Yüzü güzel şişman kız

Hoşgeldinn

Kızlar genel olarak hepinizden özür diliyorum. Ara vermeyi istemezdim ama arkadaşlarımın isteklerine karşı gelemedim. Battı balık yan gider diye de 1 hafta da tekrar verdiğim kiloları aldım herald. sinir stres olunca çok yemek yiyorum. O yüzden eve ıvır zıvır almamaya karar verdim. Dün gece eşim ile de konuştum. Garibim tamam sana destek olacağım dedi. Aslında benim kilo vermemi istemiyormuş . ama sen çok üzülüyorsun o yüzden yanında olacağım dedi. Aramızda 7 yaş var ve herkes bizi yaşıt sanıyor

Akşam salata. 2 kepçe çorba ve cig köfte lavasinin çeyreği 2 kıymalı köfte. İnşallah bugün böyle kapatacağım . taviz vermek yok. Sizler ne yaptınız

Ama sizler çok az giriyorsunuz. senin kilonu çok merak ediyorum. Hiç fire vermedin demi
Sağlıksız birsey yemedim ama spor ve porsiyon konusunda aynı şeyi diyemeyecegim. İnşallah + felan çıkmaz ya yarin uyanır uyanmaz 1 saat eliptik yapacağım. Birde ödem çayı içeceğim ki arti çıkaçağı varsa bile çıkmasın. Moralim bozulmasın

Ama gerçekten yüzün çok güzel. Görüntü için değil sağlığı için kilo vermeli insan. "Sisman" değil de kilolu olmak hakikaten kötü bi durum. Hayatımda ilk defa 77 kiloya çıktım hamileligim dolayısı ile ve artık eski giysilerime sigamamam beni üzüyor. Ama biliyorum ki bu kilolar gidicek bu geçici bi durum. Şimdiden kolay gelsin kendinizi zorlamadan kendinize inanarak başarabilirsiniz.

Bu hafta galiba hepimiz biraz biraz kaçırmışiz. bir daha yapmak yok. ben 20 gün abur cubur yemeyeceğime günde 3 litre su içeceğime . Akşam 6 da sonra yemek yemeyeceğime söz verdim kendime önceden 20 günde 4 kilo vermiştim. bakalım şimdi ne olacak

Sabah: 1 kk peynir 1 bardak çay . yarım litre su . yarım salatalık 4 zeytin.

Ara:1 büyük mandalina ve 1 çay bardağı tarçınli süt

Akşam salata. 2 kepçe çorba ve cig köfte lavasinin çeyreği 2 kıymalı köfte.

Ara: 5 6 tane kestane

2 litre su. 3 e tamamlarim yatmadan

Kestane ye rağmen güzel bir gün geçirdim

Çok teşekkür ederim. Bebiş hayırlı olsun
Tabiki başarabiliriz yeter ki bırakmayalim

Ay maşallah sana
Keşke kabak tatlısı yemeseydin
Annemde pişirdi de dokunmadim valla
Bi leslie yürüyüş felan yap vaktin varsa , akşamda çok yeme dengele
Ben güne 50 dk eliptik ile başladım. Güzelde gidiyorum. Dünden beri patates böreği , un helvası , çikolata ve kabak tatlisina direndim bu anam yok mu

Maral
Maşallah ya. Çok iradelisin. Bu akşam leslie 3 yaparım inşallah.

Kızlar aç kaldım. yemin etmiŞtim 6 dan sonra birşey yemeyeceğim diye ve saat 3 de 2 dilim ekmek ve peynir yedim. Ayran içtim sonra uyudum kalktığım da saat 18.10 du

İyi akşamlar kızlar belki yarın gjremem diye şimdi güncel kilomu yazmak istedim 58.5 idim 58 geldim bu hafta kacamaklarim oldu o yüzden az gitti hepinize başarılar yarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…