yuzsuzluk otesı

Ben hasta oldum düşünmekten rüyalarima giriyor vallahi
Ayrılma konusunda fikriniz ne pek??

Ayrılma olmuyor ki uzun süre de olmayacak gibi
adam bitti diyor kız akşam yine kapıda

Adam gerçekten istemese sence eve alıp beraber uyur mu ? Adamın da hoşuna gidiyor ya da işine geliyor bu durum belki de . Ben istemiyorum , kız peşimi bırakmıyor diyerek evdekilerin ağzını tıkıyor , kendisiyle tartışmalarını önlüyor . Hedef şaşırtmaca olabilir .
Belki.

Kismetsiz miyim neyim
Öncekinde kv ne kadar patavatsiz da olsa aile iyiydi ama adamda is yoktu
şimdi adam iyi ailede is yok

Kızı temiz aile kızı olarak görmuyormus o yüzden evlenmeye layık gormiyor ve şiddet bile uyguladı gerçekten kötü davranıyor
Belki kullanmak istiyor.

Kızı temiz aile kızı olarak görmuyormus o yüzden evlenmeye layık gormiyor ve şiddet bile uyguladı gerçekten kötü davranıyor
Belki kullanmak istiyor.

Meryem kusura bakma ama ne kadar karaktersizmiş böyle ya .
Herşeyî geçtim ama ben sözlünün tasvip etmediğini söylediği o ortamda kalmaya devam etmesine anlam veremedim . O da mı normal bulmaya başladı zamanla nedir . Yok mu hiç bir süre tavır koyup gidebileceği akrabası , arkadaşı ?

Kismetsiz miyim neyim
Öncekinde kv ne kadar patavatsiz da olsa aile iyiydi ama adamda is yoktu
şimdi adam iyi ailede is yok

Niye kısmetsiz olasın , sakın öyle düşünme . Bazı şeyleri baştan görmek , bilmek daha iyi . Adımlarını ona göre atabileceksin . Bitirsen de , devam etsen de neyle karşılaşacağını biliyorsun ona göre önlemini sana göre en uygun şekilde alabileceksin . Hiç bilmeden böylesi bir ortama evlendikten sonra şahit olsan daha mı iyi olurdu ? Umarım hakkında en hayırlı en doğru kararı alabilirsin .

Ben hasta oldum düşünmekten rüyalarima giriyor vallahi
Ayrılma konusunda fikriniz ne pek??

Gerçekten çok haklısınız. Aynı durumda olsam kendimi yer bitirir hatta sevgilimi der delirtirdim. Sevgilinizin yaşadığı ortam çok sağlıksız bir ortam doğrusu ama zaten kendisi de rahatsız bu durumdan o yüzden ayrılmayı gerektirecek bir durum yok bence. Aile de çok önemli ama geniş olmak dışında başka bir sorun yoksa devam edin derim ben.. sadece sevgiliniz gerçekten geçerli sebeplerden dolayı mı tavır koyamıyor yoksa size rahatsızmış gbi dawranıp aslında o da çok rahatsız olmuyor mu.. bunun tahlilini çok iyi yapın derim ben.. çünkü zaman zaman erkekler sevgilisi sorun çıkarmasın diye öyle davrananiliyorlar.. bir arkadaşımın sewgilisi doğum günü partisine gitmişti. Arkadaşım kapalıydı ve hiç gigmesini istemedi. Çocuk saatlerce kaldı ve gece boyu off bıktm, söylenip durmasalar çekip gidiccem gibi mesajlar attı. Çoook uzun zaman sonra kız öğrendi ki partiyi bizim oğlan organize etmiş.. yani bu durumdan eminseniz dewam edin derim iliskinize..

Yok cok eminim rahatsız olduğundan
çok teşekkür ederim fikirleriniz için

Çok haklısın

Bildiğim kadarıyla yok
evet karakter denen bişey yok malesef
normal gormiyor mutfak kıza ait ama ondan çıkan hiç bir şeyi yemiyor sofraya oturmiyor falan en fazla bunu yapabiliyor

Mesajıma cevap vermemişsin ama ben gene de son yazdıkların için birseyler demek istiyorum:
Ne kadar zamandır bu insanı tanıyorsun?
Sozlendigin zaman ailen onun ailesini nasil buldu?
Sana karsi davranislari nasil ailenin? Onunla kısa zaman içinde evlenme ihtimalin nedir?

Merhaba canim, konularini az cok biliyorum daha bir kac ay önce nisanlindan ayrildin. Simdi sözlüsün. Sana tavsiyem bu kadar aceleye getirmeyin herseyi. Sonra daha cok pisman olursun, iyice ailesini kisiyi arastirin. Ailesi böyle bir saygisizliga göz yumuyorsa onlarda normal degildir. Benim erkek kardesim böyle birşeyi yapmaya kalkissa direk evden kovulur.

bence sen karışma...ailesi laf söylüyor hala devam ediyorlar..sen söyleyince mi düzelcek?tamamen ailede bitiyor..yüz vermeselerdi oğluna ve sevgilisine...

cıvık mı? hakaret mi ettim ben sana? okuman mı ya yok te alam.işine gelmeyince konudan uzak dur. şey demeliydim dimi aaa tatlım bi odaya da siz geçin nişanlınla nolcak ?

Sana laf düşmez canım , ailesi ve kaynının bileceği iş bu , zaten kaynında kullanıyorum demeye getiriyor ve midesi çok geniş ki ailesini de ortak ediyor, senin yapacağın bişi yok, bişi dersen senden kötüsü olmaz. Nasıl olsa evlenip gideceksiniz boşverin hiç takmayın bile.

cıvık mı? hakaret mi ettim ben sana? okuman mı ya yok te alam.işine gelmeyince konudan uzak dur. şey demeliydim dimi aaa tatlım bi odaya da siz geçin nişanlınla nolcak ?
Aklım başıma geldi artık sizle ugrasmam
KİB

Kusura bakma dikkatimden kaçmış burda tartışmadan Afedersin canım
aile ilk izlenim olarak rengini belli etmiyor asla
çok şükür kısa surede evlilik olmicak
zaten evlenmek için görüştük bir kaç kere tavsiye üzerine kısa sürede gelişti her şey ama tanıyacak çok şey yaşadık

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla yok
evet karakter denen bişey yok malesef
normal gormiyor mutfak kıza ait ama ondan çıkan hiç bir şeyi yemiyor sofraya oturmiyor falan en fazla bunu yapabiliyor

Meryem bilmediğin şeyler olabilir mi ?
Herkes sözde rahatsız ama mutfak istenmediği söylenen kıza mı ait ? Yemekleri yapıyor anladığım kadarıyla . Herkes durumdan faydalanma derdinde anlaşılan .

Bence artık senin karar vermem gereken durum ailesiyle sözlünün ne kadar aynı , ne kadar farklı olduğu konusu . Aile çok önemli ama tek başına önemli değildir bana göre . Sonuçta kimse ailesini seçemiyor ama kişiliğinin ne şekilde oturduğu önemli . Sözlün sorumluluk sahibi mi , ilerde seni de böylesi kabullenemeyeceğin durumlara sokacak mı , hayır dersen herkese karşı arkanda dik durabilecek mi ?
Bunlar çok önemli , böyle şeyleri iyi düşünmeli ona göre karar vermelisin .

Ben aileyi kavrayamadım valla.
Benim babam olsa ve abim böyle bişey yapacak olsa.
Evden kovar netim yani.Öyle böyle değil atar evden.
Aile sesini çıkarmazsa o kız gider başkası gelir bu nasıl genişlik çözemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…