aile tabiki cok onemli. ve ne kadar farkli oldugunu dusunsek de, ot kökü ustune biter, yani sozlun de o aileden.. aile yapilarina cok uç gelmiyo ki bu durum, oyle devam ediyolar..Mesele illa benim uyarmam değil ki genel olarak buna takıldı herkes
ama benim istediğim, bu sorun nasıl çözülebilir
Onun disinda aile bana da tuhaf geliyor bazı şeyleri anlatmıştı ama yeni yeni gozlemledigim olaylar çıkıyor ortaya
Aile yüzünden Adami suclayamam ama dersiniz ki aile evlilikte çok etkili, ilişkini gözden geçir
saygı duyarım dikkate alırım
Mesele iki insanın sevişmesi değiliki insan kendi isteğiyle sevişiyor diye herkese bir sürü dert olmuş=D eğer mevzu senin oğlanın yatacak yer bulamamasıysa; söylesin abisine, abisiyle sevgilisi gidip başka yerde sevişsinler. üstüne 20 sayfa konuşalacak bir konu değil=D
Ben su kısma katılmıyoruaile tabiki cok onemli. ve ne kadar farkli oldugunu dusunsek de, ot kökü ustune biter, yani sozlun de o aileden.. aile yapilarina cok uç gelmiyo ki bu durum, oyle devam ediyolar..
Cok zorlanacaksin evlilik sadece esle yapilmiyor.Ben su kısma katılmıyorut kök üstünde biter
Ailem babam halalarim herkes tanıdı ve problem olarak gördükleri her zaman aile oldu bugüne kadar bir tek yanlisıni görmediler
hmm okBen su kısma katılmıyorut kök üstünde biter
Ailem babam halalarim herkes tanıdı ve problem olarak gördükleri her zaman aile oldu bugüne kadar bir tek yanlisıni görmediler
Aile yapilarimiz birbiriyle çok zıtCok zorlanacaksin evlilik sadece esle yapilmiyor.
Senin yasam tarzinla sevgilininkinin uyduguna emin misin?
Aile ile konuşmak ikinci plan olabilirMeryem bir sey sorayım önce , daha evvel bir kaç konunu okumuştum . Sözlün aynı kişi mi ?
Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ,
Aynı ortamdayken sözlünle olan ortak değerlerinizden falan bahsedip , sözlünün son zamanlarda çok huzursuz , uykusuz falan oldugundan bahsetsen , bir şekilde direkt değil de ima ederek bu durumdan duyduğun rahatsızlığı dile getirsen anlar mı acaba ?
ha bi de unutmadan, yanlisini gormediler demissin de, senin 'iyyyk' diye bahsettigin bi mesele hakkinda, elini masaya vuramamis o evde yasayan bi erkek olarak. dahasi, kuzu kuzu odasini birakmis, baska yere gecmis.. ilginc..Ben su kısma katılmıyorut kök üstünde biter
O kısım hakkında uzun uzun yazdım benha bi de unutmadan, yanlisini gormediler demissin de, senin 'iyyyk' diye bahsettigin bi mesele hakkinda, elini masaya vuramamis o evde yasayan bi erkek olarak. dahasi, kuzu kuzu odasini birakmis, baska yere gecmis.. ilginc..
yoo, bunu dusunmek zor degil aslinda; odasini vermesin meselaO kısım hakkında uzun uzun yazdım ben
Ev bir kere ortak
Anne baba yeteri kadar tepki vermezken sözlüm en fazla uyarır sert bir şekilde veya başka çözüm yolları arar ki arıyor zaten
Yani bu durum benim sozlumun günahı hatası değil
Ne yapacaktı birlikte mi uyusun
olaylar nasıl gelişiyor bizzat görmedimyoo, bunu dusunmek zor degil aslinda; odasini vermesin mesela
bi tuhaflik var.. anne babasi halledecek o vakit..olaylar nasıl gelişiyor bizzat görmedim
ama bir keresinde çıkmamış öyle bekkesmisler sonunda çıkmış
Gerçekten uzak olacağına inanıyomusun? Abisi aynı hareketlere devam ederse anne yada kız kardeş size gelmice ne malumOky aslında konu çok derin ben kısaca anlatmaya çalıştım ama bir sürü soru işaretleri oluşmuş haklı olarak
Sonuç olarak ben aileyi zaten tuhaf buluyorum ama o kısmıyla ilgilenmemeye çalışıyorum benim için önemli olan sözlüm
O her şeyin farkında ve evlenince onlardan çok uzak olucaz
O zamana kadar da böyle saçmalıklari çekiyoruz fakat ailem bu anormallik leri bilse ne olur bilmiyorum
Zaten başmdan bir nisanlilik geçti bu ikincisi ve ben doğru kişiyi bulduğuma inanıyorum
O yüzden aile böyle de olsa direk kestirip Atamam ki
babayla yatamaz. çünkü anormal dedikten sonra, sonra kafam karıştı. nasıl anormal. sapıkmıArkadaslar, ciddi bir şekilde konuştm sozlumle
Ailenin yeteri kadar tepki vermedigini o da kabul ediyor ve kendisi alıp karsisina konuşmaktan başka yapabilcek bir şeyinin olmadığını söylüyor
Evet eğer bu konuda tek kaldıysa bu adam ne yapabilir ki
Bir de baba ile yatma olayı sorulmuş
Babası çok daha anormal biri ,ayrıntıya giremem ama o adamla kalamaz
Anne ve abla ile uyumak anormal olabilir ama onun şu anda başka bir çaresi yok
Ben konuştum tekrar görüşecek konuyu abisiyle
Ailenin anormal olduğunu ben de biliyorum ama su olaydan sözlum hakkında gereksiz cikarimlar yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?