- Konu Sahibi serinserin
-
2sene önce ''0'' Bedendim.
çubuk kraker bacaklar kol desen oklava yüzüm bi hall bacaklarım çarpık curpuk çelimsiz birşeydim açıkcası.
Şuan 36 bucuk bedenim totomda vaarr azda olsa kalın bacaklarımm hattaa yağlandım bile sıkılaşmaya çalışıyorum
Bedenin biraz da vucud ve sağlıkla alakası var her insan NORMAL kiloda olmaz ne şişman ne çırpı..
Boy 172-
Kilom 51
Benim de bir 4-5 kilo fazlam var ve vermek istiyorum verince daha mutlu olucam
Kimileri zayiflari 0 bedenleri begenir kimileri balik etlileri herkesin begendigi kendine yargilamak anlamsiz
Ayrica kilolu kadin cirkindir diye bir sey yok onemli olan insanin kendiyle barisik olmasi
Bu arada resimler insallah gozukuyodur;
Ve bana kalirsa tas gibi hatun
Kimileri zayiflari 0 bedenleri begenir kimileri balik etlileri herkesin begendigi kendine yargilamak anlamsiz
Ayrica kilolu kadin cirkindir diye bir sey yok onemli olan insanin kendiyle barisik olmasi
aynıymısız senle
Gunumuzde artik 34-36 beden olmak sart gibi bisi olmus,olanlar mutlu olmayanlar mutsuz(etrafimdaki cogu insan oyle)kilosu fazla olanlarda diyet telasi(bende dahil olmak uzere)halbuki kendini begenmek icin illa 34-36 beden olmak sartmi,bi kiyafet sadece bu bedenleremi yakisir,hayatimiz bunun uzerine mi kurulu,bu psikolojiden etkilenen bi insanim,etrafimdaki cogu arkadasim kiyafet ve zayif olmak konularini konusmaktan bikmadi ama ben biktim,cok kilolu degilim boyuma gore 6 kilo fazlam var ama bu durum benide etkiledi sanki 34-36 beden olmasam dunyanin sonu olcakmis gibi,neden boyle arkadaslar,ben 6 kilo fazlamlada mutlu yasayamazmiyim....????
gwencooper eklediğin fotoğraflardan ilk üç kız 32 beden,
yani asıl 0 beden onlar.
Diğeri ise 34 beden :)
Bence süper :)
Bence bedenden ziyade vücuttaki orantı önemli
ilki gercekten cok zayıf :26: en cokda bel kısmı sıfır beden ancak ya hastaysan olursun yada ac kalarak onun dısında oyle olmak imkansız gibi geliyor bana
Ben de 34 bedenim
1.67 Boya 44 kiloyum
2 Cocugum var
Millet dogum yapar kilo alir,
ben her iki dogumumda da resmen eridim,
kemiklerim, hatta ayakkabi numaram bile bir numara kuculdu :)
Doga kanunlarina aykiriyim ben :)
Hos hayatim boyunca kilolu bir insan da olmadim
Bunye meselesi diyelim
Zayif olsan kilo al derler,
kilolu olsan zayifla derler
Velhasil insanlari takmayacaksin
Tek avantaji her seyi doya doya yemek :)
Onlar anoreksiya hastasıdır bence.
Ben de 34 bedenim ama 2. eklediğin fotodaki kız gibiyim
Her şeyi de yerim, benim yediğimi başkası yese 100 kilo olurdu heralde :)
Ama bu haksızlık
sende sanslı olanlardansın ozamanvalla ozamn gayet iyisin ne al ne kilo ver zaten alamıyomussun oh ne guzel
:) Ama niye ya, zayıf insanlar normalde çok yemek yer :)
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar,bu konu tabikide dert olacak bi konu degil,cok sukur saglikli bi evladim beni seven ve benimde asik oldugum bi kocam,bi evimiz ailem sahip oldugum cok guzel seyler var,ama gercekten biktim artik,arkadaslarla oturuyoruz yok surda bi spor salonu acilmis,yok limon sirke zayiflmaya iyi geliyomus,muhabbetler hep boyle,hayatta onemli cok sey var,etrafimdaki cogu insan boyle olunca etkilendim sanki zayiflamam sartmis gibi,ama yorumlariniz bi nebze olsun rahatlatti
marilyne bakalımmı. balık etinin efsanesi..:)
hafiften biraz göbeğide yok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?