- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mevsim9080
:)))hahhaha yarıldımm , helal gız sanaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))hahhaha yarıldımm , helal gız sanaa :)
Öyle tabi ama işte anlık nasıl artık kötü olduysam yazma gereği duydum :)Ya bişiycik olmaz takmayın kafanıza yatın uyuyun gerçekten ..unutmayın hiç kimse mükemmmel değildir..
Cok abartıyorsunuzKızlar iyi geceler bu konu açılmaya değer miydi bilmiyorum ama bu utançla anca buraya yazabilirdim. Eşimle bir konu hakkında konusuyorduk konu en son zıtlaşmaya kadar vardı ve eşimi uyarmama rağmen beni sinir etti bağırmak zorunda kaldım o sırada yukarıdan duvara şiddetli bir ses gelmez mi tabi eşimde bende nasıl utandık. Yukarmızda yaşlı bir amca var bazende kızları damadı gelir, duvara vurulduktan sonra birileri sanki kızları söylendi ama anlayamadım. Şuan utancımdan yerin dibinden yazıyorum resmen size. Amcayla sadece merhaba merhabayız ama biz hariç 2 komşu daha var onlarla samimiler dedim acaba anlatır mı. Şuan bildiğiniz kuruyorum panikten ama denk gelirsek kapıda falan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum.
Abartmıyorum abartı olan yukarıdan yukarıdan gelen deli gibi vurma sesiydi.Cok abartıyorsunuz
Demıssınızya nasıl yuzlerıne bakıcam bunda abartıyorsunuz dedım zatenAbartmıyorum abartı olan yukarıdan yukarıdan gelen deli gibi vurma sesiydi.
Valla irkildik yattık hemenNe var bagırmada hemen duvara vurulacak ne var. Herkes evinde tartışmıyor sanki onlar utansın. Ben olsam duvara geri vururdum![]()
tesekkürlerBirşey olmaz.
Her evde olur.
Ses sizden gelmiyormuş gibi davranmışsınız oda iyimişValla irkildik yattık hemen![]()
Kızlar iyi geceler bu konu açılmaya değer miydi bilmiyorum ama bu utançla anca buraya yazabilirdim. Eşimle bir konu hakkında konusuyorduk konu en son zıtlaşmaya kadar vardı ve eşimi uyarmama rağmen beni sinir etti bağırmak zorunda kaldım o sırada yukarıdan duvara şiddetli bir ses gelmez mi tabi eşimde bende nasıl utandık. Yukarmızda yaşlı bir amca var bazende kızları damadı gelir, duvara vurulduktan sonra birileri sanki kızları söylendi ama anlayamadım. Şuan utancımdan yerin dibinden yazıyorum resmen size. Amcayla sadece merhaba merhabayız ama biz hariç 2 komşu daha var onlarla samimiler dedim acaba anlatır mı. Şuan bildiğiniz kuruyorum panikten ama denk gelirsek kapıda falan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum.
anlatırsa anlatsın neden utanıyorsun onlar güllük gülistanlık değildir emin ol.Kızlar iyi geceler bu konu açılmaya değer miydi bilmiyorum ama bu utançla anca buraya yazabilirdim. Eşimle bir konu hakkında konusuyorduk konu en son zıtlaşmaya kadar vardı ve eşimi uyarmama rağmen beni sinir etti bağırmak zorunda kaldım o sırada yukarıdan duvara şiddetli bir ses gelmez mi tabi eşimde bende nasıl utandık. Yukarmızda yaşlı bir amca var bazende kızları damadı gelir, duvara vurulduktan sonra birileri sanki kızları söylendi ama anlayamadım. Şuan utancımdan yerin dibinden yazıyorum resmen size. Amcayla sadece merhaba merhabayız ama biz hariç 2 komşu daha var onlarla samimiler dedim acaba anlatır mı. Şuan bildiğiniz kuruyorum panikten ama denk gelirsek kapıda falan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum.
BuBen de bi şey oldu sandım.. Derdiniz bu mu?
Kesinlikle.anlatırsa anlatsın neden utanıyorsun onlar güllük gülistanlık değildir emin ol.
aaa kim o konusanlarSes sizden gelmiyormuş gibi davranmışsınız oda iyimiş![]()
Aynen kağıt gibi oldu mu sıkıntı gerçektenKarikoca ksvga eder tartisir ses yukselir. Burda siz utanacaginiza duvarlari kagit gibi yapan muteahhut ve tahammulsuz komsujuz utansin. Ha gece bi yarisi yaotiysaniz bi nebze haj verebilirim komsuya. Yalniz yine de utanmanizi gerektirmez.
Bence komşularınızın yaptığı daha utanılacak bir şey. Onlar sıfır empatiyle zaten gergin olan iki insana müdehale hakkını kendilerinde bulurken utanmıyorlar da, siz gayet insani bir tartışma için mi utanacaksınız?Kızlar iyi geceler bu konu açılmaya değer miydi bilmiyorum ama bu utançla anca buraya yazabilirdim. Eşimle bir konu hakkında konusuyorduk konu en son zıtlaşmaya kadar vardı ve eşimi uyarmama rağmen beni sinir etti bağırmak zorunda kaldım o sırada yukarıdan duvara şiddetli bir ses gelmez mi tabi eşimde bende nasıl utandık. Yukarmızda yaşlı bir amca var bazende kızları damadı gelir, duvara vurulduktan sonra birileri sanki kızları söylendi ama anlayamadım. Şuan utancımdan yerin dibinden yazıyorum resmen size. Amcayla sadece merhaba merhabayız ama biz hariç 2 komşu daha var onlarla samimiler dedim acaba anlatır mı. Şuan bildiğiniz kuruyorum panikten ama denk gelirsek kapıda falan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum.
Orası öyle de o an utançla düşünemiyor insan böyle kötü birşey yaptım diyorBence komşularınızın yaptığı daha utanılacak bir şey. Onlar sıfır empatiyle zaten gergin olan iki insana müdehale hakkını kendilerinde bulurken utanmıyorlar da, siz gayet insani bir tartışma için mi utanacaksınız?