Bence antep fıstığı çok yağlı. Ara öğün olarak ben bir porsiyon meyve+bir bardak ayran içiyorum.Antep fıstığı ara öğün sayılır mı ve de bi fikrim var ne kadar kabul edersiniz bilmiyorum ama wp grubu kuralım mi
Aaaa öylemi çok sevindim buna :) İnşaallah beraber sonuca ulaşırız artık :):)ÖZLEM eda bu arada yazdıklarını görünce bir an ben mi yazdım diye düşündüm... Çok benzer durumdayız.
Arkadaşım bence o kadar kasma kendini.. Ben karatayla 9 kilo verdiğimde, haftada bir serbest zaman haklarımı misafirlikte kullanıyordum.. Herşeyi yiyordum.. Karatayı biliyosun sanırım.. Ekmek ihtiyacı pek olmuyo yediklerin protein ağırlıklı olduğu için aç kalmadan veriliyo.. Belki sabahları olabilir ihtiyaç.. Ekmeğe dayanamıyosan sabahları 1 dilim yiyebilirsin.. Birde canın çok istediği birşeyi yemeden önce kokla kokla içine çek :) Bunun çok faydası oluyo.. Ayrıca benim gibi tatlıya dayanamayanlar varsa tatlı canım istediğinde 2-3 adet hurma yiyorum anında tatlı ihtiyacımı gideriyo.. Eskiden dünya tatlı yerdim şerbetli şerbetli :)) şimdi 2 hurma bana yetiyo, kesiyo.. Bunların çok faydasını gördüm..Bugün komşularla birlikteydik ve Dayanamayıp bir dilim Börek yedim. Çok zor dayanmak. Sevdiğin şeyi yememek.
1.57 boyum ve 51 kiloyum ama göbeğim ve kalçam özellikle belirginliğinden şikayetçiyim.ben de kilo vermek istityorum17 yaşında ve 171 boyum var ama 110 kiloyum ne kadar bunu buraya yazmaktan utansam bile Zayıflamak istiyorum ve tek başıma bunu yapamam benimle birlikte zayıflama kampına girecek ciddi kişiler yazabilir mi ya da mesaj atabilir mi bu arada doğru yere mi yazdım bilmiyorum yanlış ise Özür dilerim
kimse cevap vermiyor sanırımBende size katılmak istiyorum uzun zamandan beri burayı takip ediyorum kaydolma vakti geldi dedim 16 yaşındayım boyum 1.69 kilom 81 bir hafta önce bi anda gaza gelip aktara gittik annemle bana goji beryy verdi ve yanında yulafla keten tohumu 5 gün içinde 5 kilo verdim 81 e düştüm birlikte yolumuza devam edelim mi
Evetkimse cevap vermiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?