yuzsuzluk otesı

İkisinin yatakları farklı kaldı ki sözlüm o odada kalmıyor o kız gelince
inşallah ciddi diyorsunuzdur dicem ama eglence pesinde olan üyelerin pek hoşuna gitmiş o yüzden şüphe ettim
kusura bakma kız gelince ben sözlünün baska odaya geçtiğini kaçırmışım evde baska oda varsa tamam sorun değil o zaman

ben kendim bi konu açmak istiyorum nasıl yapabilirim bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba arkadaslar lütfen

Malesef ben babanın durumuna takıldım. Oğluyla ayni odayı paylasamayacak ozel durumu var. Hasta mi acaba diye aklıma geldi, o zaman durum daha kötü tabi. Bir de şeytan içimde rahat durmuyor aklıma acaba onun da mı sevgilisi var diye sinyal göndermeye çalışıyor.

İkisinin yatakları farklı kaldı ki sözlüm o odada kalmıyor o kız gelince
inşallah ciddi diyorsunuzdur dicem ama eglence pesinde olan üyelerin pek hoşuna gitmiş o yüzden şüphe ettim
sizi kırdıysam özür dilerim ama ben sadece konuya göre fikrimi söyledim boş odalar konusunda bilgim yoktu

Ben abi kişisinin ve kız arkadaşının ilişkisinden ziyade evin diğer fertlerinin aynı yatakta uyumasına takıldım. Size tuhaf gelmiyor mu? Bunlar ne biçim insanlar ki abinin yersiz sevişmelerine tepki vermektense cümbür cemaat aynı yatakta uyumak onlara daha normal geliyor?

Bir de babanın muğlak durumu var, bu kadarını söyleyebiliyorsunuz ama onu söylemeye diliniz varmıyor, orada allah bilir ne acaiplikler saklı.

Siz bu aileye katılmak konusunda bi düşünmelisiniz bence.

bencede kesinlikle düşünmeli bu aile baya karmaşık geldi banada

ben kendim bi konu açmak istiyorum nasıl yapabilirim bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba arkadaslar lütfen

önce dayak yemeden buradan bir çık

daha sonra "Bir Derdim Var" başlığını tıkla, sağ üst köşede "yeni konu aç" var.. kolay gelsin..

Bu bana da garip geldi, otel müdürü kelli felli adam, üstelik de böylesine zampara bir adam ne diye hala aile ile yaşıyor?
Yoksa aile maddi olarak abiye mi bağlı? Çünkü anne baba boşanmış, baba görünürde yok. Bunlar da paralarını abi veriyor diye her yaptığına el mecbur boyun mu eğiyorlar?

evet : (((( çok matah bi şey çünkü koca bulmak ^^ okuyorum ben daha:)

ay ne çıldırdın kız blocklamadan susmayacaksın anlaşılan hadi kayboldum ben
Canim okuyorsun ama hic belli olmuyor
Ayrica okumak ile evlilik cok mu zit seyler ?
ben hem okyorum hem evlenicem ne var ?!
Sanki sana egitim durimu soran oldu
okyom bem yaa

Ayrica surekli "kiz" diye hitap etmen de cok itici
evet : (((( çok matah bi şey çünkü koca bulmak ^^ okuyorum ben daha:)

ay ne çıldırdın kız blocklamadan susmayacaksın anlaşılan hadi kayboldum ben
i

Konu sahibi ben ne aileyi, nede sozlunu onaylıyorum. Bu şartlar altında ailene Daniş ve ayrıl. Bu kadar karmaşık bi aile ile olmaz. Ahlaken çok zayıflar ve anne babanın durumu çok düşündürücü. Evlendiğinde KV ile yasamak durumunda kalırsınız gibi duruo.bile bile lades deme. Olmaz bu insanlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…