yuzsuzluk otesı

Siz öyle yapın,bu konuda vurgu yapma uyarma gibi hakkın yok
Çok seviyorum ve gayet normal iki kelime kullandım : bitanem ve sevdicegim
Su açıklamayı yapmak zorunda kalmak bile hoş değil ya neyse
Ben de öyle yapıyorum : ) Uyarmadım ki siz alındınız.

Değil mi =) adnan oktarin kedicikleri gibi gül yüzlü yakışıklı ahlaklı hocam

Sizi ilgilendirmez. Ağzını açsın bir zahmet o kadar rahatsızsa bitaneniz mis kokulunuz
Hey Allahim bu kadar kin nefret dolu olup yedi yirmi dört bunu etrafa kusmayin
size ne ister mis kokulum derim ister başka bir sey ona da mı Siz karar verceksiniz

Hey Allahim bu kadar kin nefret dolu olup yedi yirmi dört bunu etrafa kusmayin
size ne ister mis kokulum derim ister başka bir sey ona da mı Siz karar verceksiniz
Kim sana diyemezsin dedi ?

Kim sana diyemezsin dedi ?
Bir o kaldı onu da söyleyin
insanlar buraya konu acıyor diye her olayını tutup da mahallenin şımarık çocukları gibi paslaşıp paslasip alay edemezsiniz
Konu ile alakası bile yok benim sevgilim hakkındaki sözlerinin
Yok Adnan Oktar yok kedicik başka yerde at strstresini

tamam aşkım tamam bitanemmmmmmmmmmmm bebeğim konuş kızla =*

Sanane cevabı al sonra :*
]
Tavsiye alacağim son kişi bile olamazsın sen ve senin kafadakiler bdv den kaybolup gitse keşke
Hala olayı civitma peşindesin
"Sanane" den de anlamıyorsun yazık

ya benim anlamadığım abi otelde müdür,yani özel hayatını yaşamak istiyorsa gitsin paşa paşa evini tutsun.ama büyükler dururken senin laf söylemen yakışık almaz ne de olsa evli değilsin henüz sözlüsün yani o ev senin evin değil ki

Dalga gelmiyorsun di mi
kesinlikle dalga geçmiyorum abisi ve kız arkadası sözlünün odasını paylaşıyorsa ve sözlünde aynı odada kalıyorsa yerde yatmıyor ya bu çocuk yatağın kenarına kıvrılıyordur rahat edebileceği bi şekilde mutlaka

İkisinin yatakları farklı kaldı ki sözlüm o odada kalmıyor o kız gelince
inşallah ciddi diyorsunuzdur dicem ama eglence pesinde olan üyelerin pek hoşuna gitmiş o yüzden şüphe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…