Ben de öyle yapıyorum : ) Uyarmadım ki siz alındınız.Siz öyle yapın,bu konuda vurgu yapma uyarma gibi hakkın yok
Çok seviyorum ve gayet normal iki kelime kullandım : bitanem ve sevdicegim
Su açıklamayı yapmak zorunda kalmak bile hoş değil ya neyse
Hey Allahim bu kadar kin nefret dolu olup yedi yirmi dört bunu etrafa kusmayinDeğil mi =) adnan oktarin kedicikleri gibi gül yüzlü yakışıklı ahlaklı hocam
Sizi ilgilendirmez. Ağzını açsın bir zahmet o kadar rahatsızsa bitaneniz mis kokulunuz
Uyarma veya vurgu yapma size düşmez dedim benBen de öyle yapıyorum : ) Uyarmadım ki siz alındınız.
Kim sana diyemezsin dedi ?Hey Allahim bu kadar kin nefret dolu olup yedi yirmi dört bunu etrafa kusmayin
size ne ister mis kokulum derim ister başka bir sey ona da mı Siz karar verceksiniz
Değil mi =) adnan oktarin kedicikleri gibi gül yüzlü yakışıklı ahlaklı hocam
Sizi ilgilendirmez. Ağzını açsın bir zahmet o kadar rahatsızsa bitaneniz mis kokulunuz
Bir o kaldı onu da söyleyinKim sana diyemezsin dedi ?
Çok eğlenceli di mi zaten insanlar siz eglenin diye konu acıyorİkiniz de güldürdünüz beni yaaa
sen konusma bence. kendi kardesi konussun onlar kavga bile etseler barisir ama sen bi kere kotu oldunmu hep kotu anilirsinBu arada sorun o değil bu kızla ben konuşayım mi diye sormuştum.
Bir o kaldı onu da söyleyin
insanlar buraya konu acıyor diye her olayını tutup da mahallenin şımarık çocukları gibi paslaşı
tamam aşkım tamam bitanemmmmmmmmmmmm bebeğim konuş kızla =*Çok eğlenceli di mi zaten insanlar siz eglenin diye konu acıyor
]tamam aşkım tamam bitanemmmmmmmmmmmm bebeğim konuş kızla =*
Sanane cevabı al sonra :*
belkide üçü beraber yatıyorlar kız ortada diğerleri sağda ve soldaBu arada sorun o değil bu kızla ben konuşayım mi diye sormuştum.
Diğerleri kim oluyor ?belkide üçü beraber yatıyorlar kız ortada diğerleri sağda ve solda
sözlün ve abisi oluyor ne bilimDiğerleri kim oluyor ?
Böyle birşey olabilir mi Tabiki Hayırsözlün ve abisi oluyor ne bilim
Dalga gclmiyorsun di miBöyle birşey olabilir mi Tabiki Hayır
Hahahaha çok tatlısınbelkide üçü beraber yatıyorlar kız ortada diğerleri sağda ve solda
kesinlikle dalga geçmiyorum abisi ve kız arkadası sözlünün odasını paylaşıyorsa ve sözlünde aynı odada kalıyorsa yerde yatmıyor ya bu çocuk yatağın kenarına kıvrılıyordur rahat edebileceği bi şekilde mutlakaDalga gelmiyorsun di mi
teşekkür ederimHahahaha çok tatlısın
İkisinin yatakları farklı kaldı ki sözlüm o odada kalmıyor o kız gelincekesinlikle dalga geçmiyorum abisi ve kız arkadası sözlünün odasını paylaşıyorsa ve sözlünde aynı odada kalıyorsa yerde yatmıyor ya bu çocuk yatağın kenarına kıvrılıyordur rahat edebileceği bi şekilde mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?