Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Canim dun bemde iftarda kacirdim ardindan a rada cikolata yedim sonra sahurdan kistim 3 yumurta yerdim 1 yumurtaya indirdim. Arada oluyor kilo almadan bile cikmak ramazandan kar diye sayiyorum en azindan kendi adima.

Selam sevgili gunlugum ve arkadaslar:) hemen menumu yazayim dun unuttum yazmayi
8 Haziran,2016 carsamba
20/200

500 ml su

Sahur: 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, domates, 6 kasik karabugday, 1 tb ekmek, yesil cay, 1 ck toz zencefil

Iftardan az kala 34 dakika yurudum:)

Iftar: karpuz ve kiraz sonra mercimek corbasi, ispanakli salata, kiymali kebab, hurma, 1 tb ekmegi,

Ara yesil cay, cikolata, kayisi

Kizlar yarin 5 hurma ve sutle sahur yapmayi baslayacagim insallah hem sunnet hemde saglikliymis:) bana katilmak isteyen olursa sevinirim:). Orucluyken sporumu da ihmal etmemeye calisiyorum ama but ragmen kilom gitmiyor yada aliyorum ondan boyle yapmaya karar verdim. Diger aylarda 1 kere hurma sutle denemistim tutmayi cok rahat gecmisti

Bende esimin evde olmadigi gunler boyle denerim o varken olmuyor malesef o löplöp gotururken ben yemeden duramam :)

Bugunku menumude yazayim
Sahur. menemen peynir zeytin ve 2 lokma tahin helva 2 d.ekmek
iftar. 1 tabak nohut yemegi 2 yk bulgur pilavi karpuz ve salata 1 ince dilimde pizza
Iftar sonrasi 3 d. bitter cikolata yarim avucta kabak cekirdegi
Kilom bigun az bigun cok cikiyo anlam vermedim yarin tarti gunu kizlar gelsin bildirimler :)

Evet bende asagi yukari oynuyor tarti sanirim ramazanda kilomuzu iftardan once tartilsak daha dogru olur cunku iftardan Sontag sahura kadar hareketsiz vakitlerde yiyor birde sahura kadar cok su iciliyor sahurda tartilmamiz dogru kilomuzu gostermez

Evet bende asagi yukari oynuyor tarti sanirim ramazanda kilomuzu iftardan once tartilsak daha dogru olur cunku iftardan Sontag sahura kadar hareketsiz vakitlerde yiyor birde sahura kadar cok su iciliyor sahurda tartilmamiz dogru kilomuzu gostermez
Bencede iftar oncesi tartilip yazalim kilocuklarimizi :)

Slm iftar oncesi kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 77
Bugun 76.4
Orucun cokta bi etkisi olmamis dahada dikkat etmeliyim insallah haftaya cok daha iyi bir sonuc alirim

Slm iftar oncesi kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 77
Bugun 76.4
Orucun cokta bi etkisi olmamis dahada dikkat etmeliyim insallah haftaya cok daha iyi bir sonuc alirim
Olsun canim yinede vermissin haftaya daha iy vericegine inaniyorum
Ah 76 lari bende gorsem yakinda insallah 80 lerde o kadar uzun sure kaldimki .

Olsun canim yinede vermissin haftaya daha iy vericegine inaniyorum
Ah 76 lari bende gorsem yakinda insallah 80 lerde o kadar uzun sure kaldimki .
Insallah bende aylardir 76in altina inemedim tam oldu derken hoop tekrar 78i goruyorum ama bu sefer insallah 70lerinde altini goruruz hep beraber :)

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg

Sevgili gunlugum ve kizlar:) hemen menumu yazayim ..
21/200

500 ml su

Sahur: 3 yumurta, 2 bardak sebze suyu ( pancar, havuc, taze zencefil, yesil elma),
1tk balla yesil cay.

Iftar : sebzeli az etli corba, salata, tatli, hurma, ekmek, borek

Ara: cikolatali dondurma

Asama asama gitmek istiyorum suan onceligim 70 i gormek tabiki 58 olsam tam super olur :) 70 65 60 diye gitmek istiyorum insallahta istedigime ulasirim
Benimde hedefim minik hrdeflerle ilerlemek 58 gorene kadar 1 sayfamda yazili hedeflerim daha ilk hedefime olasamadim 80 kg ilk hedefim olarak belirlemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…