- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi istikrar58
-
AMİN canimAyyy insallah :)
Aslinda guzel bi diyet uygulamissin canim bende 93den indrim bende zararlı hic bisi yemedim bakalim devam edicem su kurbanda en azindan 72 olsam ahCanm adim ebru :) hamile degilim kiloyu o kadar surede verdim :) arada aksilikler yasayip yapamadigim zamanlar oldu ama genel toplam bu. Ben beslenme aliskanligimi degistitdim. Herseyden yiyorum canm ama inan kararinda. Aksam yemegimi 6-7 arasi yiyip yatana kadar baska birsey yemiyorum sekersiz cay yada kahve disinda. Ogunlerimi kuculttum ama ac kalmadim desem yalan olir yani yataga hep ac girdim :) sen neler yapiyosun bakalim
Burayi canladiralim kizlarkurban bayramina kadar ustumuzden yükleri atalimmm canlar
Sen neler yaptin nasil verdin pekiiAslinda guzel bi diyet uygulamissin canim bende 93den indrim bende zararlı hic bisi yemedim bakalim devam edicem su kurbanda en azindan 72 olsam ah
Canim sabah guzel bi kahvalti yesillilli domatesli yumurtalıSen neler yaptin nasil verdin pekii
Canim sabah kahvti tb ekmekte yemedinmi? Diyeti bozdugun oldugumu cok kati diyete bemziyor meyvede yemedinmi?Canim sabah guzel bi kahvalti yesillilli domatesli yumurtalı
Oglen tavuk yada sebze yaninda yogurt salata
Aksam ya corba yada yogurt yedim
Osekil verdim canim ama yolum uzun bakalim
Kuzum 1 dilim ekmek yedim tam tahil kahvaltıda. Baska ogunde ekmekk yemedimCanim sabah kahvti tb ekmekte yemedinmi? Diyeti bozdugun oldugumu cok kati diyete bemziyor meyvede yemedinmi?
Merhaba kizkar bende geldim. Kisaca kendimi anlatayim beni araniza kabul edip etmemek size kalsin :) 82 kg 1.65 boydayken anne olmaya karar verdim ama kilom polikistik overi desteklediginden doktor zayiflamalisin dedi o zaman kendime sismansin dedim. Ve 10 kg verdim. Suan 72 kg dayim. (3-3.5 ayda). Ilk hedefim 69. Yabi artik 7 li rakamlardan kurtulayimhem bebek oncesi ne kadar zayiflarsam o kadar az olur dogum sonrasi derdim diye dusundum. Evet kizlar beraber devammi smdi)
Bende bebek icin zayiflamak istiyorumMerhaba cnm bende bebek istiyorum boyum 1.67 suan 69 kiloyum oda zayıflams halim bende hamile kalmadan biraz zayıflamak istiyorum aslında hedefin 58 ama o kadar inermiyim bilmiyorum suanlik 64 te fena değil I istikrar58 benide alırsa gurubuna çok sevinirim
Ne demek buyur canim hosgeldinMerhaba cnm bende bebek istiyorum boyum 1.67 suan 69 kiloyum oda zayıflams halim bende hamile kalmadan biraz zayıflamak istiyorum aslında hedefin 58 ama o kadar inermiyim bilmiyorum suanlik 64 te fena değil I istikrar58 benide alırsa gurubuna çok sevinirim
Cok guzel bende herseyden kararinda az yiyerek zayiflamak istiyorum ama zorlanip burakip diyetlere donuyordum simdi tekrar herseyden az yemeye calisiyorum gercekten omur boyu surdurebilecegimiz degiklik yapmazsak geri kolay aliniyor.Canm adim ebru :) hamile degilim kiloyu o kadar surede verdim :) arada aksilikler yasayip yapamadigim zamanlar oldu ama genel toplam bu. Ben beslenme aliskanligimi degistitdim. Herseyden yiyorum canm ama inan kararinda. Aksam yemegimi 6-7 arasi yiyip yatana kadar baska birsey yemiyorum sekersiz cay yada kahve disinda. Ogunlerimi kuculttum ama ac kalmadim desem yalan olir yani yataga hep ac girdim :) sen neler yapiyosun bakalim
Beni sahurda yiyip yatmak mahvediyomus onu anladm. Bugun yola gidecegim icin oruc tutmuyorum ve sabah 70.9 ciktim :) ay cok mutluyummmCok guzel bende herseyden kararinda az yiyerek zayiflamak istiyorum ama zorlanip burakip diyetlere donuyordum simdi tekrar herseyden az yemeye calisiyorum gercekten omur boyu surdurebilecegimiz degiklik yapmazsak geri kolay aliniyor.
Bu aralar bisey yaptigim yok cok halsiz kaliyorum ilk baslarda orucluyken yuruyordum gunluk ama simdi yapamiyorum. Son iki gundur serbest yiyordum baktim gelmis kilo bugunden tekrar basladim dikkat etmeye:))
Ayy insallah yaa amac bebek olunca her yol mubah :) ya fazla kilo hamile kalmayi da zorlaatiriyo her bakimdan zararli zatenMerhaba cnm bende bebek istiyorum boyum 1.67 suan 69 kiloyum oda zayıflams halim bende hamile kalmadan biraz zayıflamak istiyorum aslında hedefin 58 ama o kadar inermiyim bilmiyorum suanlik 64 te fena değil I istikrar58 benide alırsa gurubuna çok sevinirim
Ayrica canm diyet insani sikiyo ben sahsen listeere bagimli kalamiyorum benim listem buzdolabim. O gun ne varsa icinde onu yerim. Bu sekilde ilerlediginde diyetini bozmus da olmadigin icin motivasyonun dusmuyo. Diger turlu listede olmayaan birsey yedigimde aman gitti diyet deyip birakiyodum ben :)Cok guzel bende herseyden kararinda az yiyerek zayiflamak istiyorum ama zorlanip burakip diyetlere donuyordum simdi tekrar herseyden az yemeye calisiyorum gercekten omur boyu surdurebilecegimiz degiklik yapmazsak geri kolay aliniyor.
Bu aralar bisey yaptigim yok cok halsiz kaliyorum ilk baslarda orucluyken yuruyordum gunluk ama simdi yapamiyorum. Son iki gundur serbest yiyordum baktim gelmis kilo bugunden tekrar basladim dikkat etmeye:))
Bende bebek icin zayiflamak istiyorum
Ayy insallah yaa amac bebek olunca her yol mubah :) ya fazla kilo hamile kalmayi da zorlaatiriyo her bakimdan zararli zaten
Ne demek buyur canim hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?