yuzsuzluk otesı

Direk kizla konussunlar, kizim ailenden gizli buralara gelme. Basina bisey gelse bizden sorulcak, biz bu sorumlulugu alamayiz demek bu kadar mi zor? Anlamiyorum...

Önce şunu söylemek istiyorum ben sozlume toz kondurmuyor değilim
Ailenin ahlaksızliklari yüzünden onlarla aynı kefeye konmasından rahatsizim
İkinci kez nisan atma olayı ise en son uzulecegim şey diye belirttim
Bunun dışında yapabilecekleri ne kadar kısıtlı da olsa sozlumun pasif kaldığını da kabul ediyorum
Su an bu olaydan çokçok,, nasıl bu aile yapabilirim veya bu aile evliligimi ne kadsr etkiler
bunlara odaklanmış haldeyim

bütün aile tepki veriyorsa sizi hiç takmazlar bence
bu ne rahatlık böyle ya kızın ailesi falan yok mu?

Ama rahatsız olduğunu biliyorum :/
Fiili olarak ta tepki göstermeli , karsi taraf anlamıyor , abisinin de işine geliyor demek ki .
Daha evvel yazanlar oldu sanırım , imkanı varsa eğer bir süre arkadaşında kalmalı o zaman .

Siz ne?

Sevdiceğinizin, ay parçanızın ağzı dili yok mu?

Meryem önceki nişanlın cübbeli, sarıklı bir kişiydi yanlış hatırlamıyorsam ve ailesi de ona uygundu muhtemelen. Bu sözlün de o tarz biri kuvvetle muhtemel diye düşünüyorum yani en azından mutasıp bir aile olduğu yönünde bir fikrim var. Mutasıp bir aileyi geçtim benim kendi ailem çok moderndir iyidir hoştur arkadaşlarımı eve doldururum eğleniriz içeriz LAKİN bu eve sevgili çağırıp kalma olayını asla ama asla onaylamaz ve müsade etmez.Erkek kardeşim yapmaya kalksa onu kapıya koyarlar git nerde kalıyorsan kal derler. Sözlün bu kadar pasifken sen bu aileye girdiğinde sorun yaşayacağını görmüyor musun acaba? Kızın ailesi ve kızdan ziyade, sıkıntı sözlünün ailesinde. Ayrıca neden babasıyla yatamaz sevgilin de anasıyla kız kardeşiyle yatıyor? Baba sapık mı? Nasıl bir aile anlayamadım

Evet gozlemlerin yorumların çok doğru
Aile modern falan değil din ahlak gelenek gibi hassasiyet de olmayınca bunlar iyice çıkmış zivanadan
Sozlum eskisi gibi değil ama bunun da hassasiyetleri var
Baba sapık değil ama anlatamayacagimbir başka şey var bu konuda

Sevgilim deseydiniz yeterdi anlamanız icin, etrafta oğluşum oğluşum diye dolaşan yeni nesil anneler gibi olmuş.
Siz öyle yapın,bu konuda vurgu yapma uyarma gibi hakkın yok
Çok seviyorum ve gayet normal iki kelime kullandım : bitanem ve sevdicegim
Su açıklamayı yapmak zorunda kalmak bile hoş değil ya neyse

Siz ne?

Sevdiceğinizin, ay parçanızın ağzı dili yok mu?
Değil mi =) adnan oktarin kedicikleri gibi gül yüzlü yakışıklı ahlaklı hocam

Sizi ilgilendirmez. Ağzını açsın bir zahmet o kadar rahatsızsa bitaneniz mis kokulunuz

Bu arada yanlış anlama olmasın
din hassasiyeti olmayan kişiler böyle yapar demek istemedim
ama bazılarının tek freni din olur bu kişilerde o sıkıntı da yok
yani dindar olmayıp belli bir duruşu olan insanlar da değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…