- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Ben çok şey diyorumO kizi eve alan aileye ne demeli.
Di miBabam keser Abim öldürür diyenlerden korkacaksin, masallah bu kadar can korkusuna herseyi yapiyorlar genede...
Önce şunu söylemek istiyorum ben sozlume toz kondurmuyor değilimAnneyle kardeşle yatmak ne Allah aşkına ya ? Yere göğe sığdıramadığın kaç yaşındaki sözlün buna nasıl ses çıkarmıyor ? Kız halimle mecbur kalmadıkça ben hoşlanmıyorum bundan,koskoca adam nasıl kabul ediyor ? İkinci kez söz,nişan atıp millete laf vermemek için yakacaksın kendini.
HaklısınSeni üzmek istemiyorum nacizane fikrim ama bence sen bu evlilik olayını bir kez daha düşün
Abi ve kardeş bir odada
Ama rahatsız olduğunu biliyorum :/Anladım ama sözlün tepki koyamıyorsa acaba zannettiğin kadar aynı degerleri paylaşmıyor olabilir misiniz ?
Var MIS :)bütün aile tepki veriyorsa sizi hiç takmazlar bence
bu ne rahatlık böyle ya kızın ailesi falan yok mu?
Fiili olarak ta tepki göstermeli , karsi taraf anlamıyor , abisinin de işine geliyor demek ki .Ama rahatsız olduğunu biliyorum :/
Siz ne?Konuma derin bır ıyyyyk cekerek başlıyorum kızlar
Ben sozluyum Insallah yakın zamanda evlenicem
Konuyu uzun uzun acısını cıkara cıkara anlatmak Isterdım ama sızı gereksiz yormamaya calıscam
Sorun sozlumun abısının,ne oldugu belli olmayan sevdalısı
Bunlar benım sevdıcegımın odasını ask yuvasına cevırdıller kız her gun bunlarda kalıyor ve bu durum herkesi rahatsız ediyor amma bu ıkı yuzsuz hâlâ devam ediyor
Her seyi gectim bunlar benım bitanemın odasını ısgal ettiler ve sozlum,ablası ve de annesi bu ucu bır yatakta yatıyor bunlar bır odada ıkı kısı yatıyor
Sozlumun anlattığına göre aile tepkı verıyor ama bunlar takmıyor
Artık Icım ıcımı yiyor ben mı kızı uyarsm
Hadsız bır davranış olur mu
Kaynım ısteyken bu kızla sozlum yalnız kalıyor
Ya ustelik kız ıcın ciddî dusunmuyorum diyor bır de
Herkes de buna takılmışSiz ne?
Sevdiceğinizin, ay parçanızın ağzı dili yok mu?
Sevgilim deseydiniz yeterdi anlamanız icin, etrafta oğluşum oğluşum diye dolaşan yeni nesil anneler gibi olmuş.Herkes de buna takılmış
Sevdigimi güzel ifadeler kullanarak anlatamaz miyim
bi şey söyleyecek olsanız hemen bu kelimelere vurgu
Evet gozlemlerin yorumların çok doğruMeryem önceki nişanlın cübbeli, sarıklı bir kişiydi yanlış hatırlamıyorsam ve ailesi de ona uygundu muhtemelen. Bu sözlün de o tarz biri kuvvetle muhtemel diye düşünüyorum yani en azından mutasıp bir aile olduğu yönünde bir fikrim var. Mutasıp bir aileyi geçtim benim kendi ailem çok moderndir iyidir hoştur arkadaşlarımı eve doldururum eğleniriz içeriz LAKİN bu eve sevgili çağırıp kalma olayını asla ama asla onaylamaz ve müsade etmez.Erkek kardeşim yapmaya kalksa onu kapıya koyarlar git nerde kalıyorsan kal derler. Sözlün bu kadar pasifken sen bu aileye girdiğinde sorun yaşayacağını görmüyor musun acaba? Kızın ailesi ve kızdan ziyade, sıkıntı sözlünün ailesinde. Ayrıca neden babasıyla yatamaz sevgilin de anasıyla kız kardeşiyle yatıyor? Baba sapık mı? Nasıl bir aile anlayamadım
Siz öyle yapın,bu konuda vurgu yapma uyarma gibi hakkın yokSevgilim deseydiniz yeterdi anlamanız icin, etrafta oğluşum oğluşum diye dolaşan yeni nesil anneler gibi olmuş.
Değil mi =) adnan oktarin kedicikleri gibi gül yüzlü yakışıklı ahlaklı hocamSiz ne?
Sevdiceğinizin, ay parçanızın ağzı dili yok mu?
Bu arada yanlış anlama olmasınMeryem önceki nişanlın cübbeli, sarıklı bir kişiydi yanlış hatırlamıyorsam ve ailesi de ona uygundu muhtemelen. Bu sözlün de o tarz biri kuvvetle muhtemel diye düşünüyorum yani en azından mutasıp bir aile olduğu yönünde bir fikrim var. Mutasıp bir aileyi geçtim benim kendi ailem çok moderndir iyidir hoştur arkadaşlarımı eve doldururum eğleniriz içeriz LAKİN bu eve sevgili çağırıp kalma olayını asla ama asla onaylamaz ve müsade etmez.Erkek kardeşim yapmaya kalksa onu kapıya koyarlar git nerde kalıyorsan kal derler. Sözlün bu kadar pasifken sen bu aileye girdiğinde sorun yaşayacağını görmüyor musun acaba? Kızın ailesi ve kızdan ziyade, sıkıntı sözlünün ailesinde. Ayrıca neden babasıyla yatamaz sevgilin de anasıyla kız kardeşiyle yatıyor? Baba sapık mı? Nasıl bir aile anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?