- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Evet insallah ama tabi dikkat edersek verities yoksa alma ihtimalide var tabi hayirlisi bakalim vericez ins:)Slm bende geldim. tekrar donmene sevindim leyla :)
Gecen hafta 77.8
Bu hafta 77 eh grmda olsa gitmis bakalim haftaya ramazanla beraber daha iyi bi sonuc olur insallah
Zaten verilmemesi normal degilmis end AZ 4-5 kg verilmesi lazimmis sunnetlere uyarak gecirilirse Ramazanbayanlar ramazanda sizce kilo verilirmi
Insallah canim bu azimle giricegine inaniyorumMemnun oldum Leylacım :)
Verdiğiniz gramları küşümsemeyin yav ben 100 gram verince göbek atıyorum bence büyük olay :))
Haziranı 71 kilo ile kapama hedefim var 42 bedene girmem lazım :)
Bende vermek istiyorum canim zaten vermeden ramazandan cikmak madding yonunden yararlanamadan cikma gibi olur:) am a sanirim az da olsa gunluk sporla metabolizmamizin hizlandirmis yada enazinda yavaslamasini onlemis oluruz insallah hayirlisi bakalim:)Slm arkadaslar ben dun iftarda 2 kase corba 2 sigara boregi ve bol yagsiz salata yedim sonrasinda cay ve bol su. Bu gecede sahur yok kalkamadim aksam iftar menumu paylasirim
Ramazanda 5 kilo vermek istiyorum umarim basara bilirim :)
Hosgeldin canim cok guzel vermissin masallah.Kizlar yeniden merhaba
Cok mutlu ve motive sekilde yaziyorum su an cunku nisandan bu yana yani 2 aydan biraz uzun bir surede tam 7 kilo verdim. Su an 59 kiloyum.
Memleketime geldim burada diyetisyen kontrolundeyim yani kafama gore ac da kalmadim hic.
Aslinda hedefim 55 kilo olmakti ama su an bu hedefi 52ye cekiyorum, boyum 1.60
Size bu surecte yediklerimi de yazayim yardimim dokunur:
Her sabah okula gitmeden tek sekerli sutlu kahve icmeye calistim yag yaktigi icin. Yaninda beyaz peynir mutlaka yedim. Bazi sabahlar zeytin, yesillik gibi eklemeler yaptim. Bazen de kepekli ekmek yedim.
Oglen okulda hep limonlu corba ictim. Cunku yemekhanede ya da disarida yesem kacinilmaz kalori alacaktim. Bazi gunler ton balikli/tavuklu salata yedim.
Aksamlari cok nadir fast food yedigim olduama onun disinda sebze yemekleri yapmaya calistim. Haftada 1 izgara yagsiz balik yedim. Ya da az yagli kiyma ve maximum 2 dilim kepekli ekmek.
Cikolata/tatli/abur cuburdan kisabildigim kadar kistim.
Simdi de boyle devam etmeyi dusunuyorum insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz Rabbim yardimcimiz olsun
Hosgeldin canim cok guzel vermissin masallah.paylasim icin tsk ederim. Kahvaltinda hic yumurta yokmuydu? Birde sebze yemekler yedim yazmissin etc hergun yemedin sanirim yada ne sklkla yedin yedinseeger?
Ooohh neguzel ben 59 olsam varya ucarim yaaa :) tebrikler darisi banada olsuuuun insallah :)Kizlar yeniden merhaba
Cok mutlu ve motive sekilde yaziyorum su an cunku nisandan bu yana yani 2 aydan biraz uzun bir surede tam 7 kilo verdim. Su an 59 kiloyum.
Memleketime geldim burada diyetisyen kontrolundeyim yani kafama gore ac da kalmadim hic.
Aslinda hedefim 55 kilo olmakti ama su an bu hedefi 52ye cekiyorum, boyum 1.60
Size bu surecte yediklerimi de yazayim yardimim dokunur:
Her sabah okula gitmeden tek sekerli sutlu kahve icmeye calistim yag yaktigi icin. Yaninda beyaz peynir mutlaka yedim. Bazi sabahlar zeytin, yesillik gibi eklemeler yaptim. Bazen de kepekli ekmek yedim.
Oglen okulda hep limonlu corba ictim. Cunku yemekhanede ya da disarida yesem kacinilmaz kalori alacaktim. Bazi gunler ton balikli/tavuklu salata yedim.
Aksamlari cok nadir fast food yedigim olduama onun disinda sebze yemekleri yapmaya calistim. Haftada 1 izgara yagsiz balik yedim. Ya da az yagli kiyma ve maximum 2 dilim kepekli ekmek.
Cikolata/tatli/abur cuburdan kisabildigim kadar kistim.
Simdi de boyle devam etmeyi dusunuyorum insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz Rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?