- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi serinserin
-
:) Ama niye ya, zayıf insanlar normalde çok yemek yer :)
Evet. Hayatımda en fazla kilo 63 kilo oldum ,
onlar da hamileliklerimde, doğuma girerken.
çocukluğumdan beri hep iri bi yapım vardı
hiç çok zayıf olamadım
boyum 1.63 kilom hiç 60ın altına inmedi
kilo bir takıntı halini aldı bende
doğuma 80le gittim
sonra 2 yıl içinde sporla ve dietle 55e kadar indim ne kadar mutlu ediyordu beni aynalara bakmak Allahım
herkes çok zayıfladığımı sanki bir derdimin olduğunu söyledi durdular
kilo aldığımdada laf ettiler hamilemisin falan diye millet hiç susmazki
annem bile her görüşmemizde kızardı kavga ederdik
zayıf insanı hiç beğenmez kendisi
şimdi yine hamileyim ama 73 kiloyum
kilo takıntım başladı yine
doğumdan sonra vermeye başlamalı o eski kiloma dönmeliyim
kilo beni çok mutsuz ediyor hanımlar
kilosu olanın ayrı,olmayanın ayrı derdi var
belki kilosu olan bayanlar zayıflığından şikayetçi olan bayanları anlamakta zorluk çekebilirler
belki inanmayabilirler ama gerçekten her ikisi de sıkıcı bir durum
ayrıca kilo almanın,vermekten daha zor olduğunu da göz önüne alırsak daha da bi ümitsizliğe kapılıyor insan
evet yüzü çok güzel.....
ama bu balık etli değil bildiğin obeziteye yol almış gidiyor...
şimdi çok kötü bi anım aklıma geldi
doğumdan sonra evdeydim akşama kadar
zaten kiloluyum iyice salmışım kendimi
evde taytla falan geziyorum
en sonunda eşim kızdı
"yeter artık giyme şu taytı heryerin löp löp zaten hiç güzel bi görüntü değil bu yüzden hiç tahrik olmuyorum demişti
oturdum ağladım
tatlıyı çok severim kv yaptığında yarısı ben yerdim nerdeyse
ona laf çaktırırdı yeter artık az ye bak kilo aldın yine falan diye
Allah şahidim olsun öyle kilo vereceğimki o laflarını yutacaksın dedim
daha sonra o kiloları verdiğimde
senden korkulur inat ettin yaptın dediğini diye
bu sefer o peşimden koşmaya başladı
şimdi de çok kilo aldım ama söyleyemiyo hiçbişey sen ye bebeğimiz doğsun verirsin üzülme diyor
en sonunda eşim kızdı
"yeter artık giyme şu taytı heryerin löp löp zaten hiç güzel bi görüntü değil bu yüzden hiç tahrik olmuyorum demişti
oturdum ağladım
şimdi de çok kilo aldım ama söyleyemiyo hiçbişey sen ye bebeğimiz doğsun verirsin üzülme diyor
kusura bakma arkadasim ama esinde tam bi patavatsizmis..kadinin karni burnunda tahrik olmaktan bahsediyor. Zaten iki canli kilolari agirligi kendine yetiyor o zamanlarda…ye diyecegine yeme demesi gebeyken cok buyuk dusuncesizlik. Eger erkekler hamile kalip baslarinda kilo gibi bir dertleri olsaydi eminim kendilerini bizlerden daha cok salarlardi.
Herkes ayni sekilde dikkat edemiyor gebeliginde. Kimisi 5-6 kilo alirken kimiside 25-30 kilo aliyor…kendim yasamasam yorum yapamazdim ama bende cok kilo almistim gebeligimde halada vermem gereken kilolarim var…ama Rabbim buyuk dogum kilolari normal kiloya bakarak daha hizli gidiyor sanki….ozellikle 40 cikana kadar….sonrasinda ise yavasliyor tabii..ee bu da biraz pis bogazimiza bagli…az bi kilon kalsada zaten emziriyorsan asil orda hataya dusuyoruz belkide…yemezsek sut olmuyor yersek kilolar alip basini gidiyor. Kaliteli ama kararinda beslenmek gerekiyor aslinda…hani pasta borek yemeyecekmiyiz?? Tabii yiyecegiz, ama o da kararinda ve her gun olmamak sartiyla..bunlari kendim yapabiliyor muyum? Her zaman degil maalesef.
evet sizleri çin kilo almak zor
arkadaşımdan biliyorum
1 kilo alsa seviniyordu
bende diyordum kilo almak ne kadar zor olabilirki?
çünkü 1 gün dikkat etmesem hemen kilo alan bir insanım
benim içinde vermek o kadar zorki
zayıladığım o dönemlerde alışverişe çıkmak o kadar keyifliydiki anlatamam
kudurmuş gibi alışveriş yapardım
insanların hiç çocuk doğurmuş gibi durmuyosun dediğinde yüzümdeki o sırıtma paha biçilemez :)
şimdi gardrobu açıp o kıyafetlerime bakıp ağlayasım geliyo yaaaa
şimdi bebeğim için dikkat etmiyorum ne istersem yiyorum
ama doğumdan sonra eski halime dönmek için elimden ne geliyosa yapıcam tabi sütümün kesilmemesi kaydıyla :)
en azından ekmek, hamurişi ve tatlıyı çıkarsam hayatımdan daha kolay veririm
gerisi önemli değil
en sonunda eşim kızdı
oturdum ağladım
ay tatlım benim gülmekle burukluk arasında kaldım ne bu erkekler şekerim böyle
Benim ruh öküzüm de gecen böyle babalar gibi bi pot kırdı da..
Anlatıyım direk (ne utancam o utansın hehe) :
Şimdi durmadan ıvır zıbıra yüklendim kekler börekler gırla hatta kendin pişir kendin ye gibi tepsiyle yapıyor tepsiyle yutuyorum (duygusal yeme bozukluğu var bir diğer değişle stres altındayken yemeğe saldıranladanım ama düzgün yemeklere falan değil ıvır xıvır dondurma-geçici mutluluk veren yüsek seker ve karbonhidratlara falan vs vs neyse dur bi)
neyse işte yiyorum ediyorum Allah, bir baktım artık koltuğa hanım gibi oturamıyorum bildiğin löpp diye bırakıyorum kendimi, kalkarken hızlıca kalkamıyorum son nefesini veren bronşitli köpek gibi sesler çıkıyor hööğnnn hığnnnnn diye, Allahım sana geliyorum diye bi tartıldım ki yuhh be kardeşim İzmirden istanbula taşındığım birkaç ay çerçevesinde taam 15 kilo almışım, 83 kilo olmuşum ama böyle gösterdiğimi de düşünmüyorum taytlar maytlar.askılılar...
:26:
hal böyle olunca gösteriyor muyum acaba ya filan diye 5 dakkada bir ayna karsısına gitmeler, benim ökzücan da oturuyor koltukta.. dayanamadım yanına gittim ya dedim askım yaa ben kac kilo olmuşum biliyo musun, söyle bi baktı.. kac ? dedi, 83 kilo olmuşum yaa ama göstermiyorum di mi dimi ??dedim..
evet göstermiyosun bence de 83, bence 85 falan gösteriyosun demezzzz miiiii...
Mor patlıcan gibi ışıklandı birden yüzüm sinirden
bana baksanaağğğ seeeeeeğğğğnnnnndiye bir çemkirdim ki ben bi ekmek alıyım diye gitti , bana daa kepekli alll diye höykürdüm arkasından ...
Yaaa, yaaa...
yok canım yanlış anladın
ilk doğumumdan sonra söyledi onları sanırım kızım 3-4 aylık falandı bende süt olsun diye hiç dikkat etmiyordum
ama ne olursa olsun o sözleri söylememeliydi
şimdi bende ona diyorum hadi ben 6 aylık hamileyimde sana noluyo
kendisi 100ü geçmiş durumda
intikam soğuk daha güzel oluyo :)
yok canım yanlış anladın
ilk doğumumdan sonra söyledi onları sanırım kızım 3-4 aylık falandı bende süt olsun diye hiç dikkat etmiyordum
ama ne olursa olsun o sözleri söylememeliydi
şimdi bende ona diyorum hadi ben 6 aylık hamileyimde sana noluyo
kendisi 100ü geçmiş durumda
intikam soğuk daha güzel oluyo :)
ay tatlım benim gülmekle burukluk arasında kaldım ne bu erkekler şekerim böyle
Benim ruh öküzüm de gecen böyle babalar gibi bi pot kırdı da..
Anlatıyım direk (ne utancam o utansın hehe) :
Şimdi durmadan ıvır zıbıra yüklendim kekler börekler gırla hatta kendin pişir kendin ye gibi tepsiyle yapıyor tepsiyle yutuyorum (duygusal yeme bozukluğu var bir diğer değişle stres altındayken yemeğe saldıranladanım ama düzgün yemeklere falan değil ıvır xıvır dondurma-geçici mutluluk veren yüsek seker ve karbonhidratlara falan vs vs neyse dur bi)
neyse işte yiyorum ediyorum Allah, bir baktım artık koltuğa hanım gibi oturamıyorum bildiğin löpp diye bırakıyorum kendimi, kalkarken hızlıca kalkamıyorum son nefesini veren bronşitli köpek gibi sesler çıkıyor hööğnnn hığnnnnn diye, Allahım sana geliyorum diye bi tartıldım ki yuhh be kardeşim İzmirden istanbula taşındığım birkaç ay çerçevesinde taam 15 kilo almışım, 83 kilo olmuşum ama böyle gösterdiğimi de düşünmüyorum taytlar maytlar.askılılar...
:26:
hal böyle olunca gösteriyor muyum acaba ya filan diye 5 dakkada bir ayna karsısına gitmeler, benim ökzücan da oturuyor koltukta.. dayanamadım yanına gittim ya dedim askım yaa ben kac kilo olmuşum biliyo musun, söyle bi baktı.. kac ? dedi, 83 kilo olmuşum yaa ama göstermiyorum di mi dimi ??dedim..
evet göstermiyosun bence de 83, bence 85 falan gösteriyosun demezzzz miiiii...
Mor patlıcan gibi ışıklandı birden yüzüm sinirden
bana baksanaağğğ seeeeeeğğğğnnnnndiye bir çemkirdim ki ben bi ekmek alıyım diye gitti , bana daa kepekli alll diye höykürdüm arkasından ...
Yaaa, yaaa...
adama sen sormuşsun ama kaşınmışsın yaniii
her neyse onlar böyle demese kendimize dikkat etmiycez belkide
sende hemen diyete başlıyosun bide yürüyüş çok işe yarıyor
hadi bakalım naş naş
ben hele bi doğuruyum
Allahın izniyle vericem inşallah o kiloları
artık bazı şeyleri kendim çözmeye başladım ekmek ve tatlıyı hamurişini kestiğimden itibaren hızlıca kilo veriyorum
ama şimdi kesmiyorum bebişim beslensin diyeee
pizzayıda çok severim :)
günde bi tablet çikoalta yiyorum ama napıyım çok canım çekiyo
ama yine 80i geçmemem lazım doğuma giderken
Estalmus evet canim
2 cocugum var :)
Oglum 7 yasinda, kizim da 26 aylik
ne tesadüf benim de oğlum 7 yaşında
kızım da 26 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?