Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Slm bende geldim. tekrar donmene sevindim leyla :)
Gecen hafta 77.8
Bu hafta 77 eh grmda olsa gitmis bakalim haftaya ramazanla beraber daha iyi bi sonuc olur insallah
Evet insallah ama tabi dikkat edersek verities yoksa alma ihtimalide var tabi hayirlisi bakalim vericez ins:)

Memnun oldum Leylacım :)

Verdiğiniz gramları küşümsemeyin yav ben 100 gram verince göbek atıyorum bence büyük olay :))
Haziranı 71 kilo ile kapama hedefim var 42 bedene girmem lazım :)

15/200

500ml su

8:40 Kahvalti: 2 yumurta, 1/2 avokado, domates, salatalik, sotelenmis mantar, 2 ekmek, yesil cay

12:00 ev yogurtlu karisim kayisi, seftali, toz tarcin,

2:00 tereyag, ekmek, pekmez (sinavlarim var saatlerce bilgisayar basinda calisiyorum yenmemesi gerekiyor ama gecen hafta yediklerimin yaninda bu diyet sayiliyor bu ara almamak bile guzel olur)

7:30 Tavuk but, turlu, ekmek, yogurt, yesil cay

16/200

8:30 kahvalti: 1 yumurta, 2 ekmek, domates, 7-8 zeytin, tereyag, pekmez, yesil cay

1:20 banan, seftali, kayisi, cikolata, kahve,

4:00 2 yumurta, turlu ekmek

7:30 pilav, et ve salata, meyve, mate cayi

18/200
Evet sevgili gunlugun ve okuyan arkadaslarim hemen menumu yazayim:

Sahur: 3 yumurta zeytin yaginda az pisirilmis, 5 zeytin, 1 tb yufka, patates, domates, avokado, 1ck toz zencefil, yesil cay

9:30-10:30 spor: 1 saat yurudum banda

5:00 start it up dvd egzersizi yaptim 33dk

Iftar: 2 kase ezogelin Corbasi, 1 kase yogurt, tavuk, bulgur, pancar havuc ve ispanakli salata,yesil cay, 2 hurma,2 kayisi

Iftardan 2 saat sonra 1 tabak ballabagi cok az dogal sekerle tavada hafif pisirilmis., papatya cayi

Bnmde dün akşam iftarda 1 kase tarhana çorbası 1 tabak az yağlı tavk biraz ekmek de yedm tabi ama çok degl snra 12 gibi 1 kupa az şekerli nescafe sahurda domates byaz peynr kaşar peyniri 1 haslnms yumurta ıhlamur cayi az ekmk bide sahurada dahl 2 lt su ictm :):)

Slm arkadaslar ben dun iftarda 2 kase corba 2 sigara boregi ve bol yagsiz salata yedim sonrasinda cay ve bol su. Bu gecede sahur yok kalkamadim aksam iftar menumu paylasirim
Ramazanda 5 kilo vermek istiyorum umarim basara bilirim :)

Slm arkadaslar ben dun iftarda 2 kase corba 2 sigara boregi ve bol yagsiz salata yedim sonrasinda cay ve bol su. Bu gecede sahur yok kalkamadim aksam iftar menumu paylasirim
Ramazanda 5 kilo vermek istiyorum umarim basara bilirim :)
Bende vermek istiyorum canim zaten vermeden ramazandan cikmak madding yonunden yararlanamadan cikma gibi olur:) am a sanirim az da olsa gunluk sporla metabolizmamizin hizlandirmis yada enazinda yavaslamasini onlemis oluruz insallah hayirlisi bakalim:)

19/200
Evet sevgili gunlugum bugunude gecirdim cok sukur:)
500ml su uyandigimda

Sahur: ispanakli yumurta (3yumurtadan), ekmek, domates, 5 zeytin, mercimekli corba, pekmez, yesil cay

Iftar: 500ml 1 limonlu su. Yogurtlu corba, 2 yumurta kizartma, bulugur pilavi, ekmek, yogurt,yesil cay

Ara yesil cay, cikolata, dondurma

Kizlar yeniden merhaba
Cok mutlu ve motive sekilde yaziyorum su an cunku nisandan bu yana yani 2 aydan biraz uzun bir surede tam 7 kilo verdim. Su an 59 kiloyum.
Memleketime geldim burada diyetisyen kontrolundeyim yani kafama gore ac da kalmadim hic.
Aslinda hedefim 55 kilo olmakti ama su an bu hedefi 52ye cekiyorum, boyum 1.60
Size bu surecte yediklerimi de yazayim yardimim dokunur:
Her sabah okula gitmeden tek sekerli sutlu kahve icmeye calistim yag yaktigi icin. Yaninda beyaz peynir mutlaka yedim. Bazi sabahlar zeytin, yesillik gibi eklemeler yaptim. Bazen de kepekli ekmek yedim.
Oglen okulda hep limonlu corba ictim. Cunku yemekhanede ya da disarida yesem kacinilmaz kalori alacaktim. Bazi gunler ton balikli/tavuklu salata yedim.
Aksamlari cok nadir fast food yedigim oldu ama onun disinda sebze yemekleri yapmaya calistim. Haftada 1 izgara yagsiz balik yedim. Ya da az yagli kiyma ve maximum 2 dilim kepekli ekmek.
Cikolata/tatli/abur cuburdan kisabildigim kadar kistim.
Simdi de boyle devam etmeyi dusunuyorum insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz Rabbim yardimcimiz olsun

Hosgeldin canim cok guzel vermissin masallah. paylasim icin tsk ederim. Kahvaltinda hic yumurta yokmuydu? Birde sebze yemekler yedim yazmissin etc hergun yemedin sanirim yada ne sklkla yedin yedinseeger?

Hosgeldin canim cok guzel vermissin masallah. paylasim icin tsk ederim. Kahvaltinda hic yumurta yokmuydu? Birde sebze yemekler yedim yazmissin etc hergun yemedin sanirim yada ne sklkla yedin yedinseeger?

En az 2 gunde bir et grubu tukettim canim. Oglen tavuklu ya da balikli salata yedim. Yemediysem aksam izgara tavuk/balik ya da kofte/biftek yapmaya calistim yagsiz ve tuzsuz
Yumurta yapmaya vaktim olmadi sadece haftasonlari haslanmis yumurta yiyordum sabahlari

Slmlr dun iftar ve sahurda resmen gozum dondu ekmek yemekten alamadim kendimi
Iftar. 1 kase corba 1tabak patates yemegi salata ekmek sanirim 4 5 dilim vardi
Sahur. 2 yumurtadn sucuklu yumurta domates salatalik peynir ekmek yine malesef baya bi dilim vardi

Spor falan yapamiyorum arada cikip yurumeye calisiyorum ama daha sık yurumeye caliscam
Bugunki iftar menum 1 kase corba 2 yk bulgur pilavi 1 d.ekmek 6 7 tane misket kofte salata birkac dilimde karpuz
10 gibide 2 d. Tatli yedim dayanamadim kac gundur sabrettim bugun olmadi :) sahurada Allah kerim ekmek yemezsem super olcak :)

Ooohh neguzel ben 59 olsam varya ucarim yaaa :) tebrikler darisi banada olsuuuun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…