yuzsuzluk otesı

ne var,nasıl bi aile bunlar

Sözlün de ailesi de abisine posta koysalar gerekirse eve almasalar nasıl o kız eve girecek Allah aşkına?
Abisi mi eve bakıyor maddi ve manevi olarak?
Eğer öyle değilse, sözlün sana yalan konuşuyor.

meryemd konuyla dalga geçenleri ciddiye alma ama bu kadar kişi aynı şeyi söylüyosa da ciddi ciddi düşün derim. Babasıyla yatmadığına göre sözlünüz anlatamadığım sorunlar var diyosun işin o tarafıda sorgulanmalı ve kesinlikle ailenle konuş canım yaşın kaç? İkinci kez nişan atsan gönlüne göre birini bulamamaktan mı korkuyosun?
Ve ne karar verdin?

Size sonuna kadar katılıyorum. Yazacaklarımı yazmışsınız zaten.

Arkadaşım bak bu kadar kişi aynı düşüncede ise bir düşün istersen, evleneceğin kişinin aile yapısıda önemli, tuhaf bir aile, ahlaki yönlerine şaştım doğrusu. Anne ve babasının yanında eve kız getirmek ve geceyi beraber geçirmek falan hayatımda duymadım böyle şeyler. Sözlünün tepki göstermemesi de pek hoş değil. Yorumların tamamını okuyamadım anladığım kadarı ile daha önce nişanlanıp ayrılmışsın. Sırf bu yüzden kendini yakma. Evlenip ayrılanlar var (ki bu da dünyanın sonu değil) ben çok garipsedim bu durumu. Bence sen bu konuyu ailenle de konuş bakalım onlar ne diyecek.

bana sen sözlünle ilgili her türlü olumsuz düşünceye kendini kapatmış gibi gözüktün.mesela evde böyle bir durum varken herkes göz yumuyorsa bu birazda sözlünün karakterini gösterir.demekki rahatsız olacak müdahil olacak kadar rahatsız etmemiş onu bu konu.bu tür şeyler aileden göregördür.iki gün sonra eşinle ilgili bir problem olsa seni aldatsa ooo erkektir yapar eder derler çünkü zina onlar için alışılagelmiş bir şey.ben ce biraz eleştirilere kulak ver.ikinci nişanın diye kendini böyle bir aileye mecbur hissetme.

Yani oturmuş bazilari kizin "sevdigim" lafina takmış.
Bu ne kıskançlık Allah askina?
Insan sevdigim canim diyemez mi?
Bal gibi de der.
O kadar zorunuza gittiyse siz de soyleyin.
Resmen kızı gaza getirip banlanmasina sebep olmussunuz. pes vallahi.

Konuna gelince de Meryem, bence de iyi düşün. Bu aileyle yapamazsin.
Sozlun de pasif kaliyor.
Biraz sesini cikarmasi gerekmez miydi?
Ailenle Paylaş ve oturup bir karar verin.
Maalesef sadece bir kişinin iyi olmasi evlilik denen kurumun güzel gececegini gostermiyor.
Yarin obur gun evlendiginizde abi denen sahis sizin evinize getirse kızı sence kardesi bir sey diyebilecek mi?
Bence diyemez ve sorunlar sorunlar sorunlar.
Ayrica koskoca insanlarin da kucak kucaga yatmasi hiç etik degil.

Bence hiç karışma ama o insanlarla arana mesafeni koy ve hiç yüz verme . Bugün sözlünün odasında kalmaya cesaret edenler, sizden yüz bulursa yarın sizin evinizde de aynı şekilde kalmak isteyebilirler.

Hala banlısın

Ne yaptım gelişme var mı merak ettim .

Sozlunuz neden odasini onlara birakiyorki yatsin yatagina cikmasin odasindanodasindan onlarda yiyorsa yine o odada yatmaya devam etsinler

hakikaten evde hiç mi yer yok oda yok ben buna takıldım...neden herkes bir yatakta yatıyor? Ben olsam yer yatağında yatardım yine de öyle sıkış tepiş yatağa uzanmam. salon /oturma odası da mı yok bu evde?

bizde diyoruzda böyle birşey anlatırken demesi komik yani. Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi. Saçma yani çok çocukça. Burada ciddi bir şey anlatırken sevdiceğim sevgilim biricğim arım balım böceğim komik oluyor kendisine söylersen söylesin. Görmemişin sevgilisi olmuş gibi davranmasına gerek yok bence.

hakikaten evde hiç mi yer yok oda yok ben buna takıldım...neden herkes bir yatakta yatıyor? Ben olsam yer yatağında yatardım yine de öyle sıkış tepiş yatağa uzanmam. salon /oturma odası da mı yok bu evde?

Orasini ben de anlamadim. Bilmiyorum valla.

Ya demekki onun anlatim tarzi bu. Bizi alakadar etmez ki.

Şu an evli değilsiniz bir şey değilsiniz
O evin içinde kimin kalıp kalmayacağı seni şu an için ilgilendirmez
Ha sözlün yerinden olmuş ona üzülürsün ama sen neden konuşacaksın ki kızla
Onca kişi varken

Bu mesaj iyi oldu,burdan sen ve senin gibiler için genel bir şey yazayım en iyisi
Aslında basit bir "sanane" ile de geliştirilebilir ama buna rağmen konuma yapışık kalmaya devam ediyorsunuz.
Bakın şimdi burasi bdv bölümü ben de buraya derdimi yazıyorum ama siz sanırım burayı metin değerlendirme platformu veya insanların üslubu ile alay etme bölümü falan sanıyorsunuz.Kimseyi buraya yazdıkları konularda -üslup noktasinda- hakaret içermedigi sürece elestiremezsiniz. Buraya derdini yazıyor diye elinize bu hakkı vermiyor.
Benim için çok kısa zamanda türlü fedakarliklar yapan birine değer veriyor olmam sizin çirkin zihinlerinizde "gorgusuzluk" olarak algilanabilir ama bunu böyle düşünseniz dahi buraya yazma gibi bir hakkınız yok buna "densizlik" diyoruz biz..

Her seyi geçtim
"Oglusum oglusum diye dolaşan yeni nesil anne,Adnan Oktar kedicik,gorgusuzluk ,buldumcuk gibi son derece itici benzetmelerinizdense benim sevgilimden Birtanem ve sevdiğim diye bahsetmem çok daha hoş bir durum.
Keşke şu bölümü başkalarına saldırma alanı olarak görmediniz.
Sonra boş yere banlanan da biz oluyoruz.
Tabi tüm bu cirkinliklere rağmen insanca ve sadece konuya yorum yapan ve bu tür densizliklere gerektiği gibi tepki veren arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum.
Senin gibileri ciddiye aldığım son yorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…