Zaman nasıl geçer bilmiyorum?

princess44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2023
19
16
3
26
Herkese merhaba.
Ben Haziran ayında evlendim. Eşimin işi sebebiyle yaşadığım yerden çok uzak bir yere taşındım. Burda ne benim ne de eşimin ailesi var. Ailemi çok özlüyorum. Bu durum beni aşırı zorluyor. En azından çalışayım diyorum. Kendi alanımla alakalı hiç bir şekilde iş bulamıyorum. Başka alana yönelmek istediğimde ise cidden 2000-3000 arası maaş diyorlar. 3 yıl burada kalmak zorundayız. Ama ben kendimi çok yalnız hissediyorum geleli 2 ay oldu. Ne bir arkadaş edindim ne de başka bişey. Resmen dört duvar arasında kaldım.

Benim asıl problemim eşim çok iyi davranır bana iyiyken aşırı iyidir. İlgilidir sevecendir. Fakat şöyle bir durum var ki, eşimle tartışığımızda yani kısacası o benimle tartışmaz bile sadece susar. Beni yok sayması. Benim derdimi anlattığımda dırdır ediyor oluyorum. Ve ben konuşurken sorduğum sorulara cevap vermeyip, umursamıyor. Ben hep adım atıyorum ama uzatıyor. Ne yapmalıyım?

Uzaktan evden çalıştıran firmalar var. Başvuruya bakın.
2024 kpss olması lazım hazırlanın çok iyi olur vakitte bol lisans mezunu değilseniz.
Evliliğin oturması 1 yılı buluyor. Saygıyısızlık olmadığı müddetçe kavga sonrası sessiz kalması iyi bile sayılır bazı erkekler çenesi düşük olabiliyor ve çok patavatsızca davranarak saygısızlık yapabiliyorlar.

Değişik tarifler deneyebilirsiniz. YouTube a kendinizi göstermeden günlük rutinlerinizi atabilirsiniz.
Evcil hayvan sahiplenip bakabilirsiniz.
Bir sürü öneri gelir sıkılmamanız için.

Hızlı çocuk yapmayın vereceğim ilk ve en önemli tavsiye budur.
Sevgiliyken el üstünde tutan adamlar aynı eve girince birden kırmayı önemsemiyorsa sadece iyi özelliklerine odaklanmayın,korunun.
Ve devamlı alttan almaya alıştırmayın,sindirilirsiniz.

Itiraz edenler olacaktir bu dediklerime ama, senin muhtemelen eşinle tam olarak huzurun mutlulugun yok, sorununun butun kaynaginin da bu oldugunu düşünüyorum. Çünkü insanin evde huzuru oluca ailesini özelese bile bu sebeple zorlanmiyor, cevre edinemedim diye dertlenmiyoe zamana birakiyor, canim sıkılıyor diye sizlanmiyor kendine pozitif ugraslar buluyor. Yeter ki mutlu olsun insan. Gerisi geliyor. Ben de ayni durumu yasadim. Ilk tasindigim yerde 2 sene oturduk, tam alistik cevre edindik derken tayin cikti, yine sehir degistirdik, 2 senedir de baska bir sehirdeyiz, seneye burdan da gidicez. Bunlari hic sorun etmedim su ana kadar. Her seyin bi cikar yolu bulunuyor cunku

mesleğiniz ne ? hangi şehirdesiniz ?eşiniz sizi yok sayıyorsa kavga anında sizde ona aynısını yapın konuşmak yerine demekki dinlemiyor ki dırdır olarak görüyor

boşta kaldığın için bende ön muhasebe bakıyorum bi şirkette yani kendini oyalayacak para kazanacağın bi iş olmalı ki kafan dağılsın
şuan yaşadığım yerde bu çok zor. Konu da belirttiğim gibi farklı alanlarda çok çok düşük maaşlar veriyorlar

Mesleğiniz nedir.? Mesleğinizle ilgili iş bulamıyorsanız eğer kesinlikle mesleki bir kursa yazılın. Ve o meslekte kendinizi geliştirin. Böylelikle yeni çevre edinirsiniz iş hayatına atılırsınız. İnsan çalışmadığı zaman tüm gün evde oturmak insanı boşluğa düşürüyor. Zamanla beyin başka şeylere sarıyor. Bu yüzden Eşinizden Fazla ilgi bekliyor olabilirsiniz Ailenizi çok özlüyor olabilirsiniz. Çünkü akşama kadar konuşacak kimse yok bir uğraş yok ister istemez sıkılırsınız.

Eşiniz siz tartışırken sizi yok sayıyorsa sizde yok sayın

Herkes bir değil, demek ki siz sosyal bir insan değilsiniz. Hanımefendi belki sosyal bir insandır, ben de sizin gibiyim ama sıkılan herkesin de evliliği kötü diye bir durum olacağını sanmıyorum. Akşama kadar evde kocasını beklemek yerine, sevdiği insanlarla oturup bir kahve içmek isteyebilir. Bazı insanların temel ihtiyaçlar arasında sosyalleşmek de var.

Muhasebe uzmanıyım. Ya şöyle anlatayım yıl 2023 ama burda 2013. Öyle mesleki kurs falan yok. Eşimin yaptığını bende yapmak istiyorum fakat ben kendimi tutamıyorum.

uzun bir süde çocuk düşünmüyorum zaten. Herşey kısmet diyorum

evet. Hemen anladınız
Yani kira durumu vs. büyük şehirlere göre daha uygun olduğundan maaşlar asgaride seyredebilir ancak, 2000-3000 bir market alışverişinde harcanıyor şok oldum O paraya çalışacağıma evde otururum daha kazançlı olurum. Umarım hak ettiğiniz maaşı alacak bir iş bulursunuz.

Teşekkür ederim bu durumu savunduğunuz için. Aslında aşırı derecede cana yakın ve enerjik bir insanımdır. Fakat alışık olduğum bir ortamda değilim ve haliyle bu durumdan dolayı istemsizce kendimi geri çekiyorum herşeyden. Ve inanın haklısınız. İnsan gerçekten biriyle bi kahve içip sohbet etmek istiyor

çok telefon ederim. İnşallah

Kpss hazırlık yapıyorum. Uzaktan çalışma firmaları var fakat inanın çok cüzzi miktarlar. Evcil hayvan sahiplenemem çünkü eşimin hayvan tüylerinden rahatsız olan biri

Ben gayet sosyal bir insanim. Gittigim yerde yeni arkadaslar edinene kadar esimle, esim calisirken kendi kendime, gezerim doalsirim hic evde durmam. Kisa surede arkadaslar da edindim. Oturup memleketim de memleketim, annem ailem diye aglayanlar genelde evliligi kabullenemeyen esini icine sindiremeyenler oluyor

Ay ne alakası var Benim annem arabayla 15 dklık mesafede oturuyor, 1 hafta görmesem özlüyorum. Annem diye ağlamıyorum,zırlamıyorum sadece özlüyorum. Çünkü 25 yaşıma kadar annemle yaşadım ve annem o benim hani Bence de evlendikten sonra her şeyi eşle yapmak evliliği yoruyor. Çiftler bazen bağımsız plan yapmalı, birbirlerini özlemeli ve merak etmeli. Şu an akşama kadar evde tek başıma oturup kocamı beklersem deliririm herhalde. Çalışmadığım dönemde çok zorlandım mesela. Gayet de mutlu bir evliliğim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…