Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Eveeet bugün bende hiç dikkat etmedim yediklerime yarından itibaren düzenli olalım lutfennnn. Diyete 59.5 ile başladım daha tartilmadim bende . Cuma günü tartilicam bakalım gelişmeler ne durumda Merak ediyorum acikcasi

Kizlar diyorumki toplu kilo takibi yapalimmi? Evetse gonullu takip etmek isteyen varmi? Yada mesela bazi kurallarmi koysak? Sanki birimiz bozunca digerimizi etkilenebiliyor yada duzenli yazma fikirleriniz ne? Merak ediyorum nasil burayi hepimizin yararlanacagi hale getirebiliriz kizlar ne yapalim lutfen fikirleriniz paylasirmisiniz?

10/200

Oglen: tavuklu sebzeli turlu, 2.dilim bez ek, kendi yaptigim cikolata, 2 bardak sekerli siyah cay, 2 kayisi, 1 seftali, kuru meyve

4:30 Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 has. but, yogurt

Piknige ciktik sonradan karar verildi olan oldu 1 sis kebab, tavuk, sprite, 2 buyuk kurabiye, 1 dilim beyaz ekmek.

Baya top oynadik terledim amma yinede cook tu yediklerim

Bozsamda diyetimi yazmak istedim. Kizlar sizlerde yazin inan kimse suclamaz bizleri kendi vicdan azabimiz zaten yetiyor kimse demesine gerek yokki

Oyle karar alsak mesela bozsakkta yazalim yediklerimizi mesela olabilir enazindan ben yazicam:)

Kızlar günaydın bende zayıflamak istiyorum ama diyet yapamamiyorum yani evde ne varsa onu yiyorum ama bu aralar biraz ekmek fazla kacrdm galiba suan 73 kiloyum boyum 168 cm ve 58 kg olmak istiyorum tam olarak diyet yapmadan nasl zayflarm ekmeği kessem ise yarar mı geçen yaz dügunum oldu o zamn 64 e kadar inmistm çok iyiydi yine aldm

Kızlar ben baya tepinmişim sanırım o kadar yediğime rağmen kilo vermişim
78 kiloyum ilk hedefime 100 gr kalmış

Ama ben bozsam da çok destekli bozdum. Mesela o makarnayı 1 tabaktan az ve saat 4te yedim.
Düğünde yediklerim de çok azdı ve ben oynayıp eriteceğimi biliyordum. ana yemek de 10da geldi ve artık saat çok geç deyip çatalımı bile kaldırmadım.

Kafamda bozmadım yani. Yarın diyete devam edeceğimi biliyordum. Ve 1 gün daha geride kalmak istemedim.

Eğer kiloyu toplu yazmak istiyorsanız öyle yapalım bana her gün tartılmak yarıyor. Ben her gün tartılcam ama cuma günü yazarım :)

Ve kesinlikle bozduğumuzda yazmalıyız. Yazmasak da kendimize itiraf etmeliyiz kendimizle konuşup bu olmadı demeliyiz.
En çok kendimizden yüz buluyoruz çünkü.

Şuan yolun başındayız kilolar oynar bi yukarı bi aşağı. Uzun vadede vermiş olacağız.

Ben 1.hedefime ulaşmış kabul edip 2.hedefim olan 75.9 u 8 hazirana kadar vermiş olmayı umut ediyorum.

10 günde 2 kilo var mı katılan

Gunaydin canim hosgeldin:) son gunlerde bende de ayni durum ama kizlarla anlsatik cumaya kadar guzel diyet yaparim cuma kilo bildirimi yapicaz katil bize istersen:)

Ben katılıyorum:)) Sun tam kilomu bilmiyom 72 73 arası bisey yarn sabah tartilip basliycm 10 gün sonra 70 e incem ins:))

Tamam bugün yediklerinde dikkat edicem ve yarn sabah tartilip basliycm cumada geldigm kiloyu yaxarm ins olur ya:)) çok gaza geldm bakalm nlck

Canim sevindim birinci hedefine elde ettigin icin darisi hepimize insallah. Evet toplu yazalim canim yada 1, 2 siralayarak da yazabiliriz herkes belki ismi ve kilosunu yazar. Hade bakalim ikinci hedefinede yakinda ulasirsin devam et canim eminim yakinda oda gercek olucak:)

Kızlar bugün öğlen yemekte 1 tabak kurufasulye 2 kask pirinç pilavı çoban salata ve ayran ictm fazla mı yemisim ??

Şimdi eve geldim tartildm en son öğlen yedigimleyim 71.2 çıktı daha fazla bekliyodum

Bugün yediklerim ;

Kahvaltı 11.30 omlet peynir domates salatalık maydanoz nane
4te dünden kalan bi tabak makarna
7de çilek yoğurt bir kase

Sabah 7km yürüdüm. 2lt su içtim yatana kadar daha içcem.

Makarna hiç olmadı. Hemen de acıktırdı zaten. Bi daha makarna yapmıycam hıh :)

Kizlar ramazandan sonra donkeys calisicam simdilik araveriyorum kendimi it hisetmiyorum cok tel okumaktak goz agriculture yapti biraz ara vermem it olucak. Eger burda devam ediyor olursaniz katilirim tekrar. Hepinize tsk edr

Günaydın kızlar dün akşam dikkat ettm 7dn sonra bisey yemedim ama sabah kahvaltı yapmadım öğlene kadar aç kalcm

Günaydın kızlar dün akşam dikkat ettm 7dn sonra bisey yemedim ama sabah kahvaltı yapmadım öğlene kadar aç kalcm
Ac kalarak verdiğin kiloyu anında alırsın geri ama haberin olsun canım benimde bu zamana kadar yaptığım oydu ve hep geri aldım bu sefer az yiyorum dikkat ediyorum cuma günu tartilcam bakalim

Brck06 .!.:
Ac kalarak verdiğin kiloyu anında alırsın geri ama haberin olsun canım benimde bu zamana kadar yaptığım oydu ve hep geri aldım bu sefer az yiyorum dikkat ediyorum cuma günu tartilcam bakalim

Biliyorum canm ama calistigm için her sabah 7 de kahvaltı zor geliyor cnm istemuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…