yuzsuzluk otesı

baba neden buna izin veriyor
Oky aslında konu çok derin ben kısaca anlatmaya çalıştım ama bir sürü soru işaretleri oluşmuş haklı olarak
Sonuç olarak ben aileyi zaten tuhaf buluyorum ama o kısmıyla ilgilenmemeye çalışıyorum benim için önemli olan sözlüm
O her şeyin farkında ve evlenince onlardan çok uzak olucaz
O zamana kadar da böyle saçmalıklari çekiyoruz fakat ailem bu anormallik leri bilse ne olur bilmiyorum
Zaten başmdan bir nisanlilik geçti bu ikincisi ve ben doğru kişiyi bulduğuma inanıyorum
O yüzden aile böyle de olsa direk kestirip Atamam ki

Kayniniz yetiskin bir birey, calisiyor ana evi yok. Sevgilisini annesinin evine atmis. Tsmsm da bu sdam normalde nerede yasiyor? Nerede uyuyor da simdi sozlunun odasini kullaniyor lar? Ve sozlun neden butun gun evde?
Tum gün evde olan bu adamın sevgilisi
Isten de çıktı ve her dk evde
Sözlüm de bazı şeyleri beklediği için şu sıralar evde olmak zorunda -mmesleki acıdan-

ne yılışık birşey evi yok mu bunun bedavadan geçiniuyor orda burda
midem bulandı
Bi şekilde evleneceğine iinanıyor
Adam ayrlmaya kalksa hemen intihar tesebbusleri falan yahu dayak bile yemiş bundan
Bütün bunlardan ailesi habersiz

yuhh diyorum öncelikle

gerçekten rahatsız olan ana baba oğluna bi güzel azar çeker kızada haddini bildirir yani tamam kızda suçluda o eve yüz bulupta geliyo senin yapabilceğin bişey yok

yuhh diyorum öncelikle

gerçekten rahatsız olan ana baba oğluna bi güzel azar çeker kızada haddini bildirir yani tamam kızda suçluda o eve yüz bulupta geliyo senin yapabilceğin bişey yok
Sozlumle konuştum birseyler yapacak
Ama içimde kaldı yeri veya zamanı gelirse en azından üstü kapalı laf vurcam

Düzgün okuyun konuyu
Ben bu ima olayının dışında farklı çözümler tavsiyeler arıyorum

Sen suan o aile icin dis kapinin dis mandalisin canim kusura bakma ama. Annesi kalkip sana sen neden burnunu sokuyorsun derse aglama. Ki ben annenin yerinde olsam, olayi ya BEN cozerdim ya BEN cozerdm. Baska yolu yok. Eger yapamazsam kimseye de care arattirmam.

sizin yapabileceğiniz hiç ama hiç bir şey yok.. Bir yatakta 3 kişi yatmayı göze aldıktan sonra sizi dinleyen çıkmaz.. zaten siz değil sözlünüz yapacak, pılı- pırtıyı toplayıp çıkacak o evden.. gerekirse bir ev kiralayacak orada yaşayacak.. bildiğimiz yol geçen hanına dönmüş ev ahlaksızlığın dibi artık.. çalışıyor mu, okuyor mu bilmiyorum ama o evden çıkmaktan başka yolu yok.. yani kızmayacağını bilsem ilişkini gözden geçir diyeceğim çünkü aile, aile değil ne yazık ki..

abi ve sevgilisine söyleyecek laf bulamıyorum ama aile ses etmedikten sonra yapacak bir şey yok.ayrıca sözlün neden babasının odasında kalmıyor da, annesi ve kardeşiyle aynı odada kalıyor.

Ay kimse kendi zevki için başkasının huzurunu kaçıramaz
Gitsinler başka yerde takılsınlar
Niye kovmuyorlar ki

bu kadr rahatini ne gordum ne duydum.
sen sakin karisma ama.
Sen el kizisin.
Ne desen gozlerine batar.
Belki o kizdan kurtulursun ama bugunde yarinda abisi senin sevgilinin abisi olacak.
Yuz yuze bakicaksiniz.

Arkadaslar, ciddi bir şekilde konuştm sozlumle
Ailenin yeteri kadar tepki vermedigini o da kabul ediyor ve kendisi alıp karsisina konuşmaktan başka yapabilcek bir şeyinin olmadığını söylüyor
Evet eğer bu konuda tek kaldıysa bu adam ne yapabilir ki
Bir de baba ile yatma olayı sorulmuş
Babası çok daha anormal biri ,ayrıntıya giremem ama o adamla kalamaz
Anne ve abla ile uyumak anormal olabilir ama onun şu anda başka bir çaresi yok
Ben konuştum tekrar görüşecek konuyu abisiyle
Ailenin anormal olduğunu ben de biliyorum ama su olaydan sözlum hakkında gereksiz cikarimlar yapmayın

Allah evladında hayırlısını versin canım.abisi kafasına buyruk yaşayan birisi ve kim bilir ne tür korkuları varki sessiz kalmışlar.yoksa hangi aile sessiz kalabilirki.benim rahmetli dayımda böyleydi.dedem anneannem hiç bi şekilde söz geçiremezdi.arada olan sözlüne olmuş yazık.inşallah abisiyle konuşması işe yarar.o yüzsüz kızda defolur gider inş

Ben bu konularda nasıl sözlumü suclayabilirim ki değil mi
Ne yapayım böyle bir ailesi böyle bir ağabeyi var
Konuşmaktan başka ne yapabilir
Ana baba kovmadiktan sonra
amin bu arada :)

yuh artık yaaaa, suç abisinde bence getirmesin eve, ne saçmalık rahatlığa bak!

Bu çok daha tehlikeli hem ulasaman ki istesem de

Ben bu konularda nasıl sözlumü suclayabilirim ki değil mi
Ne yapayım böyle bir ailesi böyle bir ağabeyi var
Konuşmaktan başka ne yapabilir
Ana baba kovmadiktan sonra
amin bu arada :)
sözlünün bencede suçu yok.babası tepki göstermesi gerek ama demekki var adamcağızında bi çekincesi.yoksa hangi baba razı olur böyle bişeye.canım bu arada sen sakın o kızla konuşma.o kızda rahat dünya umrunda değil.basına bela alma

evdekileri takmayan seni neden/nasil dinlesin? + ev halki da bi tuhaf bence..

evdekileri takmayan seni neden/nasil dinlesin? + ev halki da bi tuhaf bence..
Mesele illa benim uyarmam değil ki genel olarak buna takıldı herkes
ama benim istediğim, bu sorun nasıl çözülebilir
Onun disinda aile bana da tuhaf geliyor bazı şeyleri anlatmıştı ama yeni yeni gozlemledigim olaylar çıkıyor ortaya
Aile yüzünden Adami suclayamam ama dersiniz ki aile evlilikte çok etkili, ilişkini gözden geçir
saygı duyarım dikkate alırım

Sen konuşsanda seni takcagını sanmıyorum.Belli ki kız baya geniş.Ee aile de tepki göstermıyosa pek fazla yapcak bıse yok.Sonucta abısı de koskoca adam oda takmıyodur halıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…