Zayif olmak...

çocukluğumdan beri hep iri bi yapım vardı
hiç çok zayıf olamadım
boyum 1.63 kilom hiç 60ın altına inmedi
kilo bir takıntı halini aldı bende
doğuma 80le gittim
sonra 2 yıl içinde sporla ve dietle 55e kadar indim ne kadar mutlu ediyordu beni aynalara bakmak Allahım
herkes çok zayıfladığımı sanki bir derdimin olduğunu söyledi durdular
kilo aldığımdada laf ettiler hamilemisin falan diye millet hiç susmazki
annem bile her görüşmemizde kızardı kavga ederdik
zayıf insanı hiç beğenmez kendisi
şimdi yine hamileyim ama 73 kiloyum
kilo takıntım başladı yine
doğumdan sonra vermeye başlamalı o eski kiloma dönmeliyim
kilo beni çok mutsuz ediyor hanımlar

:) Ama niye ya, zayıf insanlar normalde çok yemek yer :)

Evet. Hayatımda en fazla kilo 63 kilo oldum ,
onlar da hamileliklerimde, doğuma girerken.

cudi senin 2 çocuğun mu var

peki kaç yaşındalar

konu için yorum yapacak olursam

ben de zayıfım kilo almak için diyetisyene bile gittim 1-2 kilo alıyorum

sonra hoop başa dönüyorum

inanın bu durum çok canımı sıkıyor,hele ki beni gören insanlar

-aaaaa ne kadar zayıflamışsın

-aaa sen yine mi kilo verdin dedikleri zmn var ya gırtlaklarına yapışasım geliyo

bişey değil annem de laf ediyo bu sefer bunu dile gitrmeyen eşim bile söylenmeye başlıyo

çok bunaldım artık bu durumdan

Son düzenleme:

kilosu olanın ayrı,olmayanın ayrı derdi var

belki kilosu olan bayanlar zayıflığından şikayetçi olan bayanları anlamakta zorluk çekebilirler

belki inanmayabilirler ama gerçekten her ikisi de sıkıcı bir durum

ayrıca kilo almanın,vermekten daha zor olduğunu da göz önüne alırsak daha da bi ümitsizliğe kapılıyor insan

evet sizleri çin kilo almak zor
arkadaşımdan biliyorum
1 kilo alsa seviniyordu
bende diyordum kilo almak ne kadar zor olabilirki?
çünkü 1 gün dikkat etmesem hemen kilo alan bir insanım
benim içinde vermek o kadar zorki
zayıladığım o dönemlerde alışverişe çıkmak o kadar keyifliydiki anlatamam
kudurmuş gibi alışveriş yapardım
insanların hiç çocuk doğurmuş gibi durmuyosun dediğinde yüzümdeki o sırıtma paha biçilemez :)
şimdi gardrobu açıp o kıyafetlerime bakıp ağlayasım geliyo yaaaa

şimdi bebeğim için dikkat etmiyorum ne istersem yiyorum
ama doğumdan sonra eski halime dönmek için elimden ne geliyosa yapıcam tabi sütümün kesilmemesi kaydıyla :)
en azından ekmek, hamurişi ve tatlıyı çıkarsam hayatımdan daha kolay veririm
gerisi önemli değil

63 kiloyum boyum 1 68. Haftanin 5. Gunu bazn gunde iki kez spor yapiyorum.sanirim 40 bedenim . Fakat onceden 71 kilo idim. Hic bi zaman etrafimdaki ilgi zayifim veya kiloluyum diye degismedi. 54kilo da oldum 71 de. Su an fizigimden memnunum cunku cok fitim.bacak ve kol kaslarim cok belirgi. Tek geriye kalqn karin kaslarim oldu. Onlari da yaza halletmis olucam. Benim biktigim kisim surekli protein almK zorunda olmam. Bazn et yumurta bikkinlim geliyor.onemli olan zayif degil fit goruntuye sahip olmak.

şimdi çok kötü bi anım aklıma geldi
doğumdan sonra evdeydim akşama kadar
zaten kiloluyum iyice salmışım kendimi
evde taytla falan geziyorum
en sonunda eşim kızdı
"yeter artık giyme şu taytı heryerin löp löp zaten hiç güzel bi görüntü değil bu yüzden hiç tahrik olmuyorum demişti
oturdum ağladım
tatlıyı çok severim kv yaptığında yarısı ben yerdim nerdeyse
ona laf çaktırırdı yeter artık az ye bak kilo aldın yine falan diye
Allah şahidim olsun öyle kilo vereceğimki o laflarını yutacaksın dedim
daha sonra o kiloları verdiğimde
senden korkulur inat ettin yaptın dediğini diye
bu sefer o peşimden koşmaya başladı
şimdi de çok kilo aldım ama söyleyemiyo hiçbişey sen ye bebeğimiz doğsun verirsin üzülme diyor

34 benden şart olmuşsa çok saçma bana gre, ben 34 bedenim ve hiç memnun değilim, boyuma göre 4-5 kilo eksiğim var..
ama inanın balık etli olmak çok güzel bence, ben çok hevesleniyorum balık etli olsam keşke diyorum, inanın zayıflarada giydiği her şey yakışmıyor, çok şanslısınız

34 -36 bedenler belki televizyonda , fotoğraf çekimlerinde iyi duruyor ama gerçek hayatta güzel durmuyor. Ayyy çok zayıfsın diyor herkes. Kilo aldım rahat ettiğim .Giydiklerim çok daha güzel duruyor.

evet yüzü çok güzel.....
ama bu balık etli değil bildiğin obeziteye yol almış gidiyor...

Kızlar bu hatun gerçekten bir daş hatun, yüzü, cildi, teni, sesi çok güzel, duruşu bakışıyla tam bir kadın ayrıca kendisi pus+ size manken olduğu için gram veremiyor, yani bu güzelliğe insan nası olur da zayıflamaz demeyin.. Bir sayıdan hatırlıyorum(dergi tabi ki de ) kendisini.. Dünyanın en güzel plus size modellerinden biridir. 44-50 beden .

kusura bakma arkadasim ama esinde tam bi patavatsizmis..dogum kolay birseymis gibi… tahrik olmaktan bahsediyor. Insan dogum sonrasi psikolojisi cok baska oluyor. Heleki benimki gibi cok agir dikislerin varsa. Eger erkekler hamile kalip baslarinda kilo gibi bir dertleri olsaydi eminim kendilerini bizlerden daha cok salarlardi.

Herkes ayni sekilde dikkat edemiyor gebeliginde. Kimisi 5-6 kilo alirken kimiside 25-30 kilo aliyor…kendim yasamasam yorum yapamazdim ama bende cok kilo almistim gebeligimde halada vermem gereken kilolarim var…ama Rabbim buyuk dogum kilolari normal kiloya bakarak daha hizli gidiyor sanki….ozellikle 40 cikana kadar….sonrasinda ise yavasliyor tabii..ee bu da biraz pis bogazimiza bagli…az bi kilon kalsada zaten emziriyorsan asil orda hataya dusuyoruz belkide…yemezsek sut olmuyor yersek kilolar alip basini gidiyor. Kaliteli ama kararinda beslenmek gerekiyor aslinda…hani pasta borek yemeyecekmiyiz?? Tabii yiyecegiz, ama o da kararinda ve her gun olmamak sartiyla..bunlari kendim yapabiliyor muyum? Her zaman degil maalesef.

Son düzenleme:

ay tatlım benim gülmekle burukluk arasında kaldım ne bu erkekler şekerim böyle

Benim ruh öküzüm de gecen böyle babalar gibi bi pot kırdı da..

Anlatıyım direk (ne utancam o utansın hehe) :

Şimdi durmadan ıvır zıbıra yüklendim kekler börekler gırla hatta kendin pişir kendin ye gibi tepsiyle yapıyor tepsiyle yutuyorum (duygusal yeme bozukluğu var bir diğer değişle stres altındayken yemeğe saldıranladanım ama düzgün yemeklere falan değil ıvır xıvır dondurma-geçici mutluluk veren yüsek seker ve karbonhidratlara falan vs vs neyse dur bi)

neyse işte yiyorum ediyorum Allah, bir baktım artık koltuğa hanım gibi oturamıyorum bildiğin löpp diye bırakıyorum kendimi, kalkarken hızlıca kalkamıyorum son nefesini veren bronşitli köpek gibi sesler çıkıyor hööğnnn hığnnnnn diye, Allahım sana geliyorum diye bi tartıldım ki yuhh be kardeşim İzmirden istanbula taşındığım birkaç ay çerçevesinde taam 15 kilo almışım, 83 kilo olmuşum ama böyle gösterdiğimi de düşünmüyorum taytlar maytlar.askılılar...
:26:

hal böyle olunca gösteriyor muyum acaba ya filan diye 5 dakkada bir ayna karsısına gitmeler, benim ökzücan da oturuyor koltukta.. dayanamadım yanına gittim ya dedim askım yaa ben kac kilo olmuşum biliyo musun, söyle bi baktı.. kac ? dedi, 83 kilo olmuşum yaa ama göstermiyorum di mi dimi ?? dedim..

evet göstermiyosun bence de 83, bence 85 falan gösteriyosun demezzzz miiiii...

Mor patlıcan gibi ışıklandı birden yüzüm sinirden

bana baksanaağğğ seeeeeeğğğğnnnnn diye bir çemkirdim ki ben bi ekmek alıyım diye gitti , bana daa kepekli alll diye höykürdüm arkasından ...

Yaaa, yaaa...

yok canım yanlış anladın
ilk doğumumdan sonra söyledi onları sanırım kızım 3-4 aylık falandı bende süt olsun diye hiç dikkat etmiyordum
ama ne olursa olsun o sözleri söylememeliydi
şimdi bende ona diyorum hadi ben 6 aylık hamileyimde sana noluyo
kendisi 100ü geçmiş durumda
intikam soğuk daha güzel oluyo :)

once yanlis anlamistimda…sonradan duzeltme yaptim canim yazimda

adama sen sormuşsun ama kaşınmışsın yaniii
her neyse onlar böyle demese kendimize dikkat etmiycez belkide
sende hemen diyete başlıyosun bide yürüyüş çok işe yarıyor
hadi bakalım naş naş

ben hele bi doğuruyum
Allahın izniyle vericem inşallah o kiloları
artık bazı şeyleri kendim çözmeye başladım ekmek ve tatlıyı hamurişini kestiğimden itibaren hızlıca kilo veriyorum
ama şimdi kesmiyorum bebişim beslensin diyeee
pizzayıda çok severim :)
günde bi tablet çikoalta yiyorum ama napıyım çok canım çekiyo
ama yine 80i geçmemem lazım doğuma giderken

Estalmus evet canim
2 cocugum var :)

Oglum 7 yasinda, kizim da 26 aylik

Ben her iki hamileligimde de 17 kilo aldim ,
almadim degil yani aldim, ama odemmis
dogum yapar yapmaz hepsi gitti ,
hatta hamile kaldigim baslangic kilomun altina indim ...

Diyorum ya dogumlar sarsti beni :)
Esime 3. yu de dogurursam yeryuzunden kaybolacagim diyorum :)

Son düzenleme:

Tatlım ben her gün yürüyorum, çocukluğumdan beri yürüyüroum zaten yürüyüşü cok seviyorum, takıyorum kulaklığı kulağıma en az 1 saat, sorun egzersiz değil, aksine sağlıklı da besleniyorum, en büyük sorunum abur cubur gıdalar cipstir krakerdir tuzlu ıvır zıvırlar yani.. Ama dengelicem bundan sonra merak etme

Ay şekerim boşver sen kiloyu falan, bebişini düşün, sağlıklı şeylerle full beslen, senin canın, bebişinin canı her şeyden önemli, zaten su kesesi bir sürü kilo gösteriyor, düşün hani regl falan oluyoruz vücut hemen ödem yapıyor da 2-3 kilo fazla çıkıyoruz, kaldi ki sen büyük bir su kesesi ve içinde minik bir bebek büyütüyorsun bir çiçek yetiştirir gibi..

Psikolojini rahat bırak hayatım sen, bol bol meditasyon müzikleri dinle evde yalnızken uzanıp..

Bak bir tane koyuyorum..

[video=youtube;Aeuob9pXlQs]http://www.youtube.com/watch?v=Aeuob9pXlQs[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…