- 13 Nisan 2016
- 124
- 48
- 13
Kimyacı gel tabi... Kilonu söyle ve başla:)ayy kurdunuz mu bende gelsem ya :)
Kilosu 100 ve üzeri olan arkadaşların kilo vermesi daha hızlı olur. Ben geçen ay 100kiloydum. Herseyi yememe ragmen 5 kilo verdim. Cok az dikkat ettim yani. Insallah böyle devam eder. Diyetimdeki ekmek miktarlarını dusurmem gerekiyor normalde ama ben bu ay da boyle devam edeceğim sanırım. Geçen ay pek uydugumu söyleyemem.Ve çılgınkimyacının da katılımıyla son durum:
Cydates 94
Elifnurunannesi 76
Sugarpare 108.9
Meguc 110
Grumpygirl 77
Çılgınkimyacı 101.5
Teşekkür ederim.Bu arada ismine bayıldım:)
Her gün tartılmamaya çalış. Çok yanıltıcı oluyor öyle.Merhaba. Dün akşam sadece közlenmiş biber yedim, sabah hafif bir kahvaltı yapmıştım. Öğlen ise kuru Kayısı ve ceviz yemiştim. 1 saat yürüyüş yapmıştım. Sabaha 300 gr alarak uyandım
Bu sabah az tereyağlı yumurta, marul salatası, 3 zeytin, 1 Kayısı, domates Salatalık,, az peynir yedim. Ekmek yoktu evde.
Öğlen ve Akşamı hafif geçirmeye çalışacağım.
Ama 300gr çok üzdü beni.
Ben de. Kilo verdikten sonra miktarini azaltacagim insallahBen ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum. Aslında karatay diyeti yapmak istiyorum ama sırf bu Yüzden çok ağır geliyor.
ÖZLEM eda o halde sende bizimlesinKızlar slm.. Ben de katılmak istiyorum size.. 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama tam olmuyor..
Karatay diyetini yapmaya çalışıyorum.. Önceden karatay diyetiyle acıkmadan ve kalıcı bi şekilde 9 kilo vermiştim..
Doğumdan sonra bebeğime süt yetmeyince gece gündüz sürekli yedim ve kilo aldım haliyle..
1.63 boyum en son 82-83 arasıydım.. Beni de listeye ekleyin lütfen :)
Inşaallah hep beraber. Tüm fazlalıklarımızı verelim.Merhaba arkadaşlar.
Bugün diyetimin 7. günü.
Sabah diyetisyene gittim. 2.7 kg vermişim. Bunun 1.5 kg yağ imiş. Şu an 106,1 kiloyum. Bile bile aynı kıyafetleri giyip gittim.
Çok mutlu oldum. Hedefim büyük, üç beş kilo verip bırakmak istemiyorum en az 30 kg vermek istiyorum dedim. 7-8 ayda verirsin dedi. Hedefim 6 ay.
Evet çok zor. Ben bir dilimle kalamayacağımı bildiğim için hiç yaklaşmıyorum.Bugün komşularla birlikteydik ve Dayanamayıp bir dilim Börek yedim. Çok zor dayanmak. Sevdiğin şeyi yememek.
Evet yavaştanMerhaba, Bende bir arkadaş arıyorum, başladın mı?? Ne durumdasınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?