- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
- 53
- Konu Sahibi mavikelebekbk
İnşallah canımTebrik ederim maşallah umarım hep böyle devam eder :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımTebrik ederim maşallah umarım hep böyle devam eder :)
Canım benim ki 1 aygecikti malesef.Öyle deme ben bu hafta özel gunumdeydim kilo almisimdir hem geç oldum hemde 5 gün oldum normalde hep 3 gün oluyordum
Canım benim supersin :) tebrik ediyorum seniAy ben yokken ne çok şey konuşmuşsunuz
Bugün sınavım olduğu için dün giremedim maalesef internete bu sabah tartıldım vee 66,8 olmuşum yeni başlamama rağmen -1,2 kilo bana çok iyi geldi
Ve bugün yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta salatalık kk kadar peynir yedim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum yine ton balığı yiyorum maalesefyanında da 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonra da spora inerim bugün çok mutluyum sınavım çok güzel geçti kilo da vermişim daha ne olsun![]()
İkinizde süpersiniz yaa maşallah sizeCanım benim supersin :) tebrik ediyorum seni
Kizlaaaar 61.2 idim en son su an 59.8 çok mutluyum :) ki çıplak tartilmadim ayakkabi falan da vardi
Çok teşekkür ederim :)) almisimdir diye dusunurken vermisimİkinizde süpersiniz yaa maşallah size![]()
Teşekkürler canım benim daha iyi sonuçlara :)Çok çok tebrik ederim canııım![]()
İlk hedefim tamamlandığı için kendime yeni bir hedef koydum
Bmi da 29.9 un üstü obezite
25 - 29.9 un arası ise hafif şişman/obezite öncesi/ fazla kilolu diye isimlendiriliyor
Bunuda kendi içinde ikiye bölmüşler
Birincisi 27.5 - 29.9
İkincisi 27.5 - 25 arası
Bende kendime yeni hedef olarak 27.5 i koydum. 27.5 olabilmem için tam 72 kilo olmam gerekiyor. 6.1 kilo vermek demek oluyor bu. Bende kendime bunun için 2 ay koyuyorum
Sizin hedefleriniz neler?
Benim hedefim 65.5 dan 54 e dusmekti 59.8 geldim şimdi ki hedefim 57 sonra 55 ve en son 54 :)İlk hedefim tamamlandığı için kendime yeni bir hedef koydum
Bmi da 29.9 un üstü obezite
25 - 29.9 un arası ise hafif şişman/obezite öncesi/ fazla kilolu diye isimlendiriliyor
Bunuda kendi içinde ikiye bölmüşler
Birincisi 27.5 - 29.9
İkincisi 27.5 - 25 arası
Bende kendime yeni hedef olarak 27.5 i koydum. 27.5 olabilmem için tam 72 kilo olmam gerekiyor. 6.1 kilo vermek demek oluyor bu. Bende kendime bunun için 2 ay koyuyorum
Sizin hedefleriniz neler?
Tebrik ederim canımAy ben yokken ne çok şey konuşmuşsunuz
Bugün sınavım olduğu için dün giremedim maalesef internete bu sabah tartıldım vee 66,8 olmuşum yeni başlamama rağmen -1,2 kilo bana çok iyi geldi
Ve bugün yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta salatalık kk kadar peynir yedim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum yine ton balığı yiyorum maalesefyanında da 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonra da spora inerim bugün çok mutluyum sınavım çok güzel geçti kilo da vermişim daha ne olsun![]()
Kızlar durumu kişisel bilgileri açıp resmin altında özel başlık var oradan değiştirin![]()
Liste yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. O yüzden bu mantıklı geldi şekerler. Hem hepimiz birbirimizin değişimini her zaman göreceğiz . yesa sen kaç yaşındasin