kusura bakma kız gelince ben sözlünün baska odaya geçtiğini kaçırmışım evde baska oda varsa tamam sorun değil o zamanİkisinin yatakları farklı kaldı ki sözlüm o odada kalmıyor o kız gelince
inşallah ciddi diyorsunuzdur dicem ama eglence pesinde olan üyelerin pek hoşuna gitmiş o yüzden şüphe ettim
sizi kırdıysam özür dilerim ama ben sadece konuya göre fikrimi söyledim boş odalar konusunda bilgim yoktuİkisinin yatakları farklı kaldı ki sözlüm o odada kalmıyor o kız gelince
inşallah ciddi diyorsunuzdur dicem ama eglence pesinde olan üyelerin pek hoşuna gitmiş o yüzden şüphe ettim
bencede kesinlikle düşünmeli bu aile baya karmaşık geldi banadaBen abi kişisinin ve kız arkadaşının ilişkisinden ziyade evin diğer fertlerinin aynı yatakta uyumasına takıldım. Size tuhaf gelmiyor mu? Bunlar ne biçim insanlar ki abinin yersiz sevişmelerine tepki vermektense cümbür cemaat aynı yatakta uyumak onlara daha normal geliyor?
Bir de babanın muğlak durumu var, bu kadarını söyleyebiliyorsunuz ama onu söylemeye diliniz varmıyor, orada allah bilir ne acaiplikler saklı.
Siz bu aileye katılmak konusunda bi düşünmelisiniz bence.
ben kendim bi konu açmak istiyorum nasıl yapabilirim bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba arkadaslar lütfen
Bu bana da garip geldi, otel müdürü kelli felli adam, üstelik de böylesine zampara bir adam ne diye hala aile ile yaşıyor?ya benim anlamadığım abi otelde müdür,yani özel hayatını yaşamak istiyorsa gitsin paşa paşa evini tutsun.ama büyükler dururken senin laf söylemen yakışık almaz ne de olsa evli değilsin henüz sözlüsün yani o ev senin evin değil ki
Soytari senisivdiciğimin idisini işk yivisini çivirdilir, bitinimin idisinin işgil ittilir
sus kız buldumcukSoytari seni
Soytari seni
Derdime cok guzel tavsiyeler verdin tesekkur ederimsivdiciğimin idisini işk yivisini çivirdilir, bitinimin idisinin işgil ittilir
Sen bulamadigin icin mi bu kadar battisus kız buldumcuk
Derdime cok guzel tavsiyeler verdin tesekkur ederim
Bi ara yazmayi ogren ama bi de bu kadar komik olma her yerde sonra seni ciddiyi ilmizlir
Kaybol simdi bdv de yeni eglencelerde kendini tatmin et hadihahah tamam şekerim
Sen bulamadigin icin mi bu kadar batti
ay ne çıldırdın kız blocklamadan susmayacaksın anlaşılan hadi kayboldum benKaybol simdi bdv de yeni eglencelerde kendini tatmin et hadi
Canim okuyorsun ama hic belli olmuyorevet : (((( çok matah bi şey çünkü koca bulmak ^^ okuyorum ben daha:)
ay ne çıldırdın kız blocklamadan susmayacaksın anlaşılan hadi kayboldum ben
ievet : (((( çok matah bi şey çünkü koca bulmak ^^ okuyorum ben daha:)
ay ne çıldırdın kız blocklamadan susmayacaksın anlaşılan hadi kayboldum ben
sus kız buldumcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?