Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Benimde hedefim minik hrdeflerle ilerlemek 58 gorene kadar 1 sayfamda yazili hedeflerim daha ilk hedefime olasamadim 80 kg ilk hedefim olarak belirlemistim
Canım benim çokta güzel ilerliyorsun hedefi kısa tutmak en iyisi :) bu arada topiğin hayırlı olsun tatlım :)

Tesekkur ederim canim
Aysecim topik acmamin sebebi beni zayiflamamda daha sorumlu kilicaginda inandigim icindi ki oylede oldu burakmistim diyeti bu topigi sonuna kadar devam ettirmek icin tekrar basladim insallah hedefime ulasir ve bir insana bile zayiflamasina vesile olmak bile ne guzel olur. Kilolu bir hayat kendime gore cok zor birsey kendi hayatini minik pencereden izlemek gibi geliyor bana. Ogluma ayak uydurabilmek esimle kaliteli vakit gecirmemi engellen birsey fazla kilolarim cunku kafama takmis durumdayim insallah devami gelicek

Bugunku menum:)
22/200
11 Haziran, 2016 Carsamba

500 ml su

Sahur: sebze suyu ( 2 minik pancar, 1 yesil elma, 1 kucuk salatalik, taze zencefil), 3 yumurta, toz ot karisimi, balli yesil cay

Iftar: 500 ml su, kofteli corba, 2 hurma, ekmek, karpuz, kiraz, pekmezli asure, sicak cikolata

Ara: meyve, 2 findik, 2 ceviz, yesil cay

Canim gunlugum ve ugrayan okuyucu misafirlerim hemen dunku menumu yazayim:)
23/200
Pazar 12 Haziran, 2016

Sahur: sebze suyu (bal kabagi, yesil elma, havuc, pancar, zencefil), 3 yumurta, balli yesil cay

Iftar: etli patatesli corba, ekmek borek patlican salata, minik pasta,hurma cilek

Ara: dondurma

Kızlar selam.
Bende 1 haftadır dietteyim ve benimde amacım 1 haftada 1 kilo vermek ki kalıcı olsun.. Boyum 166 kilom 66.3 tu gecen pazartesi. Bu sabah tartıldıgımda 65.1 geldim yani totalde 1.2 kilo gitmiş. Ben galiba sizlere gore biraz kati bir diyet yapıyorum gibime geldi hedefim 56 ama tabi dediğim gibi bunu 3 aya yaymak istiyorum. Size bugun yediklerimi sayıyım;
Sabah 1 adet haslanmıs yumurta ve nescafe oglen ızgara tavuk arada bir bardak light sut 5 fındık ve 1 adet hurma. Ogleden sonra da sade turk kahvesi içtim. 1 saat sonra bir bardak sut daha içicem ofisten cıkmadan aksam ustu 5 te bi kase muslili yogurt arkasından da hurma yiyip gunu kapatıyorum. Aksam 1730 dan sonra mideme kilit vuruyorum. Mumkun oldugunca ekmek yemiyorum cikolataya falan zaten kilit vurdum 1 haftadır :) Bakalım bende hergun size katılıp yazmaya calısacagım.

Hosgedin canim genelde diyet yapmayi cok beceremedim basladim bozdum Kiser donguye dondu ondan simdi herseyden dikkatli yemeye calisiyorum gecen hafta verdim yani verdigim surece boyle devam etmeyi dusunuyorum. Hem ramazanda zorlamak istemiyorum kilo almamam bile iyi olucak bayramdan sonra daha dikkatli olamyi very sporu da artirmayi dusunuyorum insallah.
Her cuma gunu tarti gunumuz canim bildirim yaparsan ve DE gunluk menulerimizi paylsirsak motive etmis oluruz

Bu arada tanismayi unuttum benim ismim leyla ya senin?

24/200
13 Haziran, 2016

Sahur: sebze suyu (havuc, pancar, elma), 2 yumurta, balli yesil cay

Iftar: corba, tavuklu pilav, yogurt, pasta
(Pastayi yemesem daha iyi olurdu ama tadina bakmak istedim)

Ara: karpuz

Bu arada tanismayi unuttum benim ismim leyla ya senin?
Cok memnun oldum canım sehnaz bende cuma tartı gunu sahaneymiş ama ben malesef dayanamayıp her sabah tartılıyorum 100 gram bile vermiş olsam o beni motive ediyor. Ben gun içinde dikkat ederek herseyi yemeye calısıyorum ama aksam 1730 dan sonra mideme resmen kilit vuruyorum hiçbirsey yemiyorum. Dun sabah tartıldıgımda 65.1 dim bugun sabah 64.4 geldim. Yani aksam 1730 dan sonra bişey yememek tabiki zorluyor dun gece mesela aclıktan uykuya dalamadım midemin gurultusundan ama dediğim gibi gun içinde meyvemi etimi guzel yiyorum. Bugun sabah haslanmıs yumurta ve yanında bir dilimden biraz az tulum peynir yedim. Sabahta tartıda 64.4 u gorunce evde sutlu puding vardı ev yapımı kendime onu odul yaptım :) Benim tatlı krizim cok olur onu kesmek için gunde 2 tane hurma yiyodum ama hurmayı yemicem bugun sutlactan oturu. Oglen izgara kofte yicem yanında 1 dilim kepek ekmek aralarda light sut içiyorum ben kızlar tok tutyo oda ve nescafe sade ama kesinlikle tavsiye ederim. Aksamda ofisten cıkmadan muslili yogurdumu yiyip gunu kapatıyorum. Aksam menum hep boyle sizler neler yapıyorsunuz? Aa birde her aksam 9-10 arası tempolu yuruyusum var.

Sehnazcim haklisin 5 ten sonra yememek cok guzel kilo verdiriyor sabah dinc kalkmaya yardimci oluyor hemde az uykuyla doyabiliyor yani en azindan bir ara denemistim tabi gun icinde tatli yesemde ogunlerim saglikli oluyordu. Simdi cok birsey yapamiyorum canim ama dikkat etmeyi burakmiyorum herseyden yesende kararinda burakiyorum. Bayramdan sonra spora agilik verip sana eslik ederim 5-6 dan sonra yememeye. Kesinlikle kafve hakinda haklisin istahi azaltiyor zayiflamaya yardimci oluyor ama bende afedersim kabizlik neden olabildigi icin kendimi icemiyorum.

Kızlar selam yazamadım ben 2 gundur bugun tartıldım veee 63.4 kilo cıktım alırım bi masallahınızı :) Durmak yok kızlar yaza kadar incecik olalim.

26/200

Sahur: 1 bardak sebze suyu, yesil cay

Iftar: bal kabagi corbasi, firinlanmis patlican kofte, bamya, barbunya, minik borek, karpuz, tatli,

Ara: kavun

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
Bu hafta az vermisim ama bunada cok sukur almasam bile yine memnum olurdum cunku cunku bu ramazanda hedefim sadece kilo almamak olarak belirledim diger turlu zaten yogun yasanilan bir donemde daha fazla stress koyarsam kendimi tersi tepki yapicagimdan korkuyorum:) hayirlisi bakalim

Bende günlük actim ama senim günlüğünu gördüm benimde hedefim 59 cok samimi buldum günlüğünu tesekkur ederim
Kurallarin var mi canım
Sagolasin canim cok kurallar yok canim sadece cuma gunu tarti gunu onun disinda kendime 200 verdim ideal kiloma ulasmak icin gunluk menumu paylasmaya calisiyorum ramazandan dolayi aksadi biraz ama Bayramdan sonra duzenli yapicam insallah. Ilk sayfada yapicaklarimi paylasmistim ama hepsini yapamiyorum elimden geldikce yapmaya calisiyorum bakalim.
Bu arada tanisalimmi? Ismim Leyla ya senin? Boyun kilon kac neler yapiyorsun hedefine ulasmak icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…