yuzsuzluk otesı

oda şunu diyecek. annesi babası bana birşey demiyorken sen kim oluyorsunda karışıyorsun

Kusura bakma ama sozlun de suclu su durumda. Ne dwmek elin kizi gelip odama kapanip bir dolu halt yiyecek ben susacam. Sert bir tepki koymali ve odasini kilitlemeli. Ahlaksiz abisiyle kadina yazacak kelime bile bulamiyorum.

sözlün,annesi ve ablası 3 koca insan aynı yatakta yatıyor

valla kızı eve almasınlar yapacak bişey yok

sözlünün tuhaf bi ailesi varmış buna göz yumup bi de gözlerinin önünde yaşanmasına izin verdiğine göre. bence sen bu açıdan bu aileye girip girmek istemediğini bi düşün derim. belki de bize tam olarak ayrıntılarıyla anlatmadığından öyle görünüyor. sorduğun soruya gelince sen karışma bence sözlün ve ailesi kendi aralarında çözsünler. sen henüz aileye dahi olmadığın için iş büyürse sizin ilişkinize olumsuz yansır. umarım bir an önce kurtulursun sere serpe rahat takılan o kızdan hoş değil ama onların arasındaki mesele.

İlginç.
Baba ne yapiyor o evde onu merak ettim ?
Büyük ihtimal tepki göstermek bir yana dursun 'oğlum nasıl da çapkın ' diye gururlanıyorlardır .
Kız da sülük değil ya git deyince kalsin.
Bence konusunu bile acmamislardir.

Pardon da size ne vafize ki? Evdekiler atamamis kizi senin "ay benim bitanemin, sevdicegimn odasindan cik" lafina mi bakacak? Ilahi sen!

Sen bu aileye gelin gitmek istedigine emin misin?
Yakistiramadim dogrusu.

ev sahibinden utanmıyorsa sizin söylediğiniz sözler devede kulak kalır.

Bence kızın ailesine ulaşın sahip çıksınlar kızlarına ailesinin haberi yokmuş zaten ulaşabilirsen ulaş , sözlünün ailesinden fayda yok bari kızın ailesi öğrensin ben olsam yerinde çoktan kızla tanışırdım ve ailesine haber uçururdum.

Eee yok artik, amana Allahim. Bu mesele yalnizca zina mina meselesi de degil resmen terbiyesizlik. Ben mi cok geri kafaliyim acaba?
Çocuk eve anne babası varken kız getiriyor, anne babası istemiyor. Çocuk yine de getiriyor. Anne babası ve kardeşleri içerideyken bunlar sevişiyorlar odaya kapanıp. Kız kendini düşürdüğü durumdan zerre rahatsızlık duymuyor, oralı olmuyor.
Bu arada da rahatça sevişebilmek için kardeşlerini odadan kovuyor. Bir de üstüne ''Ben bu kızla ciddi düşünmüyorum.'' diyor.
Bu ne biçim bir aile de oğullarının cinsel ihtiyaçlarını karşılamak içi böyle bir rezilliğe ''Erkektir yapar'' diyerek göz yumuyor? Valla bence bu ailenin ahlak yapısıyla ilgili çok şey anlatıyor.

Valla meryem bence tekrar düşün canım. Ahlaksız bir aile bunlar anlattığına göre. Yarın öbürgün sözlün bir ceviz kırsa ''Erkektir yapar, ne olmuş? İsterse kuma da getirir'' der bu kafadaki insanlar.

Son düzenleme:
meryemcim benim kuzenimin mustakbel eşi de kına gecesi akşamı annesi babası kendisi bir yatakta yatmıştı aklıma onu getirdi onların yaptığo mecburiyet değil saçmalıktı. neyse alakası yok tabi aile geniş bir aile mi onu merak ettim ?
yan odada elalemin kızı oğluyla yatıyor aile de birşey demiyor
ne bileyim ilginç alsın götürsün baska yere orda yapsın ne yapıyorsa tövbe

ne yılışık birşey evi yok mu bunun bedavadan geçiniuyor orda burda
midem bulandı

var öyle sülükler ceylin her tanıştıklaırnın ailesi ile ahbap olup samimyet kuranlar gerçekten

o kadar azgın şeyine sahip olamıyorsa kızla evden taşınsın birlikte yaşasın bari ne idüğü belirisiz bir ilişkiyi aile içinde yaşamak nedir seks vs değil konu ailesine ana babasına bir nebze saygısı yok
edep yahu edep

Annesini ablasini dinlemeyen , seni neden dinlesinki ?
Bence sen hic karismamalisin ..
Cok rahatsiz oluyorsa sozlun ailesi tutacaklar kizin kolundan koyacaklar kapiya , birdaha ne gelir nede kalir .

Pardon da size ne vafize ki? Evdekiler atamamis kizi senin "ay benim bitanemin, sevdicegimn odasindan cik" lafina mi bakacak? Ilahi sen!
Düzgün okuyun konuyu
Ben bu ima olayının dışında farklı çözümler tavsiyeler arıyorum

Ben ciddi düşünseler onaylarim diye birşey mi dedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…