- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mevsim9080
-
12 buçuk falandı sanırım saat. ama inanın çok utandım. Her zaman olan şeyde değil ama işteEviniz sonuçta sokakta bagirmadiniz ya olabilir bence saat 11 igecmisse ve bagirip çağırmaniz uzun sürmüşse hadi utanın onun aksi takdirde onlar utansin dinlemişler susup demek ki bardak falan mi dayadilar ki :)
Baya şiddetli vurdular da.Niye evin içinde tartışmak utanılacak bişey mi?
Onlar utansın o zaman siz niye utanıyosunuz?Baya şiddetli vurdular da.
Aslında kavga denemez ama olayım başında birşey yokkken biraz güldük eğlendik sonra iş kızışınca en son bambam bir vurdularDuyarsa duysun nolacak onlar hiç mi kavga etmiyor sanki? İki güne unuturlar
Kırk yılda bir olan şey için duvara vurmaya onlar utanmamışlar. İnsanlık hali olabilir sürekli olmadığı müddetçe sorun yapılmamalı.12 buçuk falandı sanırım saat. ama inanın çok utandım. Her zaman olan şeyde değil ama işte
Valla bir kez de adam şey demişti o zamanlar bizde ablamlar kalıyordu. Ablanlar varken tvnin sesini çok açıyonuz galiba. Şok oldum bende anlayamadılar diziyi falan dedim birşey uydurup geçtim ama bunda çok utandımOnlar utansın o zaman siz niye utanıyosunuz?
Yok sürekli değil tabiki ama şimdi öyle bir vurdular ki baya suçlu hissettim kendimi açıkçası denk gelmeyiz umarım.Kırk yılda bir olan şey için duvara vurmaya onlar utanmamışlar. İnsanlık hali olabilir sürekli olmadığı müddetçe sorun yapılmamalı.
Tabiki ama işte insan böyle olunca utanıyor bide konusma sesleri geldi kim bilir ne dediler.Herkes tartışıyor bence endişeye gerek yok. Kavgasız gürültüsüz ev olmaz zaten.
Sürekli olmayan bir sey için vurmalari ayıp olmuş boşverin bence.12 buçuk falandı sanırım saat. ama inanın çok utandım. Her zaman olan şeyde değil ama işte
Kızlar iyi geceler bu konu açılmaya değer miydi bilmiyorum ama bu utançla anca buraya yazabilirdim. Eşimle bir konu hakkında konusuyorduk konu en son zıtlaşmaya kadar vardı ve eşimi uyarmama rağmen beni sinir etti bağırmak zorunda kaldım o sırada yukarıdan duvara şiddetli bir ses gelmez mi tabi eşimde bende nasıl utandık. Yukarmızda yaşlı bir amca var bazende kızları damadı gelir, duvara vurulduktan sonra birileri sanki kızları söylendi ama anlayamadım. Şuan utancımdan yerin dibinden yazıyorum resmen size. Amcayla sadece merhaba merhabayız ama biz hariç 2 komşu daha var onlarla samimiler dedim acaba anlatır mı. Şuan bildiğiniz kuruyorum panikten ama denk gelirsek kapıda falan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum.
Huysuz ihtiyar belli ki, kafaya takmaya değmez.?Valla bir kez de adam şey demişti o zamanlar bizde ablamlar kalıyordu. Ablanlar varken tvnin sesini çok açıyonuz galiba. Şok oldum bende anlayamadılar diziyi falan dedim birşey uydurup geçtim ama bunda çok utandım
Aynen denk gelince konuyu açarsa ilk dicektim misafir vardı falan ama sonra dedim çocuk gibi yalan söylemeye gerek yok. Kusura bakmayın insalık hali bir daha olmaz deyip geçerim.Sürekli olmayan bir sey için vurmalari ayıp olmuş boşverin bence.
Saatlerce bağırma olmadı ama biraz yüksek sesle konusuldu en sonda da bağırmıştım sanırım hepsi gitti yukarı rahatsız oldu.Evinizde tartışıp bağırmanız normal, saatlerce bağırmadıysanız tabi. Anlık herkesin evinde illa ki olur ufak tefek tartışma bağırma. Onların vurması ayıp olmuş. Her zaman olan birşey değilse binde bir bu tarz şeylere hoşgörü ile bakılmalı. Ama dediğim gibi binde bir olan birşey ise. Sonuçta karı koca tartışabilir.
İnşallah denk gelmeyizHuysuz ihtiyar belli ki, kafaya takmaya değmez.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?