- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Senin kilo boy yas kac canm acaba :)Aynen bebek olnca insan yapyo mecbr bi dedigin gibi fazla kilo iyi degl ben kilo alınca agrlastgmi hissediyorum hemen yoruluym ins güzelce zayflar anne olrz yoksa ben 80 85 kilo halimi dusunemiyom
Senin kilo boy yas kac canm acaba :)
Benimde hayalim 5li sayilari ucundanda olsa gormekKızlar ben orta okuldan beri hep 60 li70 li kilolardaydim 50li kilolari bir kere lise sonda 59 olmstm o zamn gordm üni de ilk sene 60 mezn olirkn 80 kiliydm düğünümde 64 E dustm snra 69 oldm son bi kaç ayda yine 72 leri gordm yine bi dur demem lazm diye dusundm öyle basldm suan 69 kiloyum bu sefer 50 li kilolari girmeden birakmiycm ins beraber guzl zayfliycz ins hep haylm 58 olmaktı kısa zamanda olmasada kısa kadar hedefime ulasmya calscm
Benm yas 25. Boy 165 kilo 70.7Canm benm boy 1.67 kilo 69 yaş 26 ya
senin?
Benm yas 25. Boy 165 kilo 70.7
Aynen canm yaa hayatimda ilk defa 10 kilo verdim yani :) yapicam bu sefer :)Yaklaşık yakinz cnm beraber zayfliycz ins ben artk takmiyrm inanıyorum bu sefer yapcam
Canim kilo vermismissin bende daha bekliyorum iftari hemen tartilinca yazarim ama pek ic acici degil kilo aldim ama yinede tartilica:)Canlar tartildm iftardan önce 67.5 iftardan sonra 68.2 ckti biraz fazla yedm bu akşam :) I istikrar58
Canim kilo vermismissin bende daha bekliyorum iftari hemen tartilinca yazarim ama pek ic acici degil kilo aldim ama yinede tartilica:)
canım kendini açlığa alıştırma. bir çorbayla ya da bi kase yoğurtla doymaya alıştırsan daha güzel olmaz mı?Yillardir diyet yapiyorum amazing bir turlu hedefime ulasamiyorum. Kendimi bildim bileli hep zayiflama diyet deneme pesindeyim kimi zaman guzel sonuclar almis cogu zaman alamamis. Yillarim bugun yiyeyim yarin yok yok pazartesi diyete basliyicam diye gecti. Amma artik dur deme vakti geldi cunku but kilolar beni mutsuz ediyor.
Yapaklarim:
-Gunluk iki ogun bir ara
-Kendimi acliga alistiracagim iki ogun arasinda acikirsam cok elma sirkeli ve bal karisimi su icecegim.
- Cuma gunlerim kilo bildirim gunum
- Spor yapmaya imkanim olmuyor vakti bulamiyorum sart kosmamakla beraber firsat buldukca yuruyus yapacagim.
Iste bu kadar
58 kiloyu tartida gorene kadar devam insaallah. Bismillah diyerek basliyorum Allah utandirmasin kilolarimdan kurtulup basari hikayemi yazmayi nasip etsin!Amin
Olur canim olurda su aralar ne acliga nede corbayla doymaya alistirabiliyorum herseyden yiyorumcanım kendini açlığa alıştırma. bir çorbayla ya da bi kase yoğurtla doymaya alıştırsan daha güzel olmaz mı?
5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
6/24/2016 5 Haftam 81.5kg +1.2kg
Olur canim olurda su aralar ne acliga nede corbayla doymaya alistirabiliyorum herseyden yiyorum
Canim bu tur diyetle dedigin gibi cok guzel kilo veriliyor ama geri alimida bir o kadar kolay oluyor en azindan kendi adima oyle soyliyebilirim ne corbalar tavuk sebze diyetler yapmisligim var 10-15 kg verim idealime yaklastigimda artik dayanamayip normala dondugumde hemen geri geliyorlar gozum korktu ondan. Hemde evli oldugum icin esime ogluma guzel yemekler yapmakta bana isgence oluyor sonunda pes ediyorum. Hayat tarzi yapip bazi seylerden uzaklasmam gerekiyor mesela 3 beyaz gibi ins bayramdan sonra simdi iftarlara gidiliyor oralarda olanlardan yeniliyor artik. Sen yapabiliyorsan cok guzel canim bende 2 sene once corba ve sebze sulariyla 21 gunde 12 kg gibj vermistim ama o zaman kilom 95 kg dogumdan sonra sakladigim kilolardi. Yaninda yuruyus ve fitnes derslerine gidiyordum.canım ben bu gün sebze çorbası yapcam kendime havuç falan da bulabilirsem eğer. ilk defa denicem. yoğurt çok güzel yağ yakar. ben pek sevmem ama kendimi çok alıştırdım bu ara rahatsız olmadan yiyorum artık. cacık falan da yiyebilirsin bol bol.
hayır canım benim bahsetmek istediğim bu değildi. ben ana öğünlerin yerine koymuyorum bu tür şeyleri zaten. hem haftada 1 kilodan fazlası çok zararlı. bayanlar için de daha da zararlı. vücuduna yetecek proteini de karbonhidratı da almak zorundasın. yoksa kasların erir, metabolizman düşer diyeti bıraktığında ya çok kilo alırsın ya da diyet süresince sağlığından olursun.Canim bu tur diyetle dedigin gibi cok guzel kilo veriliyor ama geri alimida bir o kadar kolay oluyor en azindan kendi adima oyle soyliyebilirim ne corbalar tavuk sebze diyetler yapmisligim var 10-15 kg verim idealime yaklastigimda artik dayanamayip normala dondugumde hemen geri geliyorlar gozum korktu ondan. Hemde evli oldugum icin esime ogluma guzel yemekler yapmakta bana isgence oluyor sonunda pes ediyorum. Hayat tarzi yapip bazi seylerden uzaklasmam gerekiyor mesela 3 beyaz gibi ins bayramdan sonra simdi iftarlara gidiliyor oralarda olanlardan yeniliyor artik. Sen yapabiliyorsan cok guzel canim bende 2 sene once corba ve sebze sulariyla 21 gunde 12 kg gibj vermistim ama o zaman kilom 95 kg dogumdan sonra sakladigim kilolardi. Yaninda yuruyus ve fitnes derslerine gidiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?