ama şunu söliiim bi şeyi başında sonlandırırsan sonlandırırsın.tepkisizde kalma yeri gelince.böle bi ark var benim şuan kuma durumu yaşıo.allah sana yaşatmasın.ama erkeğin gözünü korkutmak lazım.sen eşini tanıosun seni kaybetmekten korkup korkmadığınıda bilirsin.çevrende bir aile büyüğüde yardımcı olabilir.biz evlenirken herkes söliiceni söledi.hatta bi hazine alıosun kız değil kıymetini bil dediler.eşim korkar elinden alırlar beni die:))
canım anlamadığın neyse açıklayayım.
aynı fikirdeyim.ilişki yok bencede aralarında ama kadında çaba var.inat var.bazı kadınlar reddedilmeyi yediremez çok uğraşır.eşimin eski kız arkadaşı (çıkıoduk ozaman)eşime görmek için küfür etmişti.erkeksen gel demişti.böle bel altı çalışıolar.her yol var anliicaan.
canım beni bırakıp onu alıcağını düşünmüyorum ama beni bırakıp onla yaşamaya devam edebilir bir süre yani evlenmes sanmam ,yada ikimizlede yaşamaya devam eder arada görüşür onla ben bunu kaldırmaıyorum ,huzursuzluk çıktı yok yere şimdi ,evde soğukluk var .
Elbette bana birşey açıklamak zorunda değilsiniz ama şunu ben aklıma mantığıma sığdıramadım bende hamileyim Allah kısmet ederse benim bebeğimi kucağıma almama çok var ama eşim beni beğensin diye hiçbirşey yememem ne demektir. Hamilesin diye bulduğunu ağzına tıkacaksın diye birşeyde yok ama karnında sana muhtaç bi sorumluluk varken kocamın beni beğenmesi derdine düşemem herhalde. Bakım elbette başka birşeydir giyinir süslenirsin eşine hoş gözükürsün ama ben başka bi boyuta takıldım.
Umarım sizde evinizin üzerindeki kara buluttan bir an önce kurtulmanız dileğimle.
Dipnot: Başına gelse ne yaşar diye düşünen arkadaşlara kısmet bende hamileyim belkide gelir kim bilir ne yaşayacağımı :)
aynen öyle neler yazmış şimdi burdan yazamayacağım tabi baştan çıkarmaya yönelik yediremiyor kendine çok dişli bide eşim beni çok seviyordu demiyor muydu onun için deli ediyordu beni sevgi bu demek ki seven insan gururlu olmaz mı erkekler nasıl bu kadar saf olabiliyor?anlamıyorum .
Elbette bana birşey açıklamak zorunda değilsiniz ama şunu ben aklıma mantığıma sığdıramadım bende hamileyim Allah kısmet ederse benim bebeğimi kucağıma almama çok var ama eşim beni beğensin diye hiçbirşey yememem ne demektir. Hamilesin diye bulduğunu ağzına tıkacaksın diye birşeyde yok ama karnında sana muhtaç bi sorumluluk varken kocamın beni beğenmesi derdine düşemem herhalde. Bakım elbette başka birşeydir giyinir süslenirsin eşine hoş gözükürsün ama ben başka bi boyuta takıldım.
Umarım sizde evinizin üzerindeki kara buluttan bir an önce kurtulmanız dileğimle.
Dipnot: Başına gelse ne yaşar diye düşünen arkadaşlara kısmet bende hamileyim belkide gelir kim bilir ne yaşayacağımı :)
yok canım biz seni yanlış anladık galiba ,sen hamileyken birşey yememle ilgili yazmışsın ,yok tavsiye etmiyorum tabii yanlış bu ama ben kilo korkusyla yiyemedim birşey çok şükür sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ,2kilo 800 gram doğdu bebeğim ama eşim kiloya takınıtlı biri olduğu için yememiştim istedğim gibi ondan bahsettim ben.
sınsı sınsı planlar yap ne eşin farketsın nede baska kımse takıp ettır fln yap bıseyler boyle oturup da hıcbırsey basaramassın canım ya .s bıseyler yapman lazım harekete gecmek zorundasın artık kadın zıvanadan cıkmıs artık
sennas hanım orada mübalağa yapmış tahmın ediyorum ki... anlayabilene. tabii ki hiçbişey yememiş değildir... sadece belirtmek istediği kendine hamilelık dönemınde bile dikkat ettiği...
siz de hamıle olduğunuz için olsa gerek tabii algılarınız direk o cumleye yönelmiş...
evliliğiniz sırasında görüşmüş olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?