Ben hasta oldum düşünmekten rüyalarima giriyor vallahiYemin ederim aşırı geniş bir aileymiş. Hani kızla çocuk aynı eve taşınır amenna ama kızın çocuğun ailesinin yamına taşındığını ilk defa duydum.. daha neler okuyacağım bu kk da kim bilir.. walla size düşen bol bol la havle çekip sabretmek ve bir an önce evlenip sevgilinizi o evden uzak tutmaya çalışmak..
Ayrılma olmuyor ki uzun süre de olmayacak gibi
adam bitti diyor kız akşam yine kapıda
Kızı temiz aile kızı olarak görmuyormus o yüzden evlenmeye layık gormiyor ve şiddet bile uyguladı gerçekten kötü davranıyorAdam gerçekten istemese sence eve alıp beraber uyur mu ? Adamın da hoşuna gidiyor ya da işine geliyor bu durum belki de . Ben istemiyorum , kız peşimi bırakmıyor diyerek evdekilerin ağzını tıkıyor , kendisiyle tartışmalarını önlüyor . Hedef şaşırtmaca olabilir .
Belki.
Kızı temiz aile kızı olarak görmuyormus o yüzden evlenmeye layık gormiyor ve şiddet bile uyguladı gerçekten kötü davranıyor
Belki kullanmak istiyor.
Kismetsiz miyim neyim
Öncekinde kv ne kadar patavatsiz da olsa aile iyiydi ama adamda is yoktu
şimdi adam iyi ailede is yok
Ben hasta oldum düşünmekten rüyalarima giriyor vallahi
Ayrılma konusunda fikriniz ne pek??
Yok cok eminim rahatsız olduğundanGerçekten çok haklısınız. Aynı durumda olsam kendimi yer bitirir hatta sevgilimi der delirtirdim. Sevgilinizin yaşadığı ortam çok sağlıksız bir ortam doğrusu ama zaten kendisi de rahatsız bu durumdan o yüzden ayrılmayı gerektirecek bir durum yok bence. Aile de çok önemli ama geniş olmak dışında başka bir sorun yoksa devam edin derim ben.. sadece sevgiliniz gerçekten geçerli sebeplerden dolayı mı tavır koyamıyor yoksa size rahatsızmış gbi dawranıp aslında o da çok rahatsız olmuyor mu.. bunun tahlilini çok iyi yapın derim ben.. çünkü zaman zaman erkekler sevgilisi sorun çıkarmasın diye öyle davrananiliyorlar.. bir arkadaşımın sewgilisi doğum günü partisine gitmişti. Arkadaşım kapalıydı ve hiç gigmesini istemedi. Çocuk saatlerce kaldı ve gece boyu off bıktm, söylenip durmasalar çekip gidiccem gibi mesajlar attı. Çoook uzun zaman sonra kız öğrendi ki partiyi bizim oğlan organize etmiş.. yani bu durumdan eminseniz dewam edin derim iliskinize..
Çok haklısınNiye kısmetsiz olasın , sakın öyle düşünme . Bazı şeyleri baştan görmek , bilmek daha iyi . Adımlarını ona göre atabileceksin . Bitirsen de , devam etsen de neyle karşılaşacağını biliyorsun ona göre önlemini sana göre en uygun şekilde alabileceksin . Hiç bilmeden böylesi bir ortama evlendikten sonra şahit olsan daha mı iyi olurdu ? Umarım hakkında en hayırlı en doğru kararı alabilirsin .
Bildiğim kadarıyla yokMeryem kusura bakma ama ne kadar karaktersizmiş böyle ya .
Herşeyî geçtim ama ben sözlünün tasvip etmediğini söylediği o ortamda kalmaya devam etmesine anlam veremedim . O da mı normal bulmaya başladı zamanla nedir . Yok mu hiç bir süre tavır koyup gidebileceği akrabası , arkadaşı ?
Bir de sözlüme toz kondurmadigim söylenmiş
Eleştiri, dozunda yapıldığı sürece herkese müsade var ama insan kendini bilmeli biraz
Sozlume pasif dediniz o aileden uzak ol dediniz ve bunları dikkate alarak okudum sert tepki de vermedim
Ama bir saygısızlık olduğunda tabiki de kendimi ve sözünü sizin hakaretlere karşı savunmam gerekiyor
Ama ben hastane köşelerinde yatarken geceleri elleriyle yaptığı pasta ve türlü surprizlerle bana gelen devamsızlık nedeni ile üniversitenin kabul etmediği ödevlerde sabahlara kadar bana yardım eden,kişilik olarak tam tamına uyuştugum tanıdıgim bana eski acıları unutturan "sevdicegime" kişiliği bozuk yok "abisi ve sözlün ikisi birlikte kızla yatıyorlar" gibi çirkin laflar ederseniz ben de laf söylemem o noktalarda.
Benim civik(?) Olmam da sizi ilgilendirmez bu tarzı sevmeyen benim gibi olmaz ve konudan uzak durur o kadar ama gerisi onun üstüne vazife değil
Konuma derin bır ıyyyyk cekerek başlıyorum kızlar
Ben sozluyum Insallah yakın zamanda evlenicem
Konuyu uzun uzun acısını cıkara cıkara anlatmak Isterdım ama sızı gereksiz yormamaya calıscam
Sorun sozlumun abısının,ne oldugu belli olmayan sevdalısı
Bunlar benım sevdıcegımın odasını ask yuvasına cevırdıller kız her gun bunlarda kalıyor ve bu durum herkesi rahatsız ediyor amma bu ıkı yuzsuz hâlâ devam ediyor
Her seyi gectim bunlar benım bitanemın odasını ısgal ettiler ve sozlum,ablası ve de annesi bu ucu bır yatakta yatıyor bunlar bır odada ıkı kısı yatıyor
Sozlumun anlattığına göre aile tepkı verıyor ama bunlar takmıyor
Artık Icım ıcımı yiyor ben mı kızı uyarsm
Hadsız bır davranış olur mu
Kaynım ısteyken bu kızla sozlum yalnız kalıyor
Ya ustelik kız ıcın ciddî dusunmuyorum diyor bır de
Aklım başıma geldi artık sizle ugrasmamcıvık mı? hakaret mi ettim ben sana? okuman mı ya yok te alam.işine gelmeyince konudan uzak dur. şey demeliydim dimi aaa tatlım bi odaya da siz geçin nişanlınla nolcak ?
adi herif..Kızı temiz aile kızı olarak görmuyormus o yüzden evlenmeye layık gormiyor ve şiddet bile uyguladı gerçekten kötü davranıyor
Belki kullanmak istiyor.
Kusura bakma dikkatimden kaçmış burda tartışmadan Afedersin canımMesajıma cevap vermemişsin ama ben gene de son yazdıkların için birseyler demek istiyorum:
Ne kadar zamandır bu insanı tanıyorsun?
Sozlendigin zaman ailen onun ailesini nasil buldu?
Sana karsi davranislari nasil ailenin? Onunla kısa zaman içinde evlenme ihtimalin nedir?
Bildiğim kadarıyla yok
evet karakter denen bişey yok malesef
normal gormiyor mutfak kıza ait ama ondan çıkan hiç bir şeyi yemiyor sofraya oturmiyor falan en fazla bunu yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?