- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Canim dun bemde iftarda kacirdim ardindan a rada cikolata yedim sonra sahurdan kistim 3 yumurta yerdim 1 yumurtaya indirdim. Arada oluyor kilo almadan bile cikmak ramazandan kar diye sayiyorum en azindan kendi adima.Slmlr dun iftar ve sahurda resmen gozum dondu ekmek yemekten alamadim kendimi
Iftar. 1 kase corba 1tabak patates yemegi salata ekmek sanirim 4 5 dilim vardi
Sahur. 2 yumurtadn sucuklu yumurta domates salatalik peynir ekmek yine malesef baya bi dilim vardi
Bende esimin evde olmadigi gunler boyle denerim o varken olmuyor malesef o löplöp gotururken ben yemeden duramam :)Kizlar yarin 5 hurma ve sutle sahur yapmayi baslayacagim insallah hem sunnet hemde saglikliymis:) bana katilmak isteyen olursa sevinirim:). Orucluyken sporumu da ihmal etmemeye calisiyorum ama but ragmen kilom gitmiyor yada aliyorum ondan boyle yapmaya karar verdim. Diger aylarda 1 kere hurma sutle denemistim tutmayi cok rahat gecmisti
Evet bakalim ben nasil dayanicamBende esimin evde olmadigi gunler boyle denerim o varken olmuyor malesef o löplöp gotururken ben yemeden duramam :)
Evet bende asagi yukari oynuyor tarti sanirim ramazanda kilomuzu iftardan once tartilsak daha dogru olur cunku iftardan Sontag sahura kadar hareketsiz vakitlerde yiyor birde sahura kadar cok su iciliyor sahurda tartilmamiz dogru kilomuzu gostermezBugunku menumude yazayim
Sahur. menemen peynir zeytin ve 2 lokma tahin helva 2 d.ekmek
iftar. 1 tabak nohut yemegi 2 yk bulgur pilavi karpuz ve salata 1 ince dilimde pizza
Iftar sonrasi 3 d. bitter cikolata yarim avucta kabak cekirdegi
Kilom bigun az bigun cok cikiyo anlam vermedim yarin tarti gunu kizlar gelsin bildirimler :)
Sagol canimcanım yeni gördüm topiğini geç oldu ama hayırlı olsun :)
Bencede iftar oncesi tartilip yazalim kilocuklarimizi :)Evet bende asagi yukari oynuyor tarti sanirim ramazanda kilomuzu iftardan once tartilsak daha dogru olur cunku iftardan Sontag sahura kadar hareketsiz vakitlerde yiyor birde sahura kadar cok su iciliyor sahurda tartilmamiz dogru kilomuzu gostermez
Olsun canim yinede vermissin haftaya daha iy vericegine inaniyorumSlm iftar oncesi kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 77
Bugun 76.4
Orucun cokta bi etkisi olmamisdahada dikkat etmeliyim insallah haftaya cok daha iyi bir sonuc alirim
Boyun kacti senin canim?Slm iftar oncesi kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 77
Bugun 76.4
Orucun cokta bi etkisi olmamisdahada dikkat etmeliyim insallah haftaya cok daha iyi bir sonuc alirim
Insallah bende aylardir 76in altina inemedim tam oldu derken hoop tekrar 78i goruyorumOlsun canim yinede vermissin haftaya daha iy vericegine inaniyorum
Ah 76 lari bende gorsem yakinda insallah80 lerde o kadar uzun sure kaldimki .
Benim boy kisa oyuzden yolumda uzun bayaaa bi :) 1.58Boyun kacti senin canim?
O zaman yolumuz hemen ayni uzunlukta:) benim boyumda 168:)Benim boy kisa oyuzden yolumda uzun bayaaa bi :) 1.58
Asama asama gitmek istiyorum suan onceligim 70 i gormek tabiki 58 olsam tam super olur :) 70 65 60 diye gitmek istiyorum insallahta istedigime ulasirimO zaman yolumuz hemen ayni uzunlukta:) benim boyumda 168:)
Hedefledigin kilon varmi? Benim 58kg :))
Benimde hedefim minik hrdeflerle ilerlemek 58 gorene kadar 1 sayfamda yazili hedeflerim daha ilk hedefime olasamadim 80 kg ilk hedefim olarak belirlemistimAsama asama gitmek istiyorum suan onceligim 70 i gormek tabiki 58 olsam tam super olur :) 70 65 60 diye gitmek istiyorum insallahta istedigime ulasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?