Zayıflama arkadaşı ariyorum

meguc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
6
29
3
26
17 yaşında ve 171 boyum var ama 110 kiloyum ne kadar bunu buraya yazmaktan utansam bile Zayıflamak istiyorum ve tek başıma bunu yapamam benimle birlikte zayıflama kampına girecek ciddi kişiler yazabilir mi ya da mesaj atabilir mi bu arada doğru yere mi yazdım bilmiyorum yanlış ise Özür dilerim

Bu arada 1.60 boyunda ve yaklaşık 80 kiloyum tiroidden dolayı metabolizmam çok yavaş çalıştığı için çok zor kilo veriyorum.

Merhaba,
Ben de bir zayıflama arkadaşı arıyorum. Başladın mı? Ne durumdasınn?

Merhaba, Bende bir arkadaş arıyorum, başladın mı?? Ne durumdasınn?

Kız ne mutlu sana ne güzel boyun var. Kilonu dert etme, yavaş yavaş azimle verirsin. Sonra da fit bir hatun, ta ta tatam :) Hiç utanma sıkılma, herkes sıfır beden manken değil ki, fazlalıklarını zamanla verince çok daha sağlıklı olursun. Sadece sabır :)

Ben de arıyorum o arkadaştan. Motive olmak istiyorum. Destek istiyorum... Bence zayıflama grubu kuralım daha güçlü olur, birbirimize destek oluruz...

O halde herkes şu anki kilosunu yazsın...ünün gun ne yiyip içtiğimizi yazarız. Isteyen kilosunu da paylaşır. Birbirimizi takip ederiz.

Meguc 1.71 boy 110 kilo
Elifnurunannesi 1.60 boy bu sabah itibariyle 76.2
Grumpygirl ???
Cydates ?????

Yarın cuma... Sabah ilk iş tartıların ve her cuma kilo bildirimi yapalım. Gün içindende yediklerimizi sporlarımızı yazarız. Birbirimize destek oluruz umarım.

Buranın sakinliği iyi. Burda devam edelim isterseniz. Ben bu sabah tam 76 kiloydum. Sizlerde durum nedir,,,

Sanırım burası tam bana göre. Boyum 172 kilom 108,9. Çarşamba günü diyetisyene gittim. Tahlillerimi yaptırdım. Diyetisyen bana bir liste verdi. Bugün 2. günüm. Haftaya Çarşamba günü tekrar diyetisyene gideceğim inşallah. O zamana kadar verdiği listeyi uygulamaya devam edeceğim ve tartılmayacağım. İlgilenen olursa yemek listesini paylaşırım. Ben buzdolabına astım ve dünden beri harfiyen uyguluyorum. İnşallah böyle kalır.

Konu sahibi seninle boylarımız ve kilolarımız neredeyse aynı. Yalnız ben 32 yaşındayım.

Özetle bugün itibariyle:
Cydates 94
Elifnurunannesi 76
Sugarpare 108.9
Meguc 110
Grumpygirl 77

Haftaya cuma Sabahı tartılalım olur mu. Bu süre boyunca un ve şekerden mümkün olduğunca uzak duralım...destek olalım birbirimize.

Bu arada ismine bayıldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…