Bu aileye gelin girmeyi gercekten göze alabiliyormusunuz? Sözde hepsi rahatsiz ama daha ne oldugu belli olmayan kizi evden uzaklastiramiyorlar... Abiye söz geciremiyorlar... Sözlünüz odasina yatagina sahip cikamiyor... İma etmek nedir yahu? Direkmen söyliycekler ve hatta kovacaklar... Bana öyle geliyor ki herkes hayatindan memnun ve siz rahatsiz oldugunuz icinde nisanliniz bu hikayeleri anlatiyor... Yani en azindan anne ve görümce pasif bence, yoksa hic mantiga sigmiyor yasananlar... Benim oglum yan odada herangi bi kizla kalacak, o yokken kiz ev halkindan gibi evde rahat rahat dolasacak ve ben rahatsiz oldugum halde bisey demiycem, diyemiycem? Yok öyle bisey kandiriliyorsunuz... Yada ailede abiden baska kimsenin söz hakki yok, buda cok düsündürücü...
Abi ve kardeş bir odadaAbisi daha önce evde nerede uyuyordu ?
Abi bir otelde mudur kız da orada daha alt kademede bir calisankız ne iş yapıyor abi ne iş yapıyor,kızın üstün özellikleri varmı,ses çıkarmamaları için ne çıkarları olabilir,ben bunu merak ettim
Fikir verin o zamanPardon da sizin sozlunuz 5 yasinda mi? Kendisini odadan gonderip sevgilisini aliyor erkek kardesi. Ne sacma.
Siz bu evlilik isini bir daha dusunun. Kendi odasina, yatagina bile sahip cikamayan insan evliligine mi sahip cikacak...
Ailesine yalan söylüyor çıkıp geliyor hatta şimdi işten çıktı ailesi bilmiyor ise diyerek geliyor annesi bir kaç ay köye gidecekmis şimdi iyice yerleştiAnne baba tepki vermiyorsa siz hicbirsey yapamazsiniz... Bu kizin ailesi yokmu? Neden sevgilisinin evinde kaliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?