Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Kızlar ben orta okuldan beri hep 60 li70 li kilolardaydim 50li kilolari bir kere lise sonda 59 olmstm o zamn gordm üni de ilk sene 60 mezn olirkn 80 kiliydm düğünümde 64 E dustm snra 69 oldm son bi kaç ayda yine 72 leri gordm yine bi dur demem lazm diye dusundm öyle basldm suan 69 kiloyum bu sefer 50 li kilolari girmeden birakmiycm ins beraber guzl zayfliycz ins hep haylm 58 olmaktı kısa zamanda olmasada kısa kadar hedefime ulasmya calscm

Benimde hayalim 5li sayilari ucundanda olsa gormek

Ay kizlar yazamadim hic ozledim burayi kac gundur yogunum iftara misafirlerim oluyor ama bundan sonra daha cok dikkat etmem gerekiyor kilo veremiyorum .
Benim de yillar hep hayalim 5 lileri gormek ucundanda olsa:)) hep 63 lerdeyim asagi inemiyor insemde kalamiyordum ama 60 asagi hic olmadim merak ediyorum. Insallah kizlar hep beraber o gunleri de gorucez bayramdan sonra spora yogunluk verelim guzel beslenmeylede bir kac aya ineriz istedigimiz kilolara.

Canlar cuma günü kılo bildirimi yapyoduk sanirim ben sabah tartilamadm akşam eve gdnce hem iftardn önce hem iftardn snra tartilip kılomdan haberdar edecegim

Olsn canm insan böyle kendini sorumlu hissediyo alsanda versende sen yinede yaz bende geçen hafta almstm bu hafta biraz verdm o yuzdn iyiym yani ama alsanda yazcm:)
Canim kilo vermismissin bende daha bekliyorum iftari hemen tartilinca yazarim ama pek ic acici degil kilo aldim ama yinede tartilica:)

canım kendini açlığa alıştırma. bir çorbayla ya da bi kase yoğurtla doymaya alıştırsan daha güzel olmaz mı?

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
6/24/2016 5 Haftam 81.5kg +1.2kg

Olur canim olurda su aralar ne acliga nede corbayla doymaya alistirabiliyorum herseyden yiyorum

canım ben bu gün sebze çorbası yapcam kendime havuç falan da bulabilirsem eğer. ilk defa denicem. yoğurt çok güzel yağ yakar. ben pek sevmem ama kendimi çok alıştırdım bu ara rahatsız olmadan yiyorum artık. cacık falan da yiyebilirsin bol bol.

Canim bu tur diyetle dedigin gibi cok guzel kilo veriliyor ama geri alimida bir o kadar kolay oluyor en azindan kendi adima oyle soyliyebilirim ne corbalar tavuk sebze diyetler yapmisligim var 10-15 kg verim idealime yaklastigimda artik dayanamayip normala dondugumde hemen geri geliyorlar gozum korktu ondan. Hemde evli oldugum icin esime ogluma guzel yemekler yapmakta bana isgence oluyor sonunda pes ediyorum. Hayat tarzi yapip bazi seylerden uzaklasmam gerekiyor mesela 3 beyaz gibi ins bayramdan sonra simdi iftarlara gidiliyor oralarda olanlardan yeniliyor artik. Sen yapabiliyorsan cok guzel canim bende 2 sene once corba ve sebze sulariyla 21 gunde 12 kg gibj vermistim ama o zaman kilom 95 kg dogumdan sonra sakladigim kilolardi. Yaninda yuruyus ve fitnes derslerine gidiyordum.

☆☆☆Örnek menüm☆☆☆

Sabah

Standart kahvaltim

Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşillik
2 dilim t ekmek

Öğlen

Tavuk,Balık,Köfte(protein)
Sebze yemeği(kabak yemegi cok faydali)
Yanında yoğurt,salata
1 dilim gerektiğinde ekmek

Akşam

Çorba yada salata(lahana tercihim)
Ekmek yok!!!

Ara öğünüm

Meyve,kuruyemiş,Türk Kahvesi

hayır canım benim bahsetmek istediğim bu değildi. ben ana öğünlerin yerine koymuyorum bu tür şeyleri zaten. hem haftada 1 kilodan fazlası çok zararlı. bayanlar için de daha da zararlı. vücuduna yetecek proteini de karbonhidratı da almak zorundasın. yoksa kasların erir, metabolizman düşer diyeti bıraktığında ya çok kilo alırsın ya da diyet süresince sağlığından olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…