- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi istikrar58
-
200 derken canim 200 gün müSagolasin canim cok kurallar yok canim sadece cuma gunu tarti gunu onun disinda kendime 200 verdim ideal kiloma ulasmak icin gunluk menumu paylasmaya calisiyorum ramazandan dolayi aksadi biraz ama Bayramdan sonra duzenli yapicam insallah. Ilk sayfada yapicaklarimi paylasmistim ama hepsini yapamiyorum elimden geldikce yapmaya calisiyorum bakalim.
Bu arada tanisalimmi? Ismim Leyla ya senin? Boyun kilon kac neler yapiyorsun hedefine ulasmak icin?
Memnun oldum Sedacim:) bemde uzun zamandir basladim in cik in cik derken simdi 80.3kg deyim minik hedeflerim var benimde. Il hedefim 80 az kaldi 300gr:))200 derken canim 200 gün mü
Memnun oldum canım ben seda
Ben yeni basladim kilom 88.3 neyazikki hedefim öncelik 80 daha sonra 73 sonra 66 sonra 59 olmak yolum cok uzun
Benimde tarti günüm pazardi cumada tatilirim
Bende sıkı sıkı sarılıp 5 6 aya su 28 kilodan kurtulmak istiyorum
Benimde ilk hedefim 80 canimmm ilk hedefine ulasmissin ne guzel tebrik ederim darisi banaMemnun oldum Sedacim:) bemde uzun zamandir basladim in cik in cik derken simdi 80.3kg deyim minik hedeflerim var benimde. Il hedefim 80 az kaldi 300gr:))
Evet 200 gun canim daha dogrusu 2017 hedefime ulasmis olarak girmek istiyorum Allah nasib ederse
Tabi yuruyelimm canimBenimde ilk hedefim 80 canimmm ilk hedefine ulasmissin ne guzel tebrik ederim darisi bana
INŞALLAH basaririz 2017e kalmadan kasimda bu isi cozeriz
Ozaman bu yolda beraber yuruyormuyuz leylacim
Kac yasindasin Sedacim? Ben 30 dayim:)Tabi yuruyelimm canim
27 yasindayim bende canımKac yasindasin Sedacim? Ben 30 dayim:)
Anlaştık canim yarindan itibaren burda menulerimi paylasirim ben regliyim suan oruc tutamiyorum reglim bitince oruca devam edicem canimTabi yuruyelimm canim
Hosgeldin canim tabiki buyur aramiza sevinirimMerhaba kizkar bende geldim. Kisaca kendimi anlatayim beni araniza kabul edip etmemek size kalsin :) 82 kg 1.65 boydayken anne olmaya karar verdim ama kilom polikistik overi desteklediginden doktor zayiflamalisin dedi o zaman kendime sismansin dedim. Ve 10 kg verdim. Suan 72 kg dayim. (3-3.5 ayda). Ilk hedefim 69. Yabi artik 7 li rakamlardan kurtulayimhem bebek oncesi ne kadar zayiflarsam o kadar az olur dogum sonrasi derdim diye dusundum. Evet kizlar beraber devammi smdi)
Bu arada ismini ogrenebilirmiyim daha samimi geliyor bana. KB tam anlayamadim simdi hamilemisin? 3-3.5 ay yazmissindan o kadar surede 10 kg verdinmi yoksa 3-3.5 hamilemisi orasini tam anlayamadim.Merhaba kizkar bende geldim. Kisaca kendimi anlatayim beni araniza kabul edip etmemek size kalsin :) 82 kg 1.65 boydayken anne olmaya karar verdim ama kilom polikistik overi desteklediginden doktor zayiflamalisin dedi o zaman kendime sismansin dedim. Ve 10 kg verdim. Suan 72 kg dayim. (3-3.5 ayda). Ilk hedefim 69. Yabi artik 7 li rakamlardan kurtulayimhem bebek oncesi ne kadar zayiflarsam o kadar az olur dogum sonrasi derdim diye dusundum. Evet kizlar beraber devammi smdi)
Canım bende bi istahsizlik basladi yarin bende niyetli olcam kahvaltida kepekli sandvc yaptim canim yedim ayranla aksamda et yemegi salata düşünüyorum kuzumSedacim nasilsin menun nasil geciyor? Benim misafirlerim vardi olanlardan yedin cok abartmadan menumu yazmaya useniyorum ramazandan dolayi karisik cesitler oluyor.
3 bucuk ayda 10 kilo vermiş çocuk dusunuyomus canim hamile degil yani olucak ALLAH nasip etsinBu arada ismini ogrenebilirmiyim daha samimi geliyor bana. KB tam anlayamadim simdi hamilemisin? 3-3.5 ay yazmissindan o kadar surede 10 kg verdinmi yoksa 3-3.5 hamilemisi orasini tam anlayamadim.
10 kg neler yaparak verdin paylasirmisin? Neler yapmayi planliyorun kilolardan kurtulmak icin istifade edelim bilgilerinden
Hoşgeldin canimmmm kilo verip saglikli anneler oluruz INŞALLAHMerhaba kizkar bende geldim. Kisaca kendimi anlatayim beni araniza kabul edip etmemek size kalsin :) 82 kg 1.65 boydayken anne olmaya karar verdim ama kilom polikistik overi desteklediginden doktor zayiflamalisin dedi o zaman kendime sismansin dedim. Ve 10 kg verdim. Suan 72 kg dayim. (3-3.5 ayda). Ilk hedefim 69. Yabi artik 7 li rakamlardan kurtulayimhem bebek oncesi ne kadar zayiflarsam o kadar az olur dogum sonrasi derdim diye dusundum. Evet kizlar beraber devammi smdi)
Bende bugun baya rahat yedim yarin daha dikkatli beslenicem insallah.Canım bende bi istahsizlik basladi yarin bende niyetli olcam kahvaltida kepekli sandvc yaptim canim yedim ayranla aksamda et yemegi salata düşünüyorum kuzumsen neler yaptın
Ayyy insallah :)Hoşgeldin canimmmm kilo verip saglikli anneler oluruz INŞALLAH
Canm adim ebru :) hamile degilim kiloyu o kadar surede verdim :) arada aksilikler yasayip yapamadigim zamanlar oldu ama genel toplam bu. Ben beslenme aliskanligimi degistitdim. Herseyden yiyorum canm ama inan kararinda. Aksam yemegimi 6-7 arasi yiyip yatana kadar baska birsey yemiyorum sekersiz cay yada kahve disinda. Ogunlerimi kuculttum ama ac kalmadim desem yalan olir yani yataga hep ac girdim :) sen neler yapiyosun bakalimBu arada ismini ogrenebilirmiyim daha samimi geliyor bana. KB tam anlayamadim simdi hamilemisin? 3-3.5 ay yazmissindan o kadar surede 10 kg verdinmi yoksa 3-3.5 hamilemisi orasini tam anlayamadim.
10 kg neler yaparak verdin paylasirmisin? Neler yapmayi planliyorun kilolardan kurtulmak icin istifade edelim bilgilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?