yuzsuzluk otesı

iki insan kendi isteğiyle sevişiyor diye herkese bir sürü dert olmuş=D eğer mevzu senin oğlanın yatacak yer bulamamasıysa; söylesin abisine, abisiyle sevgilisi gidip başka yerde sevişsinler. üstüne 20 sayfa konuşalacak bir konu değil=D

aile tabiki cok onemli. ve ne kadar farkli oldugunu dusunsek de, ot kökü ustune biter, yani sozlun de o aileden.. aile yapilarina cok uç gelmiyo ki bu durum, oyle devam ediyolar..

Mesele iki insanın sevişmesi değil
Bunca yazdım bunu mu çıkardın
Madem bir problem değil (sana gore)
yazarak sayfa sayısını artırmayin

aile tabiki cok onemli. ve ne kadar farkli oldugunu dusunsek de, ot kökü ustune biter, yani sozlun de o aileden.. aile yapilarina cok uç gelmiyo ki bu durum, oyle devam ediyolar..
Ben su kısma katılmıyorut kök üstünde biter
Ailem babam halalarim herkes tanıdı ve problem olarak gördükleri her zaman aile oldu bugüne kadar bir tek yanlisıni görmediler

Ailem babam halalarim herkes tanıdı ve problem olarak gördükleri her zaman aile oldu bugüne kadar bir tek yanlisıni görmediler
Cok zorlanacaksin evlilik sadece esle yapilmiyor.
Senin yasam tarzinla sevgilininkinin uyduguna emin misin?

Meryem bir sey sorayım önce , daha evvel bir kaç konunu okumuştum . Sözlün aynı kişi mi ?

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ,
Aynı ortamdayken sözlünle olan ortak değerlerinizden falan bahsedip , sözlünün son zamanlarda çok huzursuz , uykusuz falan oldugundan bahsetsen , bir şekilde direkt değil de ima ederek bu durumdan duyduğun rahatsızlığı dile getirsen anlar mı acaba ?

Cok zorlanacaksin evlilik sadece esle yapilmiyor.
Senin yasam tarzinla sevgilininkinin uyduguna emin misin?
Aile yapilarimiz birbiriyle çok zıt
Ama sozlumle ben birbirine çok yakınız her açıdan
O bana göre doğru kişi
Ama aile kısmı her zaman düşündürüyor
Bir de bu iş olmazsa ikinci nisan atma olayı yasicam
Gerci onca şeyden sonra bu takacak son sey

Aile ile konuşmak ikinci plan olabilir
Simdilik sozlumle konuştum
Ne yapabilir girucez

ha bi de unutmadan, yanlisini gormediler demissin de, senin 'iyyyk' diye bahsettigin bi mesele hakkinda, elini masaya vuramamis o evde yasayan bi erkek olarak. dahasi, kuzu kuzu odasini birakmis, baska yere gecmis.. ilginc..

ha bi de unutmadan, yanlisini gormediler demissin de, senin 'iyyyk' diye bahsettigin bi mesele hakkinda, elini masaya vuramamis o evde yasayan bi erkek olarak. dahasi, kuzu kuzu odasini birakmis, baska yere gecmis.. ilginc..
O kısım hakkında uzun uzun yazdım ben
Ev bir kere ortak
Anne baba yeteri kadar tepki vermezken sözlüm en fazla uyarır sert bir şekilde veya başka çözüm yolları arar ki arıyor zaten
Yani bu durum benim sozlumun günahı hatası değil
Ne yapacaktı birlikte mi uyusun

yoo, bunu dusunmek zor degil aslinda; odasini vermesin mesela

Gerçekten uzak olacağına inanıyomusun? Abisi aynı hareketlere devam ederse anne yada kız kardeş size gelmice ne malum
Yada anne baba ayrı evde kavga etseler kapıyı çekip gidecekleri ilk yer sizin eviniz? İkinci kez nişan atma şüksüm yok diyosunuz acabalarla dolu bi aileye gelin gitmeye razı oluyosunuz? Bence aileniz bu durumu bilmeli en azından üstü kapalı da olsa. Ve birlikte bi karar vermelisiniz bu tek başına tamam yada devam kararı verilebilecek bi konu değil. Sizi sözlünüzü ve ailesini tanıyan tek kişi aileniz

babayla yatamaz. çünkü anormal dedikten sonra, sonra kafam karıştı. nasıl anormal. sapıkmı

sen baska sehirdemisin sende git gunduz eve bak bakkalim ortam nasil ginduz bunlar ayni odada taliliypr olabilirler nisamlinla kiz zaten onu da kafaya almistir kemdini acindirarak yoksa uykusuz rahatsiz olan biri oo kiza boyle tepkiler vermez kizda bi daha yuz bulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…