın.. saklayın.

kocanız sizi seviyor ya... ama bu kadın bocalatıyor eşinizi belli ki... bence bu durumda eşinizle konuşabilirsiniz.

erkeklerın cogu sevdıgı ıcın evlenmıyorkı benım arkadasım evlenmek ıstedıgı adam ona suan yanımda sen varsın 2 yıl sonra yanımda kım olursa onunla evlenırım demıstı tabı ıstısna bir durum değil ama var yanı boyle dusunen cok erkek sevıyordur bılemeyız erkeklerın daha yapısını hıcbır kız cozememıstır

zaten girdiğimi öğrenince beni suçlar takip mi ediyorsun beni der bencede ama sessiz kalmak da çok koyyor bana aptal gibi hissediyorum kendimi.

ama şunu söliiim bi şeyi başında sonlandırırsan sonlandırırsın.tepkisizde kalma yeri gelince.böle bi ark var benim şuan kuma durumu yaşıo.allah sana yaşatmasın.ama erkeğin gözünü korkutmak lazım.sen eşini tanıosun seni kaybetmekten korkup korkmadığınıda bilirsin.çevrende bir aile büyüğüde yardımcı olabilir.biz evlenirken herkes söliiceni söledi.hatta bi hazine alıosun kız değil kıymetini bil dediler.eşim korkar elinden alırlar beni die:))

bence kesinlikle o kadınla konuşmaa onu karşına alma

kesinlikle ona sorumluluk ver daha çok zaman ayır
ve bebeğine daha çok zaman ayırmasına imkan tanıııı

geçmiş olsun canım

canım ne için evleniyorlar o zaman ?vardır tabi benimkininde benle evlenmesinin sebepleri ama ben onu zorlamadım evlen benle demedim o istedi bende kabul ettim onu ,
beni sevdiini düşünüyorum bana bebeği gibi davranır hep şefkatlidir ama aramıza bu kadın girdi işte ben uzak durdukça oda uzaklaşıyor benden bunu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…