- 18 Ekim 2015
- 204
- 268
- 103
- Konu Sahibi mavikelebekbk
-
Ay valla bi onceki mesajından sonra bunu görünce bi mutlu oldum ki anlatamamKızlar bugün yeniden eski psikolojim ile başladım.
Sabah: 1 kk peynir 1 bardak çay . yarım litre su . yarım salatalık 4 zeytin.
Ara:mandalina 1 çay bardağı tarçınli süt.
HoşgeldinnMerhaba ne kadar aynı duygulara sahipmişiz başlık hemen dikkatimi çekti sana kilo yakışıyor yüzün zaten çok güzel cümlesini duymaktan ne kadar da sıkılmıştım demekki yalnız değilmişim evet kendimden utanıyorum ilk defa zayıflamaktan başka çarem yok kendime olan saygımı daha fazla yitirmemek için kendime yeniden güvenebilmek için
Ama sizler çok az giriyorsunuz. senin kilonu çok merak ediyorum. Hiç fire vermedin demiAy valla bi onceki mesajından sonra bunu görünce bi mutlu oldum ki anlatamam
Sağlıksız birsey yemedim ama spor ve porsiyon konusunda aynı şeyi diyemeyecegim. İnşallah + felan çıkmaz ya yarin uyanır uyanmaz 1 saat eliptik yapacağım. Birde ödem çayı içeceğim ki arti çıkaçağı varsa bile çıkmasın. Moralim bozulmasınAma sizler çok az giriyorsunuz. senin kilonu çok merak ediyorum. Hiç fire vermedin demi
Hepimiz en az bir kez duymuşuzdur senin yüzün çok güzel diye. İnanmayın bunlara. Bıngıl bıngıl gıdı , tren yolu gibi yanak izleri , iyice gömülmüş gözlerle hiçte güzel gözüktüğümü õsanmıyorum. Avutulmak için böyle şeyler duymak istemiyorum. Avutulmak yerine birilerinin yeter yeme be hayvan gibisin zayıfla artık demesini bekliyordum. Sanki birilerinin itelemesi olmadan hiç bir şey yapamıyormuşum gibi. Birinin ağzından değil ama benzer şeyleri duymuş gibi oldum aslında. 5 dakika önce vücut kitle indeksime göre artık resmi bir obez olduğumu öğrendim. Sığamadığım onca kiyafetin yanına şişman lafınada sığamamışım. Bende kendimi iteleyecek bir yol olarak böyle bir konu açma kararı aldım. Bu bir başarı yazısı değilde bir başarısızlık yazısıda olabilir. İlk hedefim obez kavramından kurtulmak! 78.5 kilogram olmam gerekiyor obezlikten çıkıp şişman kategorisine girebilmem için. Bu bir pazartesi diyeti değil! Benim gibi kendinden utanan başkalarıda varsa birbirimize destek olalım isterim
Bu hafta galiba hepimiz biraz biraz kaçırmışiz. bir daha yapmak yok. ben 20 gün abur cubur yemeyeceğime günde 3 litre su içeceğime . Akşam 6 da sonra yemek yemeyeceğime söz verdim kendime önceden 20 günde 4 kilo vermiştim. bakalım şimdi ne olacakSağlıksız birsey yemedim ama spor ve porsiyon konusunda aynı şeyi diyemeyecegim. İnşallah + felan çıkmaz ya yarin uyanır uyanmaz 1 saat eliptik yapacağım. Birde ödem çayı içeceğim ki arti çıkaçağı varsa bile çıkmasın. Moralim bozulmasın
Çok teşekkür ederim. Bebiş hayırlı olsunAma gerçekten yüzün çok güzel. Görüntü için değil sağlığı için kilo vermeli insan. "Sisman" değil de kilolu olmak hakikaten kötü bi durum. Hayatımda ilk defa 77 kiloya çıktım hamileligim dolayısı ile ve artık eski giysilerime sigamamam beni üzüyor. Ama biliyorum ki bu kilolar gidicek bu geçici bi durum. Şimdiden kolay gelsin kendinizi zorlamadan kendinize inanarak başarabilirsiniz.
Ay maşallah sanaBu hafta galiba hepimiz biraz biraz kaçırmışiz. bir daha yapmak yok. ben 20 gün abur cubur yemeyeceğime günde 3 litre su içeceğime . Akşam 6 da sonra yemek yemeyeceğime söz verdim kendime önceden 20 günde 4 kilo vermiştim. bakalım şimdi ne olacak
Maşallah ya. Çok iradelisin. Bu akşam leslie 3 yaparım inşallah.Ay maşallah sana
Keşke kabak tatlısı yemeseydin
Annemde pişirdi de dokunmadim valla
Bi leslie yürüyüş felan yap vaktin varsa , akşamda çok yeme dengele
Ben güne 50 dk eliptik ile başladım. Güzelde gidiyorum. Dünden beri patates böreği , un helvası , çikolata ve kabak tatlisina direndimbu anam yok mu
hoşbuldumm teşekkür ederimHoşgeldinn
Çok iyi ya hiç gitmemiş de olabilirdiİyi akşamlar kızlar belki yarın gjremem diye şimdi güncel kilomu yazmak istedim 58.5 idim 58 geldim bu hafta kacamaklarim oldu o yüzden az gitti hepinize başarılar yarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?