Oky aslında konu çok derin ben kısaca anlatmaya çalıştım ama bir sürü soru işaretleri oluşmuş haklı olarakbaba neden buna izin veriyor
Tum gün evde olan bu adamın sevgilisiKayniniz yetiskin bir birey, calisiyor ana evi yok. Sevgilisini annesinin evine atmis. Tsmsm da bu sdam normalde nerede yasiyor? Nerede uyuyor da simdi sozlunun odasini kullaniyor lar? Ve sozlun neden butun gun evde?
Bi şekilde evleneceğine iinanıyorne yılışık birşey evi yok mu bunun bedavadan geçiniuyor orda burda
midem bulandı
Sozlumle konuştum birseyler yapacakyuhh diyorum öncelikle
gerçekten rahatsız olan ana baba oğluna bi güzel azar çeker kızada haddini bildirir yanitamam kızda suçluda o eve yüz bulupta geliyo senin yapabilceğin bişey yok
Düzgün okuyun konuyu
Ben bu ima olayının dışında farklı çözümler tavsiyeler arıyorum
Sözlün bence ikisini alıp karşısına konuşsun, sadece abisiyle de konuşabilir ikisiyle de olabilir ama biran önce konuşmalı benceYani annesi ablası değil sözlum mu konussun
kızla birlikte mi yoksa tek mi ?
Allah evladında hayırlısını versin canım.abisi kafasına buyruk yaşayan birisi ve kim bilir ne tür korkuları varki sessiz kalmışlar.yoksa hangi aile sessiz kalabilirki.benim rahmetli dayımda böyleydi.dedem anneannem hiç bi şekilde söz geçiremezdi.arada olan sözlüne olmuş yazık.inşallah abisiyle konuşması işe yarar.o yüzsüz kızda defolur gider inşArkadaslar, ciddi bir şekilde konuştm sozlumle
Ailenin yeteri kadar tepki vermedigini o da kabul ediyor ve kendisi alıp karsisina konuşmaktan başka yapabilcek bir şeyinin olmadığını söylüyor
Evet eğer bu konuda tek kaldıysa bu adam ne yapabilir ki
Bir de baba ile yatma olayı sorulmuş
Babası çok daha anormal biri ,ayrıntıya giremem ama o adamla kalamaz
Anne ve abla ile uyumak anormal olabilir ama onun şu anda başka bir çaresi yok
Ben konuştum tekrar görüşecek konuyu abisiyle
Ailenin anormal olduğunu ben de biliyorum ama su olaydan sözlum hakkında gereksiz cikarimlar yapmayın
Ben bu konularda nasıl sözlumü suclayabilirim ki değil miAllah evladında hayırlısını versin canım.abisi kafasına buyruk yaşayan birisi ve kim bilir ne tür korkuları varki sessiz kalmışlar.yoksa hangi aile sessiz kalabilirki.benim rahmetli dayımda böyleydi.dedem anneannem hiç bi şekilde söz geçiremezdi.arada olan sözlüne olmuş yazık.inşallah abisiyle konuşması işe yarar.o yüzsüz kızda defolur gider inş
yuh artık yaaaa, suç abisinde bence getirmesin eve, ne saçmalık rahatlığa bak!Konuma derin bır ıyyyyk cekerek başlıyorum kızlar
Ben sozluyum Insallah yakın zamanda evlenicem
Konuyu uzun uzun acısını cıkara cıkara anlatmak Isterdım ama sızı gereksiz yormamaya calıscam
Sorun sozlumun abısının,ne oldugu belli olmayan sevdalısı
Bunlar benım sevdıcegımın odasını ask yuvasına cevırdıller kız her gun bunlarda kalıyor ve bu durum herkesi rahatsız ediyor amma bu ıkı yuzsuz hâlâ devam ediyor
Her seyi gectim bunlar benım bitanemın odasını ısgal ettiler ve sozlum,ablası ve de annesi bu ucu bır yatakta yatıyor bunlar bır odada ıkı kısı yatıyor
Sozlumun anlattığına göre aile tepkı verıyor ama bunlar takmıyor
Artık Icım ıcımı yiyor ben mı kızı uyarsm
Hadsız bır davranış olur mu
Kaynım ısteyken bu kızla sozlum yalnız kalıyor
Ya ustelik kız ıcın ciddî dusunmuyorum diyor bır de
Bu çok daha tehlikeli hem ulasaman ki istesem deBence kızın ailesine ulaşın sahip çıksınlar kızlarına ailesinin haberi yokmuş zaten ulaşabilirsen ulaş , sözlünün ailesinden fayda yok bari kızın ailesi öğrensin ben olsam yerinde çoktan kızla tanışırdım ve ailesine haber uçururdum.
sözlünün bencede suçu yok.babası tepki göstermesi gerek ama demekki var adamcağızında bi çekincesi.yoksa hangi baba razı olur böyle bişeye.canım bu arada sen sakın o kızla konuşma.o kızda rahat dünya umrunda değil.basına bela almaBen bu konularda nasıl sözlumü suclayabilirim ki değil mi
Ne yapayım böyle bir ailesi böyle bir ağabeyi var
Konuşmaktan başka ne yapabilir
Ana baba kovmadiktan sonra
amin bu arada :)
evdekileri takmayan seni neden/nasil dinlesin?Konuma derin bır ıyyyyk cekerek başlıyorum kızlar
Ben sozluyum Insallah yakın zamanda evlenicem
Konuyu uzun uzun acısını cıkara cıkara anlatmak Isterdım ama sızı gereksiz yormamaya calıscam
Sorun sozlumun abısının,ne oldugu belli olmayan sevdalısı
Bunlar benım sevdıcegımın odasını ask yuvasına cevırdıller kız her gun bunlarda kalıyor ve bu durum herkesi rahatsız ediyor amma bu ıkı yuzsuz hâlâ devam ediyor
Her seyi gectim bunlar benım bitanemın odasını ısgal ettiler ve sozlum,ablası ve de annesi bu ucu bır yatakta yatıyor bunlar bır odada ıkı kısı yatıyor
Sozlumun anlattığına göre aile tepkı verıyor ama bunlar takmıyor
Artık Icım ıcımı yiyor ben mı kızı uyarsm
Hadsız bır davranış olur mu
Kaynım ısteyken bu kızla sozlum yalnız kalıyor
Ya ustelik kız ıcın ciddî dusunmuyorum diyor bır de
Mesele illa benim uyarmam değil ki genel olarak buna takıldı herkesevdekileri takmayan seni neden/nasil dinlesin?+ ev halki da bi tuhaf bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?