- 25 Mayıs 2016
- 485
- 565
- 18
- Konu Sahibi istikrar58
-
Gunaydin canim hosgeldin:) son gunlerde bende de ayni durum ama kizlarla anlsatik cumaya kadar guzel diyet yaparim cuma kilo bildirimi yapicaz katil bize istersen:)Kızlar günaydın bende zayıflamak istiyorum ama diyet yapamamiyorum yani evde ne varsa onu yiyorum ama bu aralar biraz ekmek fazla kacrdm galiba suan 73 kiloyum boyum 168 cm ve 58 kg olmak istiyorum tam olarak diyet yapmadan nasl zayflarm ekmeği kessem ise yarar mı geçen yaz dügunum oldu o zamn 64 e kadar inmistm çok iyiydi yine aldm
Ac kalarak verdiğin kiloyu anında alırsın geri ama haberin olsun canım benimde bu zamana kadar yaptığım oydu ve hep geri aldım bu sefer az yiyorum dikkat ediyorum cuma günu tartilcam bakalimGünaydın kızlar dün akşam dikkat ettm 7dn sonra bisey yemedim ama sabah kahvaltı yapmadım öğlene kadar aç kalcm
Brck06 .!.:Ac kalarak verdiğin kiloyu anında alırsın geri ama haberin olsun canım benimde bu zamana kadar yaptığım oydu ve hep geri aldım bu sefer az yiyorum dikkat ediyorum cuma günu tartilcam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?