Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Kzlar bnde diyeti bozmdm ama yzmdm çok abartı diyet yapmiyrm ama bu aralar hasytm oksurugum var i yuzdn cokk su iciyorum 3 lt fln oluyo geçiyor bile oliblr elmde şişe her bogazm gıcık ypnca iciym normalde bu kadr su icmzdim hastlign guzl yni

Cok gecmis olsun

Ozledim sizleri
Kizlarrr konuyu baslattim ama terkettim ve bu yuzden vicdanim rahat etmiyor sizlere de haksizlik etmis gibi hisediyorum baslattigim zayiflamayi sonuna kadar devam edicem insallah. Ramazanda zorlanirim duyordum ama olsun aslinda az yemek zaten tavsiye ediliyor:) Birde birkac yerde topik takip ediyordum onun yorgunluguyla da zaman israfi oluyordu cunku.
Simdi arkadaslar sanirim diyeti bozanlar olmus bende dahil ama gun gun devam ediyorum.
Bozsakta yazalim ve bu cuma kilo bildirimini yaptiktan sonra haftaya cok guzel sonuclarla devam ederiz insallah

Bugün bir ölçüm yaptım ve süper hissettim :)
Çok gazlı çok güzel gidiyorum.
Küçük hedefler çok işe yaradı.
Çok teşekkür ederim istikrar58 sen akıl etmiştin :)

Eklentiler

• 14649336030531513074563.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
Bugün bir ölçüm yaptım ve süper hissettim :)
Çok gazlı çok güzel gidiyorum.
Küçük hedefler çok işe yaradı.
Çok teşekkür ederim istikrar58 sen akıl etmiştin :)
Mashallah canim cok guzel gitmis yaa supersin devam insallahBende bugun tekrar daha duzenli devam ediyorum sabah tartiyi gorunce korktum. Bu arada ismim Leyla

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg

Slm bende geldim. tekrar donmene sevindim leyla :)
Gecen hafta 77.8
Bu hafta 77 eh grmda olsa gitmis bakalim haftaya ramazanla beraber daha iyi bi sonuc olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…