Zayif olmak...

aynıymısız senle

evet yüzü çok güzel.....
ama bu balık etli değil bildiğin obeziteye yol almış gidiyor...

Boy ve kilo oranının iyi olduğunu düşünmüyorum. Sağlıklı görünmüyor.

asırı zayıflık budur bence

buna zayıf denmez ideal denir ama bu gibi bayanlar bile cok zayıf olarak adlandırılıyor yok artık diyorum

inan berbat bişşey.

keşke 38 beden olsam. boyum çok da uzun değil 167. çok zayıfım

gwencooper eklediğin fotoğraflardan ilk üç kız 32 beden,
yani asıl 0 beden onlar.

Diğeri ise 34 beden :)

Bence süper :)

Bence bedenden ziyade vücuttaki orantı önemli

gwencooper eklediğin fotoğraflardan ilk üç kız 32 beden,
yani asıl 0 beden onlar.

Diğeri ise 34 beden :)

Bence süper :)

Bence bedenden ziyade vücuttaki orantı önemli

ilki gercekten cok zayıf :26: en cokda bel kısmı sıfır beden ancak ya hastaysan olursun yada ac kalarak onun dısında oyle olmak imkansız gibi geliyor bana

ilki gercekten cok zayıf :26: en cokda bel kısmı sıfır beden ancak ya hastaysan olursun yada ac kalarak onun dısında oyle olmak imkansız gibi geliyor bana

Onlar anoreksiya hastasıdır bence.

Ben de 34 bedenim ama 2. eklediğin fotodaki kız gibiyim

Her şeyi de yerim, benim yediğimi başkası yese 100 kilo olurdu heralde :)

Son düzenleme:

Ama bu haksızlık

Onlar anoreksiya hastasıdır bence.

Ben de 34 bedenim ama 2. eklediğin fotodaki kız gibiyim

Her şeyi de yerim, benim yediğimi başkası yese 100 kilo olurdu heralde :)

sende sanslı olanlardansın ozaman valla ozamn gayet iyisin ne al ne kilo ver zaten alamıyomussun oh ne guzel

öyle insanlar gerçekten sıkıyo, bazı insanların muhabbeti hep aynıdır, kimi sürekli ne kadar temiz olduğundan temizlik yaparken ne kadar yorulduğundan hangi marka deterjanları kullandığından konuşur, kimi diyetten rejimden, onu yemiş bunu içmiş vs.. bence sen arkadaş setini değiştir

moda böyle bişey işte, bundan 100 yıl öncede hafif tombik olmak modaydı
hatta yaşlılar için hala bu moda geçmedi, babaanneler anneanneler aileye katılacak yeni gelin adaylarını genelde ilk bu yönden eleştirir, kara kuru sıska

belki hafif tombiklik modası geri gelir
ben bazen 36 bazen 38 giyiyorum kalıbına göre halimden memnunum açıkcası, 34 beden olduğum zamanlarda çekilen fotolarımda kendimi hiç hoş bulmuyorum

marilyne bakalımmı. balık etinin efsanesi..:)
hafiften biraz göbeğide yok değil.

arkadasin biri demis gerci...yuzu guzel evet, vucududa sIki gozukuyor...ama bu kadin icin birine guzel desen goze carpan ilk sey kilolari olur inan bana sarkmis bir vucudu yok belki ama genis duruyor

Son düzenleme:
marilyne bakalımmı. balık etinin efsanesi..:)
hafiften biraz göbeğide yok değil.

Bizim yesilcam filmlerindede bu sekilde vucudu olan bayanlar var…mesela hulya avsarin eski filmlerine bakiyorumda…fizigi bu kadina cok benziyor..o zamanda guzel sayiliyormus iste bu..simdi ise cok zayif ve uzun bayanlar moda. Zaman icinde guzellik anlayisida degisiyor.

biraz balik etini bende seviyorum ne yalan soyleyim, ama kendimde degil...baskalarinda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…