Ben kibledim zaten. Bu kadarı da fazla. Ayıp denen bir şey var.yalnız konuyu çok fazla sabote etmemiş misiniz ?
yalnız konuyu çok fazla sabote etmemiş misiniz ?
Cok tesekkur ederim dikkatinizden kacmadgi icinyalnız konuyu çok fazla sabote etmemiş misiniz ?
Evet gozlemlerin yorumların çok doğru
Aile modern falan değil din ahlak gelenek gibi hassasiyet de olmayınca bunlar iyice çıkmış zivanadan
Sozlum eskisi gibi değil ama bunun da hassasiyetleri var
Baba sapık değil ama anlatamayacagimbir başka şey var bu konuda
gerçekten konuyla,konu sahibiyle dalga geçmek alay etmek hoş olmuyor. neyseki kib var
Konu sahibi ben ne aileyi, nede sozlunu onaylıyorum. Bu şartlar altında ailene Daniş ve ayrıl. Bu kadar karmaşık bi aile ile olmaz. Ahlaken çok zayıflar ve anne babanın durumu çok düşündürücü. Evlendiğinde KV ile yasamak durumunda kalırsınız gibi duruo.bile bile lades deme. Olmaz bu insanlarla.
Yani oturmuş bazilari kizin "sevdigim" lafina takmış.
Bu ne kıskançlık Allah askina?
Insan sevdigim canim diyemez mi?
Bal gibi de der.
O kadar zorunuza gittiyse siz de soyleyin.
Resmen kızı gaza getirip banlanmasina sebep olmussunuz. pes vallahi.
Konuna gelince de Meryem, bence de iyi düşün. Bu aileyle yapamazsin.
Sozlun de pasif kaliyor.
Biraz sesini cikarmasi gerekmez miydi?
Ailenle Paylaş ve oturup bir karar verin.
Maalesef sadece bir kişinin iyi olmasi evlilik denen kurumun güzel gececegini gostermiyor.
Yarin obur gun evlendiginizde abi denen sahis sizin evinize getirse kızı sence kardesi bir sey diyebilecek mi?
Bence diyemez ve sorunlar sorunlar sorunlar.
Ayrica koskoca insanlarin da kucak kucaga yatmasi hiç etik degil.
Yani oturmuş bazilari kizin "sevdigim" lafina takmış.
Bu ne kıskançlık Allah askina?
Insan sevdigim canim diyemez mi?
Bal gibi de der.
O kadar zorunuza gittiyse siz de soyleyin.
Resmen kızı gaza getirip banlanmasina sebep olmussunuz. pes vallahi.
Konuna gelince de Meryem, bence de iyi düşün. Bu aileyle yapamazsin.
Sozlun de pasif kaliyor.
Biraz sesini cikarmasi gerekmez miydi?
Ailenle Paylaş ve oturup bir karar verin.
Maalesef sadece bir kişinin iyi olmasi evlilik denen kurumun güzel gececegini gostermiyor.
Yarin obur gun evlendiginizde abi denen sahis sizin evinize getirse kızı sence kardesi bir sey diyebilecek mi?
Bence diyemez ve sorunlar sorunlar sorunlar.
Ayrica koskoca insanlarin da kucak kucaga yatmasi hiç etik degil.
hakikaten evde hiç mi yer yok oda yok ben buna takıldım...neden herkes bir yatakta yatıyor? Ben olsam yer yatağında yatardım yine de öyle sıkış tepiş yatağa uzanmam. salon /oturma odası da mı yok bu evde?
bizde diyoruzda böyle birşey anlatırken demesi komik yani. Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi. Saçma yani çok çocukça. Burada ciddi bir şey anlatırken sevdiceğim sevgilim biricğim arım balım böceğim komik oluyor kendisine söylersen söylesin. Görmemişin sevgilisi olmuş gibi davranmasına gerek yok bence.
3'ü aynı yatağa nasıl sığıyor acaba?
bizde diyoruzda böyle birşey anlatırken demesi komik yani. Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi. Saçma yani çok çocukça. Burada ciddi bir şey anlatırken sevdiceğim sevgilim biricğim arım balım böceğim komik oluyor kendisine söylersen söylesin. Görmemişin sevgilisi olmuş gibi davranmasına gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?