yuzsuzluk otesı

Bir de sözlüme toz kondurmadigim söylenmiş
Eleştiri, dozunda yapıldığı sürece herkese müsade var ama insan kendini bilmeli biraz
Sozlume pasif dediniz o aileden uzak ol dediniz ve bunları dikkate alarak okudum sert tepki de vermedim
Ama bir saygısızlık olduğunda tabiki de kendimi ve sözünü sizin hakaretlere karşı savunmam gerekiyor
Ama ben hastane köşelerinde yatarken geceleri elleriyle yaptığı pasta ve türlü surprizlerle bana gelen devamsızlık nedeni ile üniversitenin kabul etmediği ödevlerde sabahlara kadar bana yardım eden,kişilik olarak tam tamına uyuştugum tanıdıgim bana eski acıları unutturan "sevdicegime" kişiliği bozuk yok "abisi ve sözlün ikisi birlikte kızla yatıyorlar" gibi çirkin laflar ederseniz ben de laf söylemem o noktalarda.
Benim civik(?) Olmam da sizi ilgilendirmez bu tarzı sevmeyen benim gibi olmaz ve konudan uzak durur o kadar ama gerisi onun üstüne vazife değil

Son düzenleme:

Son durum ne Meryem? Herhangi bir değişiklik oldu mu?

Hayır ne zevk alıyorsunuz hiç tanımadığınız birine hakaret ederek??
Sanal ortam dışında nelerle karşılaşıyorsiniz neyi bastiriyorsunuz da burada tatmin oluyorsunuz ACABA
allah şifa versin sizlere tez zamanda (toplum sağlığı açısından )
Benim yazdığım sevgi sözcüklerini görgusuzluk olarak gorup de şu hakaretlere susan ve bunları destekleyen kişilerin kalbinde anca kin vardır

Son durum ne Meryem? Herhangi bir değişiklik oldu mu?
Son durum kız iyice yerleşmiş annesi köye gitti diye
ben suan kızı falan da düşünmüyorum
neye karar vericem nisan konusunda her şeyi bitirme kararı alsam nasıl vazgecicem bunu nasıl soylicem devam etsem beni neler bekliyor kafam bunlarla dolu

Bir sürü şey konuşuldu konuda ama sözlünün uykusuzluk şikayeti dışında ne düşündüğünü çok söyleyemedin. O ne diyor bu işe? Yani kendi kendine evhamlanmakla kalmıyorsundur umarım?

Bir sürü şey konuşuldu konuda ama sözlünün uykusuzluk şikayeti dışında ne düşündüğünü çok söyleyemedin. O ne diyor bu işe? Yani kendi kendine evhamlanmakla kalmıyorsundur umarım?
Ben sadece uykusuzluk konusunda şikayetçi değilim sadece bu kadar etkisiz kalması beni bu derece rahatsız etmiyordu başta ama buradaki yorumlardan sonra beni bu durum çok rahatsız etti ve bütün rrahatsızlığımi konuştuk ama sonuç alamadim ben halledicem dedi o kadar ama halledilmis bir şey yok ve o da bunalıma girdi
çıkmazdayim

Aile meselesi bu sen karisamazsin guzelim

Yoo senin şikayetin olarak değil, konu başka yerlere sapınca onun ne düşündüğüne, ne istediğine dair sen çok fazla bir şey söyleyemedin demek istemiştim, başka bir yer bulma ihtimali falan da yok muymuş?

Ama söz atmak dünyanın sonu değildir, bir de her ne kadar genel geçer bir laf gibi de gelse insanların öz karakterleri böyle kriz zamanlarında genellikle ortaya çıkar, bitirme kararını bu yüzden verirsen kendine vicdan azabıyla çok yüklenme.

Şimdi anladım pardon ya
Ben sadece rahatsız olduğunu ama pasif olduğunu anladım
Yapabilecekleri konusunda bana çok da bir şey söylemedi
Sadece ben hallederim dedi
Yapacakları hakında bir şey demedi

Ayrılsam benim için çok zor birisine başlar her açıdan

Aradaki yorumları okumadan yorum yapıyorum. Ben ailenin yeterince net bi biçimde uyarmadığını düşündüm açıkçası. Evin büyüğü elini masaya vurup bir daha bu kızla eve gelmeyeceksin dese durum değişir bence.. ayrıca kızla ilgili ciddi düşünmüyorsa neden kızın yüzüne söylemiyorlar ki? Duysun diye sesli söylemek yerine açık açık verdiği rahatsızlığı söyleseler ya.. son olarak sevgiliniz neden odasını vermiş ki? Kimse odasını vermese salonda kalmak zorunda kalsalar gitmeleri daha kolay olmaz mi?

Kızın yüzüne söyledi zaten evlenmek falan istemediğini
Aile düzgün tepki vermiyor çünkü çok da yadirgamiyorlar
Sözlum pasif olduğu için odasını veriyor

Kızın yüzüne söyledi zaten evlenmek falan istemediğini
Aile düzgün tepki vermiyor çünkü çok da yadirgamiyorlar
Sözlum pasif olduğu için odasını veriyor

Madem aile pek de yadırgamıyor kıza yahut abiye birşey demeniz çok yersiz olacaktır. Onlar varken sana ne? şeklinde bir cevap duymanız muhtemel.. ama abi ve sevgilisi kadar ailede de hata var..

Kızın yüzüne evlenmeyi düşünmediğini söylediği halde kız onunla beraberse kıza sağlam para yediriyordur. Bir de kız her daim onlarda mı kalıyor ki abisi gidince sevgilinizle kalıyor kız? Yani oraya mı taşınmış

Evet kız oraya taşındı
Para yedirme değil kız her şeye rağmen evlenmeyi umut ediyor
Aile rahatsız yeri geliyor laf vuruyor falan ama olması gerektiği gibi tepki koymuyor ben de o yüzden pek yadirgamiyorlar sadece sözde öyle diyorum

Yemin ederim aşırı geniş bir aileymiş. Hani kızla çocuk aynı eve taşınır amenna ama kızın çocuğun ailesinin yamına taşındığını ilk defa duydum.. daha neler okuyacağım bu kk da kim bilir.. walla size düşen bol bol la havle çekip sabretmek ve bir an önce evlenip sevgilinizi o evden uzak tutmaya çalışmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…