yuzsuzluk otesı

Pardon da sizin sozlunuz 5 yasinda mi? Kendisini odadan gonderip sevgilisini aliyor erkek kardesi. Ne sacma.
Siz bu evlilik isini bir daha dusunun. Kendi odasina, yatagina bile sahip cikamayan insan evliligine mi sahip cikacak...

Seni üzmek istemiyorum nacizane fikrim ama bence sen bu evlilik olayını bir kez daha düşün

Bu aileye gelin girmeyi gercekten göze alabiliyormusunuz? Sözde hepsi rahatsiz ama daha ne oldugu belli olmayan kizi evden uzaklastiramiyorlar... Abiye söz geciremiyorlar... Sözlünüz odasina yatagina sahip cikamiyor... İma etmek nedir yahu? Direkmen söyliycekler ve hatta kovacaklar... Bana öyle geliyor ki herkes hayatindan memnun ve siz rahatsiz oldugunuz icinde nisanliniz bu hikayeleri anlatiyor... Yani en azindan anne ve görümce pasif bence, yoksa hic mantiga sigmiyor yasananlar... Benim oglum yan odada herangi bi kizla kalacak, o yokken kiz ev halkindan gibi evde rahat rahat dolasacak ve ben rahatsiz oldugum halde bisey demiycem, diyemiycem? Yok öyle bisey kandiriliyorsunuz... Yada ailede abiden baska kimsenin söz hakki yok, buda cok düsündürücü...

ya herşeyi geçtim evde bir genç kız var. nasıl bir örnek o görümceye. hoş değil. ağabey olacak..bence o kızda(kızkardeş) sözlünde kurtarsınlar kendilerini o evden

Siz mi sakasiniz ,ailemi şaka bilemedim.Ayrıca sana ne kimin ne yaptığı.Herkesin ağzı var dilivar .Üzme tatlı canını boşver. :)

Siz uyarmayın, gerçekten uygun olmaz bulunduğunuz konum îtibari ile. Ama nişanlınız gayet sertçe uyarabilir, odasından kovabilir onları hakkıdır.

kızı al karşına suratını tırmala bence..

kızın sözlünüzün abisiyle evleneceğini umup ses çıkarmıyorlardır,kızın eğitimi işi yada başka bir özelliği abiden üstündür belki.ortada bir çıkar olabilir

Tam olarak demek istediklerim bunlar. Tekrara düşmeyim. Sözlünüzün ilginç bir ailesi varmış.

kız ne iş yapıyor abi ne iş yapıyor,kızın üstün özellikleri varmı,ses çıkarmamaları için ne çıkarları olabilir,ben bunu merak ettim

Anneyle kardeşle yatmak ne Allah aşkına ya ? Yere göğe sığdıramadığın kaç yaşındaki sözlün buna nasıl ses çıkarmıyor ? Kız halimle mecbur kalmadıkça ben hoşlanmıyorum bundan,koskoca adam nasıl kabul ediyor ? İkinci kez söz,nişan atıp millete laf vermemek için yakacaksın kendini.

kız ne iş yapıyor abi ne iş yapıyor,kızın üstün özellikleri varmı,ses çıkarmamaları için ne çıkarları olabilir,ben bunu merak ettim
Abi bir otelde mudur kız da orada daha alt kademede bir calisan

Pardon da sizin sozlunuz 5 yasinda mi? Kendisini odadan gonderip sevgilisini aliyor erkek kardesi. Ne sacma.
Siz bu evlilik isini bir daha dusunun. Kendi odasina, yatagina bile sahip cikamayan insan evliligine mi sahip cikacak...
Fikir verin o zaman
Anne baba tepki vermeyince o en fazla ne yapabilir

Anne baba tepki vermiyorsa siz hicbirsey yapamazsiniz... Bu kizin ailesi yokmu? Neden sevgilisinin evinde kaliyor?

Anne baba tepki vermiyorsa siz hicbirsey yapamazsiniz... Bu kizin ailesi yokmu? Neden sevgilisinin evinde kaliyor?
Ailesine yalan söylüyor çıkıp geliyor hatta şimdi işten çıktı ailesi bilmiyor ise diyerek geliyor annesi bir kaç ay köye gidecekmis şimdi iyice yerleşti
Kizin abisi duysa gebertirmis bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…