namus cinayeti olur. aa tabii yine şu y kromozomu. nnamus sadece xx ler için var :)artı aynı şeyi evdeki kız kardeşi yapmış olsa abisi gibi tolere ederler mi?
Bunun cevabı çok önemli.
Neden erkek olunca namussuzluk oluyor? Alttan alınıyor?
oda şunu diyecek. annesi babası bana birşey demiyorken sen kim oluyorsunda karışıyorsunNe tuhaf; anne baba, nişanlınız ses çıkarmıyor, çözümsüz birşey değil üstelik siz konuşmayı düşünüyorsunuz?
Ne diyeceksiniz " çık sözlümün evinden, kal derdim ama zaten ciddi düşünmüyor"
ne yılışık birşey evi yok mu bunun bedavadan geçiniuyor orda burdaAblası:
Bu evde zina yapıyorsun üstelik evlenmeyi düşünmüyorum diyorsun kimseyi bu şekilde rahatsız etme hakkın yok,demiş.
Daha ne denir ki diye düşünüyorum
Kabul edemiyorum eşi değil bir şey degil adam isteyken bu kız sözlümle aynı evde ve onun odasında
abartmıyorsun bu düpedüz rezaletBen mi abartiyorum bilmiorum ama konuyu okurken bile bir sürü saçmalık görüyorum var mı böyle bir şey Allahim sinir küpü oldummmm
var öyle sülükler ceylin her tanıştıklaırnın ailesi ile ahbap olup samimyet kuranlar gerçektenİlginç.
Baba ne yapiyor o evde onu merak ettim ?
Büyük ihtimal tepki göstermek bir yana dursun 'oğlum nasıl da çapkın ' diye gururlanıyorlardır .
Kız da sülük değil ya git deyince kalsin.
Bence konusunu bile acmamislardir.
Düzgün okuyun konuyuPardon da size ne vafize ki? Evdekiler atamamis kizi senin "ay benim bitanemin, sevdicegimn odasindan cik" lafina mi bakacak? Ilahi sen!
Ben ciddi düşünseler onaylarim diye birşey mi dedim ?Ne tuhaf; anne baba, nişanlınız ses çıkarmıyor, çözümsüz birşey değil üstelik siz konuşmayı düşünüyorsunuz?
Ne diyeceksiniz " çık sözlümün evinden, kal derdim ama zaten ciddi düşünmüyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?