Zayif olmak...

Şişmanlar , şişman sever diye bir şey yok. Türk erkeklerinin çoğu balık etli hatunları sever. Bu genele vurulduğunda böyledir.
 
Şişmanlar , şişman sever diye bir şey yok. Türk erkeklerinin çoğu balık etli hatunları sever. Bu genele vurulduğunda böyledir.

Sadece Turk degil, tanistigim Ortadogulu, Rus ve Hintli erkeklerin cogu cok zayif kadinlari degil, saglikli gorunen kadinlari begeniyor. Hatta tanidigim Rus kadinlar da baliketli kadin hayrani
 
zevklerle renkler tartışılmaz. kişi zayıf sever kişi balık etini beğenir.
benim idealimdeki kilo ve vücut, bar rafaeli dedir.

 

Konu sahibesinin bu konuyu niye açtığını unutup, belki de önemsemeyip o taştır, bu baştır muhabbetine dalıp gidenler artık hepiniz bir toparlanında mevzunun ana temasına geri dönün.

serinserin,
genç kızken 34 bedendim ve malesef mutlu değildim, 80 sonlarında genç kız olanlar bilirler, o zamanlar 34 beden bayan giyimi diye birşey yoktu, garson boy denen çocukla erişkin arası giyimler vardı, 36 beden beğendiğim hiçbir kıyafeti alamazdım çünkü kıyafetin içini doldurmazdım, garson boy kıyafetlerdeyse doğru dürüst çeşit olmazdı, bulabildiğim bir iki parça kıyafetle içimdeyse beğenipte alamadığım kıyafetlerin üzüntüsüyle geri dönerdim, sık sık düşen tansiyonumdan dolayı yaşadığım baygınlıklarsa cabasıydı.

Şimdi 36 bedenim zayıflamak bir yana biraz daha kilo alsam diye uğraşıyorum, giyimi kuşamı bir yana bırakın, insan çok zayıf olunca da sağlık sorunları yaşıyor.

Siz aynada kendinizi beğeniyorsanız, kilonuzla, kendinizle barışık ve mutluysanız varsın 6 kilo fazlanız olsun.
Günümüzde artık her bedendeki kadın için muhteşem kıyafetler var, valla kilolu olupta çok zevkli giyinen, kendine yakıştıran bir kahkasıyla etrafına da mutluluk saçan süper kadınlar var.

Bırakın kim ne düşünürse düşünsün, konu güzellik, boy, kilo olunca herkese göre değişir beğeniler, bizler her beğeniye göre kalıba sokmaya çalışırsak kendimizi mutsuz oluruz, önemli olan siz serinserin olarak ne istiyor, ne düşünüyorsunuz?
 


bende metobolizmalarımızı 1 seneliğine değişsek dıcektım
 
Sadece Turk degil, tanistigim Ortadogulu, Rus ve Hintli erkeklerin cogu cok zayif kadinlari degil, saglikli gorunen kadinlari begeniyor. Hatta tanidigim Rus kadinlar da baliketli kadin hayrani

Tabi canım, balık etli kadınları severler genelde. :)
 
Bence kilo önemli değil insan kendi bedeniyle nasıl mutluysa nasıl göze güzel geliyorsa öyle kalmalı.
Kadında en önemli şey kalça çıkıntısı ve bel oyuntusudur bana göre.
Bu ikisi varsa ve şekilleri yeterliyse kadın güzel gelir gözüme (şahsi fikrim)
Bazı insanların kemikleri iridir ve asla 34-36 bedene inemezler, inmeye çalışırlarsa bünyelerine ağır gelir
Ağır diyetler yapmayı kesinlikle önermiyorum kimseye, spor yapmak yürümek en iyisi.
Ben aerobic yapıyorum profesyonele yakın bir duruma geldim ve gerçekten başladığımdan bu yana 2 kilo aldım.
Ama vücudum inanılmaz bir şekilde sıkılaştı, o sıkılığı sağlamak da formda olmaktır bana göre
Löp löp sarkmadıkça sorun yok bence.
Ki sizin 6 kilo fazlanız varmış, dert ettiğinize değmez gerçekten.

((( Bazı arkadaşlar 34-36 bedeni düşünemiyorum sırf kemiktir demişler.
Öyle bir dünya yok. Ben bazen 34 bazen 36 giyiyorum kıyafet kalıbına göre m de giyebiliyorum.
34 bedene sığabilen bir insan olarak, bir iticilik söz konusu değil. ))))
 
herseyden once kendin icin isteyeceksin...birde esinin/partnerinin istekleri onemlidir tabii..yoksa cin erkekleri japon erkekleri ilgilendirmiyor beni
 
Balık etli kadınlar erkekler tarafından beğenilir. Bunun sebebi kadınsı kıvrımların, göğüs ve kalça çıkıklığının doğurganlığı simgeliyor olması. İçgüdüsel bir durumdan ileri geliyor. Ünlü erkek dergileri tarafından yapılan anketlerde birinci seçilen kadınlara baktığınızda hiçbiri çok zayıf değildir. Bu sene bir dergi tarafından Kate upton ideal kadın vücudu seçilmişti keza geçen senede Kelly Brook... Victoria Secret mankenlerine bakarsanız çoğu çok zayıf değildir. Diğer defilerde çıkan mankenlere oranla. Hatta Victoria Secret mankenlerinin belli bir kilo altına inmemeleri ve destekli sütyen veyahut silikon takmalarını söylüyorlar. Sıkı bir görüntüleri vardır. Bu sıkılık zayıflıktan değil spor yapmalarından ileri gelir... Günümüzde zayıflamanın asıl amacı sağlıklı görünmek mi? yoksa bir şartlanmayı yerine getirmek mi? tartışılır... Herkesin belli bir ideal kilosu vardır. Bunun altına veyahut üstüne çıkmak ailenizde kalıtsal hastalıklarda varsa vücudunuzda belirmesini kolaylaştırır. Bunun dışında vücudunuzu sevin ve ekranda gördüğünüz isimlere özenmeyin. Herkesin kilo alma şekli, vücut yapısı farklıdır.
 
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var vermek istiyorum bu kiloları evet öyle abartılı değil ama bende giymek istediklerimi rahatca giymek istiyorum
 
herkes zayıflığa özeniyor erkekler bayılıyor deniliyor ama nedense erkekler nerde kıvrımlı balık etli hatun var ona iç geçirerek bakıyor . hiç bir erkeğin ince sıpsıksa göğsü kalçası olmayan bir kadını arzulayacağını sanmıyorum eğer beğeniyorsada oda kendi iç dünyasıyla ilgili sorunu vardır . sonuçta kadın vucudu kıvrımlı olmalı .tabi kilolu olmakda iyi değil .ama orta karar olmak iyidir . pantolon bile daha güzel duruyor yani bende çok zayıf olduğum halleri bilirim çocuk gibiydim gerçi çocuktum o zamanlar . şimdi iyiyim gerçi bir kaç kilo verince tam fit oluyorum .
 

uzun bir süre 34 beden olarak yaşadım ve hiç mutlu değildim ben tam aksine giydiklerimi hiç yakıştıramıyordum çırpı bacaklarla etek giymekten nefret ediyordum gerçekten...sonra Allahtan kilo aldım 38 bedenim şuan ve artık elbiselerimi eteklerimi seve seve giyiyorum...tek sevmediğim şey göbek ayva göbeğim maalesef var :))) hiç takma derim mutlu ol cılız olup napıcan...
 
şişman biri ne yazık ki güzel değil benim kriterlerime göre de.
çünkü narin olamaz asla o kadar yağ kütlesine sahip bayanları spora tesvik etmek lazım gerçek güzelliklerinin çıkması için
 
ben 34-36 bedenim.ve çok mutsuzum.cünkü kendimi böyle iyi hissetmiyorum.ve güzelliğin normal kiloda olduğunu düşünüyorum.bu kadar ince olmaya lüzum yok.
artı burda herkes fikrini söylemiş anlıyorum da zayıfı çırpı,iskelet,hastalıklı görünüyor ne demek.bi tarafı yüceltirken bi tarafı batırmak niye.belki benim gibi zayıf olan halinden hiç memnun değil,ama kilo alamıyor.

insanoğlu işte...
 
ben 1.58 boyunda, 48-49 kilo, 34 bedenim ama gene fiziğimi çok beğenmiyorum, bir sürü yerimi orantısız buluyorum ve şekillenmek için spora gidiyorum... kardeşim ise benle aynı boyda 44 beden ama kendini çok beğeniyor, çok kokoştur, giydiğini yakıştırır, ne diyet yapar ne spora gider... bence bu tamamen içsel birşey, hiçkimse mükemmel olmak zorunda değil, mankenlik yaparak para kazanmıyoruz sonuçta, insanların ne dediğine, ne düşündüğüne çok takılmayın, sağlıklıysanız o 6 kilonun hiç önemi yok, biraz spor yapın, vucudunuz daha fazla toparlanacak ve daha güzel hissedeceksiniz, emin olun:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…